02 / 05 / 2024

Nişantaşı yılbaşı partisine hazır!

Nişantaşı yılbaşı partisine hazır!

Türkiyenin çekim merkezi Nişantaşı, fiişli Belediyesinin gerçekleştirdiği Kentsel Tasarım Projesi ile dünyanın cazibe merkezi haline geliyor. Görkemli bir yılbaşı kutlamasına hazırlanan Nişantaşı, baştan başa süslenip yeni yıl partisine hazırlandı..



Dünyadaki emsalleri gibi, sosyal yaşamın, sanatın ve alışverişin kalbi olan Nişantaşı, ihtişama ve görkeme yakışır şekilde yeni yılı karşılamaya hazır. Çevre düzenlemesi ve süslemesi ile Abdi pekçi Caddesine de ayrı bir renk geldi. Nişantaşında kış dünyası adlı konsept ile cadde insanların ilgi odağı oldu.

Her gün 150 bin kişi
YENİ yıl öncesi iş ve cemiyet dünyasının ünlü isimleri ile sokağı gezen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, her yıl olduğu gibi bu yılbaşında da Nişantaşının çekim merkezi olacağını söyledi. Sarıgül bir heyetle Nişantaşını gezerek her şeyi yerinde kontrol etti. Başkan Sarıgül, yeni yılda görkemli bir yılbaşı partisi yapacaklarını belirterek 15 Ocak tarihine kadar yayılacak etkinliklerle Nişantaşında her gün 150 bin vatandaşı ağırlamayı planlanladıklarını sözlerine ekledi.
Güneş


Geri Dön