27 / 04 / 2024

Mustafa Sarıgül ne yapıyor

Mustafa Sarıgül ne yapıyor

Mustafa Sarıgül döneminde kurulan KENT – YOL firması aldığı ihalelerle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Bu firmanın Artemis Marin Princess otelinin işletmesini aldığı ortaya çıktı.

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'den siyasi partilere kira çağrısı!

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında siyasi partilere kira çağrısı yaptı. İşte detaylar...

Mustafa Sarıgül: Deprem ve afet bakanlığı kurulmalı!

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Derhal deprem ve afet bakanlığı kurulmalıdır. İktidara sesleniyorum; lütfen beklemeyin, deprem ve doğal afetler bakanlığını kurun" diye konuştu.

Mustafa Sarıgül'den Kanal İstanbul açıklaması!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul'da bulunan ofisinde basın mensuplarıyla görüştü, açıklamalarda bulundu. Kanal İstanbul'la ilgili de konuşan Sarıgül, proje için "İstanbul gibi büyük bir kenti, adeta içinden çıkılamaz bir hale getirir" dedi.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1.Etap Kentsel Dönüşüm Projesi ne zaman teslim edilecek?

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi’nde 796 konut, 13 dükkân, 1.039 araç kapasiteli kapalı otopark ve yeşil alanlardan meydana gelen kentsel dönüşüm projesi, 2020 yılının ikinci yarısında hak sahiplerine teslim edilecek.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Plan Notu Değişikliği askıda!

İstanbul Gaziosmanpaşa İlçesi'ne bağlı Sarıgöl Mahallesi, Nazım İmar Planı plan notu Değişikliğine ilişkin imar planı askıda...

Mustafa Sarıgül: Şişli'ye Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yapmak istiyorum!

DSP Şişli Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül Habertürk'te soruları yanıtladı. Sarıgül 'manşet projem' diye nitelendirdiği planını şöyle açıkladı; ''Şişli'ye özellikle çok önemli kadın doğum ve çocuk hastanesi kazandırmak istiyorum'' dedi. 

Mustafa Sarıgül Şişli projelerini anlattı!

31 Mart yerel seçimleri için iddialı olan DSP Şişli Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül  “Gerçekleştireceğimiz projelerle Şişli’yi yeniden aydınlatacağız” dedi.

Manisa Sarıgöl yatırımları devam edecek!

İlçelerde görev yapan personel buluşmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve Bilgi İşlem Daire Başkanı Metin Memiş, Sarıgöl ilçesini ziyaret etti. Heyet, Sarıgöl’e yapılan yatırımların devam edeceğini söyledi.

Manisa Sarıgöl'deki açık otoparkların tahsisi yapıldı!

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün makamına konuk oldu. Görüşmede Sarıgöl’deki açık cadde otoparklarının Sarıgöl Belediyesi’ne yer tahsisi ile ilgili protokol de imzalandı

Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri'ne ilk kazma vuruldu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarıgöl’de hayata geçirilecek olan Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesinde ilk kazma vuruldu.

Manisa Sarıgöl'deki gölet ve baraj inşaatı meclis gündeminde!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa'nın Sarıgöl ilçesinin Dadağlı ve Alemşahlı mahallelerinde yapılması planlanan tarımsal sulama amaçlı gölet ve baraj çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Manisa Sarıgöl yeni yollarına kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl Belediyesi işbirliği ile Doğuşlar Mahallesi ile Kertil Mahallesi arasında kötü durumda olan 18 kilometrelik yolda bakım onarım düzeltme ve yol genişletme çalışması gerçekleştiriyor.

Manisa Sarıgöl'deki asfalt çalışmaları tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl ilçesinde Tırazlar ve Çanakçı yol hattında gerçekleştirdiği sıcak asfalt çalışması tamamlandı ve yol çizgileri çizilerek modern bir hale getirildi.

Mustafa Sarıgül ne yapıyor Haberi

Mustafa Sarıgül ne yapıyor

Şişli Belediyesi’nde Mustafa Sarıgül'ün kurduğu düzen dudak uçuklattı. Başkan Hayri İnönü ile ters düşünce oğul Emir Sarıgül'ün başkan yardımcılığı görevinden istifa etmesiyle suların ısındığı Şişli'de tüm ihalelerin yolunun belediye şirketi Kent-Yol ‘a çıktığı belirlendi. Her ihalenin aynı şirkete verilmesi için Mustafa Sarıgül'e yakın isimlerin yönetimde olduğu şirketin adı resmi ismi çok geniş tutulmuş. Şirkete bugüne kadar tam 201 milyon liralık ihale verilmiş. Yönetimi ele geçiren Hayri İnönü'nün hedefinde Kent-Yol var.  


OTELİN İŞLETMESİNİ ALDI 


Kumarhaneler Kralı Sudi Özkan’ın Kumburgaz’da bulunan Artemis Marin Princess Oteli’nin yeni işletmecisi Sarıgül’ün kurduğu Kent_Yol şirketi oldu. Otelin yöneticisi de yine Sarıgül’ün sağ kolu konumunda olan Kumburgaz eski Belediye Başkanı Hüseyin Çorbacıoğlu oldu. Şirket bununla birlikte Kumburgaz’a bir tane de şube açtı. Kent-Yol’un belediyeden bugüne  kadar  210...