12 / 05 / 2024

Mustafa Murat Karayılmaz

Mustafa Murat Karayılmaz

Bilge Mühendislik Endüstriyel Elektrik Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Mustafa Murat Karayılmaz Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL sermaye ile 15 Temmuz'da Bağcılar'da açıldı.

Wenta Group Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Wenta Group Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz tarafından kuruldu.

Tigin Yapı Market İnşaat Mühendislik Lojistik Depolama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tigin Yapı Market İnşaat Mühendislik Lojistik Depolama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Alpteki Yılmaz tarafından kuruldu.

Murat Ufuk Yılmaz, New York’ta hangi üniversitede eğitim aldı? Ata GYO’da ne iş yapıyor?

Murat Ufuk Yılmaz kimdir? TÜRSAB’da hangi görevi yürüttü? Ata GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Murat Ufuk Yılmaz ile ilgili merak edilenler...

Mustafa Murat Şeker kimdir? Mustafa Şeker kaç yaşında, nereli?

Mustafa Murat Şeker, Türk savunma sanayii sektöründe önemli bir isim olarak öne çıkıyor. Elektronik Harp ve Radar, MEBS, Siber Güvenlik ve Bilişim, AR-GE alanlarında uzmanlaşmış olan  Murat Şeker kimdir? Mustafa Şeker kaç yaşında, nereli? İşte ayrıntılar...

Ylmz Hırdavat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ylmz Hırdavat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz tarafından kuruldu.

Mustafa Murat Şeker kaç yılında doğru? Ne zaman müsteşar oldu? Hangi projeleri yürüttü? İngilizce biliyor mu?

ASELSAN Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Murat Şeker, kaç yılında ve nerede doğru? Hangi üniversitede okudu? Ne zaman yönetim kurulu başkanı oldu? İngilizce biliyor mu? İşte Mustafa Murat Şeker ile ilgili merak edilenler...

Arfel İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Tekstil Gıda Ve Kozmetik Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Arfel İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Tekstil Gıda Ve Kozmetik Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz tarafından kuruldu.

Evinno Elektrik Elektronik Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Evinno Elektrik Elektronik Tasarım Anonim Şirketi Sarıyer'de Osman Kaan Erol, Murat Yılmaz ve Kutsal Anıl ortaklığında kuruldu.

Gravel Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gravel Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Murat Yılmaz tarafından kuruldu.

Yılmaz Murat İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Murat İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Murat Yılmaz ve Yılmaz Yıldırı ortaklığında kuruldu.

Kimler şarj istasyonu kurabilecek? Fiyatlar nasıl belirlenecek? Mustafa Yılmaz açıkladı!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, kurul kararıyla onaylanan Şarj Hizmeti Yönetmeliği’ne yönelik açıklama yaptı. Peki Kimler şarj istasyonu kurabilecek? Fiyatlar nasıl belirlenecek? İşte ayrıntılar...

Doctic Sağlık Turizmi Anonim Şirketi kuruldu!

Doctic Sağlık Turizmi Anonim Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Can Sönmez, Murat Yılmaz, Mustafa Nihat Sütlaş ortaklığında kuruldu.

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz Şubesi açıldı!

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz Şubesi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz ve Alime Yılmaz ortaklığında açıldı.

Mustafa Murat Karayılmaz Haberi

Mustafa Murat Karayılmaz

Bilge Mühendislik Endüstriyel Elektrik Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Mustafa Murat Karayılmaz Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL sermaye ile 15 Temmuz'da Bağcılar'da açıldı.


Bilge Mühendislik Endüstriyel Elektrik Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Bağcılar, Mahmutbey M.Taşocağı C.Ağaoğlu My Office 212 B Blok No.3 Kat:...