17 / 05 / 2024

Mustafa Tarı

Mustafa Tarı

Era Restorasyon Yapı Endüstrisi Limited Şirketi, Mustafa Tarı ve Oktay Çağrıbulanık ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Beyoğlu, Tomtom Mahallesi, İstiklal Caddesi'nde kuruldu.

2028 yılı için rekor hedef! Gıda ve tarımda ihracat 50 milyar dolar olacak!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, geçen yıl 27 milyar dolarlık gıda ve tarım ürünü ihraç edildiğini belirterek, “2028 için gıda ve tarım ihracatını 50 milyar dolara çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.

Mustafa Tivnikli kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş  Eksim Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Tedarik Zinciri Başkanı Mustafa Tivnikli Arıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Mustafa Tivnikli daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mustafa Tivnikli'nin eğitim hayatı nasıldı?

Etap34 İnşaat Otomotiv Ve Tarımcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etap34 İnşaat Otomotiv Ve Tarımcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Çiğdemtepe tarafından kuruldu.

Gusto Anatolico Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Tarım Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gusto Anatolico Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Tarım Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te İpek Sunay ve Mustafa Bora Başol ortaklığında kuruldu.

Gürkan Mimarlık İnşaat Mobilya Peyzaj Tarım İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gürkan Mimarlık İnşaat Mobilya Peyzaj Tarım İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mustafa Uysal tarafından kuruldu.

Ankara Kalecik'e tarıma dayalı OSB projesi!

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu’nun katılımıyla Kalecik’te düzenlenen tarım toplantısında ilçede yapılması planlanan tarıma dayalı organize sanayi bölgesi de (OSB) gündeme geldi. 4 bin dönümlük bir arazi üzerinde yapılması planlanan OSB’nin hayata geçirilmesiyle bölge halkına önemli kat

İBB, tarım arazisine akaryakıt istasyonu yapılmasına onay vermedi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi 14 Aralık’taki toplantısında tarım alanı olan bir araziye akaryakıt istasyonu yapılması isteğini reddetti. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Mustafa Yılmaz, bu kararı kaleme aldı.

Silivri Elmas İnşaat Emlak Gıda Tarım Hay.Ot.Alım Satım Araç Kira. Tur.Tek.San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Silivri Elmas İnşaat Emlak Gıda Tarım Hay.Ot.Alım Satım Araç Kira. Tur.Tek.San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Silivri'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Enes Baştekin, Muhammed Baştekin ve Mustafa Baştekin ortaklığında kuruldu.

İzmir'de tarım arazilerine konut inşa edildiği iddiası!

İzmir İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Özen, “Hobi bahçeleri” ismi altında tarım arazilerinin parçalara bölünerek üzerine konutlar yapıldığı iddialarına ilişkin konuştu...

Efeliva Tarım İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Efeliva Tarım İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli Mustafa Büyükbaş tarafından kuruldu.

Server Danışmanlık Tarım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Server Danışmanlık Tarım İnşaat Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Server Zehir tarafından kuruldu. 

Güneypark İnşaat Metal Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneypark İnşaat Metal Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Salih Tezcan ve Mustafa Güney tarafından kuruldu.

Mustafa Çelik: Kayseri'de çarpık kentleşmeye izin vermeyeceğiz!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ''Kenti bu vizyon doğrultusunda planlayarak dizayn edeceğiz. Yani, hizmet dönemini yeni imar, kentsel dönüşüm, ulaşım, tarım ve hayvancılık master planlarına odaklanarak başlatıyoruz. ''dedi.

Mustafa Tarı Haberi

Mustafa Tarı

Era Restorasyon Yapı Endüstrisi Limited Şirketi, Mustafa Tarı ve Oktay Çağrıbulanık ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Beyoğlu, Tomtom Mahallesi, İstiklal Caddesi'nde kuruldu. 


Era Restorasyon Yapı Endüstrisi Limited Şirketi iş konusu; -RESTORASYON --Şirket her türlü mimari plan proje, restorasyon, restitüsyon ve rölöve çizimini ve taahhüdünü yapmak.  Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma...