15 / 05 / 2024

mustafa sarıgül nişantaşı yılbaşı partisi

mustafa sarıgül nişantaşı yılbaşı partisi

Türkiyenin çekim merkezi Nişantaşı, fiişli Belediyesinin gerçekleştirdiği Kentsel Tasarım Projesi ile dünyanın cazibe merkezi haline geliyor. Görkemli bir yılbaşı kutlamasına hazırlanan Nişantaşı, baştan başa süslenip yeni yıl partisine hazırlandı..

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'den siyasi partilere kira çağrısı!

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında siyasi partilere kira çağrısı yaptı. İşte detaylar...

Mustafa Sarıgül: Deprem ve afet bakanlığı kurulmalı!

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Derhal deprem ve afet bakanlığı kurulmalıdır. İktidara sesleniyorum; lütfen beklemeyin, deprem ve doğal afetler bakanlığını kurun" diye konuştu.

Mustafa Sarıgül'den Kanal İstanbul açıklaması!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul'da bulunan ofisinde basın mensuplarıyla görüştü, açıklamalarda bulundu. Kanal İstanbul'la ilgili de konuşan Sarıgül, proje için "İstanbul gibi büyük bir kenti, adeta içinden çıkılamaz bir hale getirir" dedi.

Mustafa Sarıgül: Şişli'ye Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yapmak istiyorum!

DSP Şişli Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül Habertürk'te soruları yanıtladı. Sarıgül 'manşet projem' diye nitelendirdiği planını şöyle açıkladı; ''Şişli'ye özellikle çok önemli kadın doğum ve çocuk hastanesi kazandırmak istiyorum'' dedi. 

Mustafa Sarıgül Şişli projelerini anlattı!

31 Mart yerel seçimleri için iddialı olan DSP Şişli Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül  “Gerçekleştireceğimiz projelerle Şişli’yi yeniden aydınlatacağız” dedi.

Şişli ve Nişantaşı yeniden cazibe merkezi olacak!

Şişli’nin ışığının söndüğünü iddia eden DSP Şişli Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, ''Nişantaşı’nın ışığı sönmüş vaziyette. Birçok marka, Nişantaşı’nı terk etmiş vaziyette. Biz istiyoruz ki Nişantaşı’nın ışığını tekrar yakalım'' dedi.

Sabri Sarıoğlu Nişantaşı'ndaki mağazasını kapattı!

Futbolcu Sabri Sarıoğlu futboldan elde ettiği gelirle ticarete atılıp mağaza açmıştı. Sarıoğlu Nişantaşı'nda açtığı mağazayı kapattı.

Manisa Sarıgöl yatırımları devam edecek!

İlçelerde görev yapan personel buluşmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve Bilgi İşlem Daire Başkanı Metin Memiş, Sarıgöl ilçesini ziyaret etti. Heyet, Sarıgöl’e yapılan yatırımların devam edeceğini söyledi.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl Gençlik Merkezi'ni tamamladı.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi'nin inşaatında sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği Sarıgöl Gençlik Merkezi'nin inşaatında sona geldi

Sarıgöl'de kapalı otopark ve pazaryeri projesi hızla yükseliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri Projesi çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Sarıgöl'de hayata geçirdiği Sarıgöl Gençlik Merkezi'nde sona gelindi.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl ve Yenidoğan'da dönüşüm ihalesi bugün!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından gerçekleştirilecek olan Gaziosmanpaşa Sarıgöl ve Yenidoğan'da dönüşüm ihalesi bugün yapılacak.

mustafa sarıgül nişantaşı yılbaşı partisi Haberi

mustafa sarıgül nişantaşı yılbaşı partisi

Dünyadaki emsalleri gibi, sosyal yaşamın, sanatın ve alışverişin kalbi olan Nişantaşı, ihtişama ve görkeme yakışır şekilde yeni yılı karşılamaya hazır. Çevre düzenlemesi ve süslemesi ile Abdi pekçi Caddesine de ayrı bir renk geldi. Nişantaşında kış dünyası adlı konsept ile cadde insanların ilgi odağı oldu.

Her gün 150 bin kişi
YENİ yıl öncesi iş ve cemiyet dünyasının ünlü isimleri ile sokağı gezen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, her yıl olduğu gibi bu yılbaşında da Nişantaşının çekim merkezi olacağını söyledi. Sarıgül bir heyetle Nişantaşını gezerek her şeyi yerinde kontrol etti. Başkan Sarıgül, yeni yılda görkemli bir yılbaşı partisi yapacaklarını belirterek 15 Ocak tarihine kadar yayılacak etkinliklerle Nişantaşında her gün 150 bin vatandaşı ağırlamayı planlanladıklarını sözlerine ekledi.
Güneş

...