27 / 04 / 2024

Vecih Yılmaz kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Vecih Yılmaz kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş Genel Müdürü Vecih Yılmaz kimdir? Vecih Yılmaz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Vecih Yılmaz'ın eğitim hayatı nasıldı?   İşte Vecih Yılmaz`ın hayatına dair merak edilenler.



Sabancı Holding ve Heidelberg Materials ile iş birlikçi kuruluşu Akçansa'nın Genel Müdürlük koltuğundaki vazifesine 1 Aralık 2022 tarihi itibari ile geçerli olmak üzere Vecih Yılmaz geldi.

Atamayla alakalı şirketten yapılan açıklamada görüşlerine yer ayrılan Sabancı Holding Yapı Malzemeleri Grubu'nda ve Akçansa Yönetiminde Kurul Başkanı olan Burak Orhun, "Sektörüne model örnek olan, paydaşlarına esin kaynağı olan ve Tğrkiye'nin aydınlık yarınlarını tüm amaçlarının ilerisine koyan Akçansa'da bugünden itibaren bir vazife değişimi yaşıyoruz.

Vecih Yılmaz kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Grubumuzda kadim geçmişe  dayanan tecrübesi olan, başarılı pek çok çalışma ve uygulamayı yaşama uygulamış Vecih Yılmaz Genel Müdürlük vazifesini devralıyor. Kendisine muvaffakiyetler diliyor, Akçansa'nın bu yeni iş hayatı içinde de gelecek amaçlarına doğru sağlam şekilde yol almaya devam edeceğine inanıyoruz" dedi.

Vecih Yılmaz kimdir? Nereli? Kaç yaşında?


Geri Dön