07 / 05 / 2024

mustafa taşhan

mustafa taşhan

Belediye Başkanı Mustafa Taşhan, 2004 yılından bugüne kadar altyapı hizmetlerinden sosyal faaliyetlere, eğitimden kültüre kadar Türkiye'de bir belediye'nin verebileceği tüm hizmetleri Türkoglu 'nda gerçekleştirdiklerini söyledi

Mustafa Taş: Dulkadiroğlu'nda kentsel dönüşüm acil yapılmalı!

Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Taş, Dulkadiroğlu ilçesinin en öncelikli projelerinden birinin Kentsel Dönüşüm olduğunun altını çizdi.

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Taşhan Oluşum Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşhan Oluşum Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yılmaz, Ahmet Sağlam ve Sinan Çevik ortaklığında kuruldu.

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi Baycılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Taşkan tarafından kuruldu.

Repaır İnşaat Lojistik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Repaır İnşaat Lojistik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Caner Taşhan tarafından kuruldu.

Taşdemir Makina Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşdemir Makina Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Berkan Taşdemir ve Mustafa Taşdemir ortaklığında kuruldu.

Taşkır Grup İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkır Grup İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Mustafa Taşkır tarafından kuruldu.

Mtr Teknik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtr Teknik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Buruş ve Mustafa Taşdemir tarafından kuruldu.

Laleli Taş Han 100 milyon TL yatırımla otele dönüştürülüyor!

Gayrimenkulün yanı sıra turizm yatırımlarına da hız kesmeden devam eden Keten Grup, İstanbul'un en eski hanlarından biri olarak bilinen, 1763'de III. Mustafa tarafından yapılan Laleli Taş Han’ı otele dönüştürüyor. 

Samsun'daki tarihi Taşhan ve Saathane Meydanı etrafındaki yapılar yıkılıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Selçuklu ve Osmanlı dönemlerinde yapılan tarihi Taşhan ve Saathane Meydanı etrafında estetiği bozan binaların yıkımını gerçekleştiriyor. 

Piar Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Piar Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Taşdemir tarafından kuruldu.

Bilecik'in tarihi evleri, ticaret merkezi olacak!

Osmanlı Dönemi'nde Bağdat-İstanbul yolunda konaklama ve ticaret merkezi olarak kullanılan 7 kervansaraydan biri olan Tarihi İpek Yolu'ndaki Taşhan, restore edilerek aslına uygun şekilde ticaret merkezi olarak hizmet verecek.

13 ildeki 44 taşınmaz ve 1 iş hanı özelleştirilecek!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Hazineye ait taşınmazların özelleştirilmesi kapsamında 13 ilde bulunan yaklaşık 383 dönümlük 44 taşınmaz ve bir iş hanını satışa sundu. 

mustafa taşhan Haberi

mustafa taşhan


Türkoğlu Belediye Başkanı Mustafa Taşhan, 2004 yılından bugüne kadar altyapı hizmetlerinden sosyal faaliyetlere, eğitimden kültüre kadar Türkiye'de bir belediyenin verebileceği tüm hizmetleri Türkoglu'nda gerçekleştirdiklerini söyledi. 2004 yerel seçimlerinde halkımızın bizlere emanet ettiği Türkoğlu'nu daha yaşanabilir hale getirmek için gece gündüz demeden çalışmaya başladık; 2009 da desteğinizi yenilediniz... Başta içme suyu, şebeke ve depolar olmak üzere kanalizasyon, elektrik hatlarının yeraltına alınması, dere ıslahı, mezarlık, park, TOKİ, Organize Sanayi, Devlet Demir Yolları Lojistik Merkezi, Yüksekokul, Kaldırım, Meydan ve Yolların düzenlenmesi, Kilit parke yapılması çalışmalarına başladık ve yapmaya devam edeceğiz. Bütün bu çalışmalar siz değerli halkımızın ve çocuklarımızın rahat ve huzurlu yaşam sürmesi...