29 / 04 / 2024

Mustafa Özsoy aday

Mustafa Özsoy aday

MHP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy kimdir? Mustafa Özsoy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte MHP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy'ın biyografisi bu haberde...

Mustafa Taş: Dulkadiroğlu'nda kentsel dönüşüm acil yapılmalı!

Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Taş, Dulkadiroğlu ilçesinin en öncelikli projelerinden birinin Kentsel Dönüşüm olduğunun altını çizdi.

Mustafa Bozbey'den Bursa'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına eleştiri!

CHP Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Bozbey, Bursa'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik eleştiride bulundu. 

Mustafa Bozbey: Bursa'yı yaşanabilir bir dünya kenti yapmaya geliyoruz!

Yeni projelerle Bursa’nın geleceğini şekillendireceklerini belirten CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, ''sürdürülebilir ve yaşanılabilir bir dünya kenti yapmaya geliyoruz'' dedi. 

Mustafa Sarıgül: Şişli'ye Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yapmak istiyorum!

DSP Şişli Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül Habertürk'te soruları yanıtladı. Sarıgül 'manşet projem' diye nitelendirdiği planını şöyle açıkladı; ''Şişli'ye özellikle çok önemli kadın doğum ve çocuk hastanesi kazandırmak istiyorum'' dedi. 

Mustafa Sarıgül Şişli projelerini anlattı!

31 Mart yerel seçimleri için iddialı olan DSP Şişli Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül  “Gerçekleştireceğimiz projelerle Şişli’yi yeniden aydınlatacağız” dedi.

Mustafa Bozbey: Bursa'ya imar anayasası lazım!

BUMİAD'ın ‘Büyükşehir Başkan Adaylarını Dinliyoruz' etkinliğinde konuşan Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Bursa için imar anayasasının hazırlanması gerektiğini söyledi.

Mustafa Demir: Yatırım için arsa üreteceğiz!

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, "Yatırım için arsa üreteceğiz" dedi.

Mustafa Bozbey: Kentsel dönüşümde risk alacağız!

CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında konuştu. Bozbey, “Bu işin çözümü için elimizi taşın altına koyacağız'' dedi.

Mustafa Necati Işık kimdir?

Mustafa Necati Işık, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan adayı oldu. Peki, Mustafa Necati Işık kimdir? Mustafa Necati Işık, bugüne kadar hangi işlere imza attı? 

Mustafa Demir kimdir?

Bayındırlık Eski Bakanı Mustafa Demir, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Mustafa Demir kimdir? Mustafa Demir, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Mustafa Cengiz'den Galatasaray Adası için taahhüt!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, "Sözlerim yetmiyor. Çok dedikodu yapılıyor. Algı yönetimi ile adayı satacağımız söyleniyor. Bunu uzatmamak için divan başkanlığına taahhütname takdim ediyorum" dedi..

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna oldu!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, AK Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mustafa Tuna seçildi. Mustafa Tuna, Sincan Belediye Başkanı olarak görev yapıyordu. 

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Başkanı adayı Mustafa Tuna!

Melih Gökçek'in istifası sonrasında boşalan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için AK Parti, Mustafa Tuna'yı aday olarak gösterdi. 

Mustafa Özsoy aday Haberi

Mustafa Özsoy aday

Mustafa Özsoy kimdir?

Mustafa ÖZSOY, 27.04.1968 tarihinde Kayseri’nin Bünyan ilçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise tahsilini (okul birinciliği ile) Bünyan ilçesinde tamamladıktan sonra, 1987 yılında üniversite sınavını kazanarak, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden 1991 yılında mezun oldu.


1992 yılında da Polis Akademisi’nden mezun olan Mustafa ÖZSOY, 1992-1994 yılları arasında bir süre Emniyet Genel Müdürlüğü emrinde Komiser olarak görev yaptı. 1994 yılında İçişleri Bakanlığınca açılan Kaymakamlık sınavını kazanarak, Yozgat Valiliğinde Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği görevine başladı. Yurt dışı stajını İngiltere’de (Southampton ve Brighton) tamamladıktan sonra, sırasıyla; Yozgat-Saraykent, Karabük-Eflani ilçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı.


Kaymakamlık kursunu üstün başarı ile tamamladıktan sonra; 1997-1999 yılları arasında Burdur-Kemer, 1999-2000 yılları arasında Malatya-Kale, 2000-2002 yılları arasında Sivas-Altınyayla, 2002-2004 yılları arasında Erzurum-Aşkale,...