12 / 05 / 2024

mustafa öz

mustafa öz

Kahramanmaraş Kuyumcular Odası'nca hazırlanan "Kuyumcukent" projesiyle, 6 bin kişiye istihdam sağlanması hedefleniyor...

Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek!

Türkiye'nin köklü lezzetlerini ve geleneksel tatlarını dünyaya tanıtan Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek.

Kasabalı Gıda İnşaat Emlak Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasabalı Gıda İnşaat Emlak Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Özçelik tarafından kuruldu.

Mustafa Hakan Özelmacıklı: Daha yeşil binaya ihtiyacımız var!

Dünya Habitat günü ile ilgili önemli açıklamalar yapan Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı konuyla ilgili olarak "Daha çok yeşil binaya ihtiyacımız var" dedi.

Mustafa Kulu ve Mehmet Ballıbaba, Kiler GYO bağımsız yönetim kurulu üyesi oldu!

Kiler GYO'nun bağımsızlık beyanları bulunan Mustafa Kulu ve Mehmet Ballıbaba'nın bağımsız yönetim kurulu üye adayları şeklinde belirlenmesine karar verildi.

Dr. Mehmet Öz ve kız kardeşi Nazlım Suna Öz arasındaki miras kavgası büyüyor!

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, hayatını yitiren babası Prof. Dr. Mustafa Öz'ün vasiyeti nedeniyle kız kardeşi Nazlım Suna Öz ile mahkemelik olmuştu. Gerilimin yükseldiği miras kavgasında yeni bir gelişme yaşandı. 

Dr. Mehmet Öz ve kız kardeşi Nazlım Suna Öz arasında kira kavgası!

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, hayatını yitiren babası Prof. Dr. Mustafa Öz'ün vasiyeti nedeniyle kız kardeşi Nazlım Suna Öz ile mahkemelik olmuştu. Gerilimin arttığı miras kavgasında  Prof. Öz, kız kardeşinin Mustafa Öz’den kalan yalıyı 85 bin liraya S.T.’ye kiraladığını öne sürdü.

Kalem İnşaatçılık Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalem İnşaatçılık Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 180 bin TL sermaye bedeli ile Halit Kont, İbrahim Zırıh ve Mustafa Zırıh ortaklığında kuruldu.

Dr. Mehmet Öz babasının vasiyeti için yeniden dava açtı!

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, geçtiğimiz yıllarda yaşamını yitiren babası Prof. Dr. Mustafa Öz’ün vasiyetnamesinin sahte belgelerle kız kardeşi tarafından değiştirildiğini öne sürerek dava açtı. 

Oğuz Kırkgöz'ün acı günü! Babası Mustafa Rafet Kırkgöz vefat etti!

ENKA İnşaat İcra Kurulu Üyelerinden Oğuz Kırkgöz'ün babası Mustafa Rafet Kırkgöz hayatını kaybetti. 

Mustafa Varank: Türkiye'nin güvenli liman olduğunu tüm dünyaya bir kez daha kanıtlayacağız!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, sonuç odaklı ekonomi politikalarına hız kesmeden devam edeceklerini söyleyerek, "Türkiye'nin güvenli liman olduğunu tüm dünyaya bir kez daha kanıtlayacağız" dedi.

Mustafa Öz Spor Zemin Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mustafa Öz Spor Zemin Sistemleri Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Öz tarafından kuruldu.

Mustafa Şentop: Yassıada'nın bu yeni yüzü sıradan bir imar çalışması değil!

Mustafa Şentop, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nın açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Yassıada'nın bu yeni yüzü sıradan bir imar ve peyzaj çalışması değil, tarihi bir yüzleşme ve yepyeni bir başlangıçtır" dedi...

Çelikdağ İnşaat Taahhüt Gıda Nakliye Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelikdağ İnşaat Taahhüt Gıda Nakliye Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Karadağ ve Mustafa Özçelik ortaklığında kuruldu.

mustafa öz Haberi

mustafa öz

Kuyumculuk sektöründe İstanbul'dan sonra ikinci sırada yer alan Kahramanmaraş'ta, yaklaşık 500 kuyumcu atölyesinde 4 bin kişi istihdam ediliyor. Ağırlıklı olarak "22 ayar" altın işlemeciliğinin yapıldığı kentte, ustaların emeğiyle ortaya çıkan ürünler, Türkiye'nin birçok ilindeki kuyumcuların vitrinlerini süslüyor.


Altın işlemeciliğinde önemli bir potansiyele sahip olan kent, son yıllarda hazırlanan proje ve eğitimlerle sektörde kendisini daha da geliştirmeye çalışıyor.


Kahramanmaraş Kuyumcular Odası Başkanı Mustafa Öz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, atölyelerde büyük oranda ustaların marifetinin ortaya çıktığını, ancak teknolojiyi de kullanmak istediklerini belirtti. Bu amaçla, "Kuyumcukent" projesini hazırladıklarını aktaran Öz, üretim çeşitliğini artırarak markalı ürünler ortaya çıkarma çabası içerisinde olduklarını dile getirdi.


Öz, Kahramanmaraş'ı kuyumculuk sektöründe daha da ileriye götürmek istediklerini ifade etti.


6 bin kişiye yeni istihdam


Kentin kuyumculuktaki potansiyelini teknolojik olarak yansıtamadıklarını anlatan Öz, şunları...