07 / 05 / 2024

Mustafa Kürşat Yılmaz

Mustafa Kürşat Yılmaz

KY Group Makina İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Kürşat Yılmaz tarafından 100 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Esenyurt, Akevler Mahallesi, Pazar Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Kürşat Tuncel ile Zenginlik Seminerleri 18 Nisan'da başlıyor! 

Kürşat Tuncel ile birlikte gayrimenkul yatırımının temel prensiplerini, başarılı bir iş modelinin nasıl oluşturulabileceğini ve bu yatırımların sürdürülebilir yönetim seklini konuşacakları ' Kürşat Tuncel ile Zenginlik Seminerleri' 18 Nisan günü başlıyor.

Ziya Yılmaz DAP'ın yüzde 5'ini daha sattı!

DAP Gayrimenkul’ün büyük ortağı Ziya Yılmaz elinde bulundurduğu paylardan yüzde 4,80 oranını daha sattığını duyurdu. 

Depremde bu binaların hangisi yıkılır, hangisi yıkılmaz?

İTÜ mezunu Mimar Şenol Gökner, takipçileri ile iki farklı binanın fotoğrafını paylaştı ve bir soru sordu. Depremde bu binalardan hangisi yıkılır, hangisi yıkılmaz? İşte o soruya gelen yanıtlar...

Otomobil satışlarında rekor kırıldı! Yüzde 70 arttı!

Otomobil ve hafif ticari araçlarının satışına yönelik 2023 yılı Mayıs ayı verileri paylaşıldı. Bu kapsamda, otomobil satışlarında tüm zamanların mayıs ayı rekoru kırıldı. Aynı zamanda, araç satışı 2022’nin aynı dönemine göre yüzde 70,9 artarak 111 bin 356 adet olarak gerçekleşti.

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Vecih Yılmaz kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş Genel Müdürü Vecih Yılmaz kimdir? Vecih Yılmaz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Vecih Yılmaz'ın eğitim hayatı nasıldı?   İşte Vecih Yılmaz`ın hayatına dair merak edilenler.

Teknoloji devi Microsoft'ta neler oluyor? Net kârı 7 yıldır ilk kez düşüşte!

Dünyanın en büyük teknoloji firmalarından biri olan Microsoft, global ölçekte resesyon beklentisiyle birlikte ekonomideki olumsuz etkiyi yeni yılın ilk günlerinden beri hissediyor. Dev şirketin maddi olarak sıkıntılı bir süreç yaşarken, bu kez de kâr oranının yüzde 12 düştüğü bilgisi geldi.  Geçen

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Kürşat Bay tarafından kuruldu.

Migros'ta et, tavuk ve balık ürünlerinde fiyatlar dibi gördü! İndirim bitmeden koşun! İşte 22 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Migros'ta çılgın kampanya başladı! Fiyatları görünce gözlerinize inanamayacaksınız! Migros; et, tavuk ve balık ürünlerine yüzde 33'e varan indirimler yaptı! Sakın kaçırmayın! Peki Migros'ta et, tavuk ve balık ürünleri ne kadar? İşte 22 Mayıs 2022 fiyat listesi...

İzmir depreminde yıkılan Yılmaz Erbek Apartmanı soruşturmasında yeni gelişme!

İzmir depreminde yıkılan binalardan Yılmaz Erbek Apartmanı B blok için devam eden soruşturmada hazırlanan iddianame kabul edildi. 

Thodex mağdurları avukatı Kürşat Ergün'den uyarı!

400 bine yakın kişinin paralarının buhar olduğu kripto para borsası Thodex mağdurlarının avukatı Kürşat Ergün, söz konusu paraların Türkiye'de bulunmayabileceğini dile getirdi.

Emlakkulisi.com Editörü Cansu Yılmaz'ın dayısı vefat etti!

Emlakkulisi.com Editörü Cansu Yılmaz'ın dayısı Ayhan Sat hayatını kaybetti...

Keyparts Denizcilik Havacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keyparts Denizcilik Havacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kürşat Pekşen tarafından kuruldu.

Mustafa Kürşat Yılmaz Haberi

Mustafa Kürşat Yılmaz

KY Group Makina İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Kürşat Yılmaz tarafından 100 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Esenyurt, Akevler Mahallesi, Pazar Yolu Caddesi'nde kuruldu.


KY Group Makina İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT  a) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,işyeri, ticarethane,okul,yurt inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  b) Her türlü elektrik malzemeleri ile bilumum elektrik motorları,bobinaj, tevzi panosu, uzaktan kumandalı otomasyon tesisleri,regülatör ve bunların yedek parça ve aksesuarları ile yine her türlü alçak ve yüksek gerilim elektrik malzemelerinin ithali,ihracı, yurtiçi ve yurtdışı pazarlaması ile bu malzeme ve cihazların toptan ve perakende alım ve satımını gerçekleştirmek. c)...