14 / 05 / 2024

Mustafa Kütük

Mustafa Kütük

Minyap İnşaat Mimarlık Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Kütük, Edip Coşkun, Adnan Danışan, Kemal Coşkun tarafından 600 bin TL'lik sermaye ile 29 Mayıs'ta kuruldu.

Hazır betona gelen yüzde 30 zam inşaat sektöründe şok etkisi yarattı!

Hazır beton fiyatalrına gelen yüzde 30’luk zam inşaat sektöründe şok etkisi yarattı. Alanya Müteahhitler Birliği Başkanı Mustafa Küçüker, zamların önüne geçilmesi gerektiğine vurgu yaptı. 

Mescay İnşaat Otomotiv Metal Elektrik Petrol Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mescay İnşaat Otomotiv Metal Elektrik Petrol Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kökçe tarafından kuruldu.

Türkiye’de 1 yıllık tüketimden daha fazla zeytinyağı var!

Köklü Zeytincilik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kürlek, zeytinyağı ihracatına gelen 3 aylık yasak için, “İç piyasada 160 bin tonluk bir tüketim var. 135 bin ton da ihracat. 200 bin ton stoğumuz mevcut. Yeterince yağımız var. İhracat yasağı kaldırılmalı” dedi.

Keyf Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Keyf Yapı İnşaat Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Mustafa Kırdar ve Soukrı Alıbaba ortaklığında kuruldu.

İndirim geliyor! İşte et fiyatlarını düşürecek 'besi çiftliği' hamlesi! Detayları açıklandı

Et ve Süt Kurumu (ESK) Genel Müdürü Mustafa Kayhan, Türkiye'nin birkaç bölgesinde özellikle büyükşehirlere yakın yerlerde besi çiftliği kurmayı planladıklarını söyledi.

Yeni imar barışı gelecek mi? Yasa teklifi Meclis'te bekliyor! Son dakika açıklamaları peş peşe geldi!

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, tüm imar aflarına karşı olduğuna dikkat çekti. Yeni imar barışı gelecek mi? Yasa teklifi Meclis'te bekliyor! Son dakika açıklamaları peş peşe geldi!

Türk girişimciler CES'te! Artık daha kalabalığız

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2023’e katılan Türk teknoloji girişimcileriyle toplandı. Çok başarılı gençlerimiz olduğunu vurgulayan Varank, Önceki senelerde çok daha az katılımcıyla buradaydık, bu sene 50’ye yakın girişimcimiz Türkiye’den buraya geldi” ded

Reform Plus İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform Plus İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kerim Akpolad ve Mustafa Kütük ortaklığında kuruldu.

Tzt İnşaat Otomotiv Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tzt İnşaat Otomotiv Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet İşbilir ve Mustafa Küçükkuş ortaklığında kuruldu.

Öz Mk Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Öz Mk Yapı İnşaat Anonim Şirketi Sultanbeyli'de Mustafa Kılıç ve Kerem Mendeş ortaklığında kuruldu.

Leke Mimarlık Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leke Mimarlık Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 45 bin TL sermaye bedeli ile M.Mustafa Kılıç, Münir Kosif ve Ömer Faruk Alçakakan ortaklığında kuruldu.

Köse Tadilat Dekorasyon Mobilya İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köse Tadilat Dekorasyon Mobilya İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Köse tarafından kuruldu.

Kızılay Tasarım Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılay Tasarım Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kızılay tarafından kuruldu.

Mustafa Kütük Haberi

Mustafa Kütük

Minyap İnşaat Mimarlık Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Kütük, Edip Coşkun, Adnan Danışan, Kemal Coşkun tarafından 600 bin TL'lik sermaye ile 29 Mayıs'ta kuruldu. 


Minyap İnşaat Mimarlık Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1:Her türlü inşaat, taahhüt ve müteahhitlik işleri ile resmi ve özel inşaatlar yapmak. Her türlü resmi ve özel, kamu kurum ve kuruluşlarının konut, toplu konut, kooperatif meskenleri, apartman, villa, prefabrik ev,  akıllı binalar, lojman, idari bina, devre mülk, tatil köyü, kamping, otel, motel, turizm işletme tesisi, dinlenme tesisi,  işyeri, büro, fabrika, plaza, işhanı, ticari bina, imalathane, depo, operasyon merkezi, sanayi tesisi, havaalanı, liman, iskele, gar, terminal, istasyon, otopark, hangar, yol, tünel, metro, köprü, baraj, her türlü alt yapı ve üst yapı işleri, eğlence...