08 / 05 / 2024

Mustafa Ünal İnşaat ciro 2014

Mustafa Ünal İnşaat ciro 2014

İnşaat malzemeleri satışı ve yap-sat inşaat projeleri yapan M. Ünal İnşaat, bayilik hizmeti verdiği markaları artırdı. M. Ünal İnşaat Malzemeleri firma sahibi Mustafa Ünal, bu doğrultuda 2014 yılında cirolarını da yüzde 60 artırdıklarını ifade etti.

Mustafa Sandal’ın eski eşi Emina Jahovic 30 milyona lüks villa yaptırıyor!

Mustafa Sandal'ın eski eşi ünlü şarkıcı  Emina Jahovic, 30 milyona lüks villa yaptırıyor. Ünlü sanatçının yeni malikanesi, dudak uçuklatan fiyatıyla magazin gündeminde...

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Mustafa Aydın'dan AVM'lerde ortak gider açıklaması!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın yaptığı açıklamada, “ AVM’lerde ortak gider şeffaflığı, markalarımızın ve sektörümüzün en büyük hakkı” dedi.

Emina Jahović, Mustafa Sandal’ın evine ve ofisine haciz yolladı!

Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Emina Jahović'in Mustafa Sandal’ın evi ve ofisine haciz yolladığını yazdı... İşte Üstündağ'ın o yazısı...

Mustafa Aydın: AVM kiracısı markalar birlik olmalı!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın, AVM ve mağazalar arasındaki kira sorunlarına değindi. Aydın, “AVM kiracısı markalar birlik olup ortak bir söylem geliştirirse sonuç alabilir. Aksi takdirde durum kiracılar açısından içinden çıkılmaz hale gelir” dedi. 

Ekur İnşaat'ın acı günü! Mustafa Aykın vefat etti!

Ekur İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Genel Müdürü Erhan Cansu'nun kayınpederi Mustafa Aykın vefat etti.

Mustafa Aydın: 3 ay sonra kiralarda yüzde 50 indirim bekliyoruz!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın, “Özellikle, AVM’lerde faaliyetlerini sürdüren işletmelerimiz için bu aylarda kira alınmamasını, sonraki 3 ayda yüzde 50 indirim bekliyoruz” dedi.

ENKA İnşaat'ın acı günü! Mustafa Geçek vefat etti!

ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş'nin eski Genel Müdür Yardımcısı, Elektrik Mühendisi Mustafa Geçek vefat etti. ENKA taziye ilanı yayınladı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Mustafa Karataş İnşaat Hafriyat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mustafa Karataş İnşaat Hafriyat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karataş tarafından kuruldu. 

Fırat İnal İnşaat Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Fırat İnal İnşaat Emlak Limited Şirketi Fırat İnal tarafından 15 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Murat Mustafa Satı İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Murat Mustafa Satı İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Murat Mustafa Satı tarafından 4 milyon 800 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ünal İnşaat'ın acı günü! Nejla Mercan Ünal vefat etti!

Ünal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Necati Ünal'ın eşi Nejla Mercan Ünal vefat etti. İvasen İnşaat ve Özaltın Holding taziye ilanı yayınlattı.

Mustafa Ünal İnşaat ciro 2014 Haberi

Mustafa Ünal İnşaat ciro 2014

 İnşaat malzemeleri satışı ve yap-sat inşaat projeleri yapan M. Ünal İnşaat, bayilik hizmeti verdiği markaları artırdı. M. Ünal İnşaat Malzemeleri firma sahibi Mustafa Ünal, bu doğrultuda 2014 yılında cirolarını da yüzde 60 artırdıklarını ifade etti. Sancim Çimento, ABS Alçı, Bonuspan, Ege Seramik, BetonSa, Lafarge Dalsan, Austrotherm, AB Kireç ve Entegre Yapı Kimyasalları markalarının bölge bayiliğini yaptıklarını aktaran Ünal, bu yıl bayi sayısını korumaya odaklandıklarını kaydetti. 


1975 yılında Karacabey'de Ünal Ticaret çatısı altında ticarete başladıklarını aktaran Mustafa Ünal, 2003'ten bu yana ise M. Ünal İnşaat Malzemeleri adıyla faaliyetlerine devam ettiklerini belirtti. Mağazalarıyla birlikte bin 500 metrekarelik alanda hizmet vererek, 15 kişiye istihdam sağladıkları bilgisini veren Mustafa Ünal, "Halihazırda, 11 daireyi kapsayan yap-sat projemiz devam ediyor. Bunun yanı sıra Mustafa Kemalpaşa'da satılmayı...