29 / 04 / 2024

Mustafa Şahin kimdir

Mustafa Şahin kimdir

BİM-FED, bünyesinde yer alan; Sincan, Etimesgut, Yenimahalle, Çankaya, Mamak İnşaat Müteahhitleri Dernekleri, İMKON, Sincan ve Etimesgut Belediyeleri ile birlikte "Mesleki Yeterlilik Belgeleri ve İş Güvenliği Semineri" düzenledi.

Torbalı'da ayda bin tapu el değiştiriyor!

Henüz 10 yıl öncesine kadar yeni inşaat sayısının yılda 50'yi geçmediği Torbalı'da inşaat sektöründe adeta patlama yaşanıyor. Ayda bin tapunun el değiştirdiği. 2 bin 500 inşaat ruhsatının verildiği ilçede müteahhit sayısı da 400'ü geçti.

BİM-FED: Terör olayları ve inşaat sektöründeki yansımaları!

Birleşik İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkanı Sayın Mustafa Şahin’in “Artan Terör Olayları ve İnşaat Sektöründeki Yansımaları” ilgili yaptıkları yazılı basın açıklaması.

Kepez Dokuma alanı hakkında halk yanlış mı bilgilendiriliyor?

Antalya Kent İzleme Plaformu Sözcüsü Av. Mustafa Şahin, Dokuma alanı hakkında Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün yaptığı bilgilendirme toplantılarının gerçeği yansıtmadığını ifade ederek Antalya halkının yanlış bilgilendirildiğini ifade etti.

Antalya Gazipaşa'da esnaf kepenk kapatıyor!

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Şahin, açılan alışveriş merkezleri nedeniyle ilçede 1 yılda kooperatif ortağı sayısının 3 binden 926'ya düştüğünü söyledi.

Şahanlar Makine Vinç Kiralama Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahanlar Makine Vinç Kiralama Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından kuruldu.

Mustafa Saka kimdir? Hangi şirketlere çalıştı? Kaç dil biliyor? Şu an ne iş yapıyor?

Mustafa Saka kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Kaç dil biliyor? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Trend GYO’da hangi görevi yürütüyor? İşte Mustafa Saka ile ilgili tüm merak edilenler...

Mustafa Candan nereli? İş hayatına nerede başladı? Nerede genel müdür olarak çalışıyor?

Mustafa Candan kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünde hangi pozisyonda çalıştı? Nerede genel müdür olarak görev yürütüyor? İşte Mustafa Candan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Mustafa Filiz kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi görevleri yürüttü?

Mustafa Filiz nereli? Hangi üniversiteden mezun oldu? Maliye Bakanlığı’nda ne iş yaptı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Mustafa Filiz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Mustafa Aksoy hangi bankalarda çalıştı? Kaç dil biliyor? Çalık Enerji’de hangi görevi yürütüyor?

Mustafa Aksoy, kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede eğitim gördü? Hangi bankalarda görev aldı? Belçika’ya neden gitti? Çalık Enerji’de hangi alanda çalışıyor? İşte Mustafa Aksoy ile ilgili merak edilen her şey...

Mustafa Keleş kimdir? Mustafa Keleş nereden mezun oldu?

Mustafa Keleş kimdir? Mustafa Keleş hangi mesleği yapıyor? Mustafa Keleş nereden mezundur? İşte detaylar!

Mustafa Tivnikli kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş  Eksim Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Tedarik Zinciri Başkanı Mustafa Tivnikli Arıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Mustafa Tivnikli daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mustafa Tivnikli'nin eğitim hayatı nasıldı?

Şahinoğlu Group Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahinoğlu Group Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından kuruldu.

Mustafa Tarman Kimdir? Mustafa Tarman evli mi bekar mı?

Mustafa Tarman kimdir? Mustafa Tarman’ın mesleği nedir? Mustafa Tarman nereden mezundur? İşte detaylar!

Halil Şahin Kimdir? Halil Şahin kaç yaşındadır?

Halil Şahin kimdir? Halil Şahin’in mesleği nedir? Halil Şahin hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ebubekir Şahin kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi Ebubekir Şahin kimdir? Ebubekir Şahin kaç yaşında? Ebubekir Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Mustafa Karahan kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Karahan kimdir? Kaç yaşında? Mustafa Karahan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mustafa Karahan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mustafa Karahan'ın hayatına dair merak edilenler.

Mustafa Sezen Kimdir?

Mustafa Sezen kimdir? Mustafa Sezen’in mesleği nedir? Mustafa Sezen hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mustafa Şahin kimdir Haberi

Mustafa Şahin kimdir

10 Mart Perşembe Günü Etimesgut Belediyesi Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi'nde, gerçekleştirilen seminere Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirci, BİM-FED Genel Başkanı Mustafa Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte çok sayıda inşaat sektör çalışanı ve müteahhitler katıldılar. 


Seminerde, 5544 Sayılı Yasa ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca yayınlanacak Tebliğlerde yer alan tehlikeli ve çok tehlikeli işler sınıfındaki mesleklerde Mesleki Yeterlilik Belgesi alma zorunluluğu üzerinde durularak, iş güvenliği ile ilgili sunumlar paylaşıldı. 


Seminerin moderatörlüğünü yürütmek üzere bir pan oluşturuldu. Divana Tuncay Tekay Başkanlık ederken. Divan üyeleri sırasıyla şu isimlerden oluştu; BİM-FED Genel Başkan Yardımcıları Nazmi Şahin ve İlyas Şirin, İç Mimar Vildan Orhan Altınel, Etimesgut inşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Baki Çelen, Yenimahalle inşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Suat Alp, Sincan İnşaat Müteahhitleri...