02 / 05 / 2024

Mustafa Taflan hayatı

Mustafa Taflan hayatı

İki yıl önce kendine ait bir inşaat şirketi kurdu ve halen çeşitli inşaat projelerinde devam eden Mustafa Taflan kimdir? Mustafa Taflan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mustafa Taflan...

Mustafa Candan nereli? İş hayatına nerede başladı? Nerede genel müdür olarak çalışıyor?

Mustafa Candan kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünde hangi pozisyonda çalıştı? Nerede genel müdür olarak görev yürütüyor? İşte Mustafa Candan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Mustafa Tansu Uslu kimdir? Alarko Şirketler Topluluğu’na ne zaman katıldı?

Mustafa Tansu Uslu kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversitede eğitim aldı? İş hayatına ne zaman başladı? Alarko Şirketler Topluluğu’na ne zaman katıldı? İşte Mustafa Tansu Uslu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Mustafa Tivnikli kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş  Eksim Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Tedarik Zinciri Başkanı Mustafa Tivnikli Arıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Mustafa Tivnikli daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mustafa Tivnikli'nin eğitim hayatı nasıldı?

Mustafa Karahan kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Karahan kimdir? Kaç yaşında? Mustafa Karahan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mustafa Karahan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mustafa Karahan'ın hayatına dair merak edilenler.

Mustafa AK kimdir? Ne iş yapar? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Ortak Yeminli Mali Müşavir Mustafa AK kimdir? Mustafa AK daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mustafa AK'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mustafa AK`ın hayatına dair merak edilenler.

Oğuz Kırkgöz'ün acı günü! Babası Mustafa Rafet Kırkgöz vefat etti!

ENKA İnşaat İcra Kurulu Üyelerinden Oğuz Kırkgöz'ün babası Mustafa Rafet Kırkgöz hayatını kaybetti. 

Kadir Tokman'ın acı günü! Babası Mustafa Yılmaz Tokman vefat etti! 

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Tokman'ın babası Mustafa Yılmaz Tokman hayatını kaybetti. 

Mustafa Tuna kimdir? 

Ankara’nın yeni belediye başkanı Mustafa Tuna oldu. Peki Mustafa Tuna kimdir?  Mustafa Tuna hangi görevlerde bulundu? İşte Mustafa Tuna 'lının hayatı...

Koluman Şirketler Grubu'nun acı günü! Mustafa Koluman vefat etti!

Koluman Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koluman hayatını kaybetti. Mustafa Koluman'ın cenazesi 11 Temmuz 2016 Pazartesi günü Mersin Muğdat Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip kaldırılacak.

İzmir Buca'da devrilen vincin operatörü hayatını kaybetti!

İzmir Buca'da 351 Sokak'ta İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi çalışmalarında kullanılan vinç devrildi. Vinç operatörü Mustafa Yalçınkaya (50), olay yerinde hayatını kaybetti.

Mustafa Büyükyapıcı, Aydın Karacasu'daki projeleri anlattı!

Kaliteli mermeri, doğa harikası yaylaları ve organik ürünleriyle, derinin, demirin hayat bulduğu ilçe Karacasu, hızlı bir değişim süreci içinde. Başkan Mustafa Büyükyapıcı, "Karacasu, hizmetlerimizle çok farklı bir noktaya ulaşacak" dedi

Mustafa Koç son yolculuğuna uğurlandı!

Geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden iş adamı Mustafa Koç, Zincirlikuyu Mezarlığında yer alan aile kabristanında toprağa verildi.

Mustafa Koç hayatını kaybetti!

Kalp krizi geçiren Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Amerikan Hastanesi Başhekimi konuyla ilgili açıklama yaptı.

Mustafa Taflan hayatı Haberi

Mustafa Taflan hayatı

Mustafa Taflan kimdir?

Mustafa Taflan, 01.06.1981 tarihinde Samsun'da doğdu. Aslen Trabzon'lu bir ailenin ilk evladıdır. 


Çok uluslu şirketlerde Marketing / Satış Pazarlama departmanlarında görev almış satış uzmanı iken idealleri doğrultusunda yaklaşık iki yıl önce kendine ait bir inşaat şirketi kurdu ve halen çeşitli inşaat projelerinde devam etmektedir. 


Mustafa Taflan, evli ve üç çocuk babasıdır. 


Felsefesi ; 

"Kişiliğine ve Karakterine uygun bir yol bulmalısın, yeteneklerinle çok yönlü düşünmeli ama yolun her zaman tek olduğunu unutmamalısın varacağın nokta ise senden ilk istene olmalı" 


İletişim:

http://www.mustafataflan.com.tr/


Mustafa Taflan'ın Cumhurbaşkanı'na sunacağı proje...