13 / 05 / 2024

Mustafa Öztürk çevre ve şehircilik

Mustafa Öztürk çevre ve şehircilik

Uluslararası Karadeniz Günü dolayısıyla Rize’deki programa katılan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk bakanlığa bağlı kurumları ziyaret etti. Öztürk 'Güvenli marka ve şehirler oluşturmak görevimiz' dedi.

Mustafa Öztürk kimdir?

2004 - 2007 yılları arasında Çevre ve Orman Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı olarak görev alan şuan DASK Yönetim Kurulu'nda üye olan Mustafa Öztürk kimdir? Mustafa Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

İzzet Öztürk: Kanal İstanbul su kaynaklarında krize yol açmayacak!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İzzet Öztürk, Kanal İstanbul projesiyle ilgili "Kanal İstanbul'un su kaynaklarında krize yol açması mümkün değil" açıklamasında bulundu. 

Mustafa Uslu'nun ev aldığı iddialarını eşi Sinem Öztürk yalanladı!

Geçtiğimiz gün, Ayla ve Müslüm filmlerinin yapımcısı Mustafa Uslu'nun filmlerden elde ettiği kazançla Fethiye'de 4 katlı bir villa aldığı iddia edildi. Eve 3 milyon TL ödediği belirtilen Uslu'nun eşi Sinem Öztürk ise haberi yalanladı...

İmza Öztürk Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmza Öztürk Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Öztürk tarafından kuruldu. 

Mehmet Özhaseki'den Esat Öztürk'e ziyaret!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, yol yapım çalışması nedeniyle çıkan tartışmanın ardından bıçaklı saldırıya uğrayan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk'ü ziyaret etti.

Bu bina Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarını isyan ettirdi!

İstanbul’da uluslararası kuruluştan yeşil belgesi olan bir binaya yapılan incelemeyle ilgili konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk çıkan sonuçlara isyan etti.

Elazığ'da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yatırımları ele alındı!

Elazığ'da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk ve Bakanlık bürokratlarının katılımları ile Bakanlığın Elazığ'daki yatırım ve projeleri ele alındı.

Elazığ'da çevre istişare toplantısı yapıldı!

Elazığ Belediyesi tarafından yürütülen projelere destek olmak amacıyla kente gelen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk, Kültür Park Konferans Salonu'nda düzenlenen Çevre İstişare Toplantısı'na katıldı.

Mustafa Öztürk: Hatay'a kentsel dönüşüm gerekli!

Hatay'ın Çevre ve şehircilik sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk: Hatay'a baktığımızda, çirkin ve estetikten mahrum binalar görüyoruz! hızlanması gerektiğini vurguladı.

Alemdar Öztürk kentsel dönüşüm toplantısına katıldı!

Alemdar Öztürk, Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün İstanbul'da düzenlediği Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Vedat Gürgen ile Belediye Başkanlarının hazır bulunduğu toplantıya katıldı.

Alemdar Öztürk proje ve hizmet birincisi oldu!

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin 1. yıldönümünde "proje ve hizmet birincisi" oldu.

Öztürk Grubu, Belek'te 2'nci otelini inşa edecek!

Turizm sektöründe başarı kazanan Öztürk Grubu, Belek'te 5 yıldızlı Regnum markalı ikinci otelini inşa edecek. Sentido Zeynep Golf&Spa'yı Yenigün İnşaat'tan satın alan Özturk Grubu'nun hedefi yerine yeni otel yapmak.

Yılmaz Öztürk İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Öztürk İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nasif Öztürk, Erdoğan Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart 2015 tarihinde Ataşehir, İçerenköy'de kuruldu.

Hüseyin Öztürk kimdir?

Ordu Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hüseyin Öztürk kimdir? Hüseyin Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Öztürk, ne zamandan beri Ordu Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak çalışmalarına devam ediyor?

Mustafa Öztürk çevre ve şehircilik Haberi

Mustafa Öztürk çevre ve şehircilik

Bakanlık müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk Trabzon Çevre İl Müdürlüğü ve merkezi Trabzon’da bulunan ALO 181 Çağrı merkezine ziyarette bulundu. Müsteşar Öztürk’e ziyaret esnasında brifing sunuldu.


 Müsteşar Mustafa Öztürk burada yaptığı konuşmada, kentsel dönüşüm çalışmaları, çevre yönetimi, ÇED ve imar uygulamalarının önemine işaret etti. Müsteşar Öztürk: “Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin de belirttiği gibi kentsel dönüşüm binaları sadece yenileme hareketi değildir. Sosyal donatı alanları olan, şehir kimliğine, yöresel mimariye uygun enerji verimliliği olan binalar yapmalıyız. Estetik ve görselliği olan yapılar, biz örnek olmalıyız. Bugüne kadar 150 Riskli Alan ilanımız var. Bu alanlarda çalışmalara hızlı bir şekilde başlayıp bir an önce afet riski bulunan riskli yapıları yenilemeliyiz. Bakanlık finansal destekler konusunda yerel yönetimlerimizin her zaman yanındadır. Güvenli ve marka şehirleri...