04 / 05 / 2024

Mustafa ve Emre Toner

Mustafa ve Emre Toner

Dekorasyon ve ev aksesuarları alanında dünyaca ünlü marka Crate and Barrel'ın Türkiye'nin ünlü mimar ve tasarımcı işbirlikleriyle hayata geçirdiği "Picks by Pros" projesi Mustafa ve Emre Toner'in seçimleriyle başladı.

Ataşehir, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin imar planları için yeni adım!

Ataşehir Belediye Meclisi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin Nazım İmar ve Uygulama İmar Planlarına ilişkin süreç için olağanüstü gündemle toplandı.

Değirmenköy Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmenköy Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ayberk Kılıç, Bayram Alan ve Emre Yusuf Sarıca ortaklığında kuruldu.

Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek!

Türkiye'nin köklü lezzetlerini ve geleneksel tatlarını dünyaya tanıtan Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek.

Nextgen Group Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nextgen Group Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de 15 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Beyatlı, Ali Beyatlı, Emre Yiğit ve Mustafa Beyatlı ortaklığında kuruldu.

Mrkalem Tasarım Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mrkalem Tasarım Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Şafak ve Emre Kalem ortaklığında kuruldu.

Mustafa Yavuz Otomotiv Gıda İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mustafa Yavuz Otomotiv Gıda İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ferhat Ayaz ve Mustafa Yavuz ortaklığında kuruldu.

Emre Koç Emlak Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Emre Koç Emlak Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Eyüpsultan'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Salih Emre Koç tarafından kuruldu.

Akadyan Yapı Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akadyan Yapı Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Ahmet Enes Demirhan ve Emre Ekşi ortaklığında kuruldu.

Lidio CEO'su Emre Güzer 2023 hedeflerini açıkladı: 4 milyon kullanıcı ve 250 milyon TL gelir

Finansal teknolojiler sektörüne ‘Ödemelerde sınırsız özgürlük’ sloganı ile katılan Lidio 2023 yılında 4 milyon tüketiciye ulaşmayı hedefliyor. Sektörde fark yaratacaklarını söyleyen Lidio Kurucu Ortağı ve CEO’su Emre Güzer, önümüzdeki yıl 250 milyon lira gelir elde hedeflediklerini açıkladı.

Yaz Yapı Gayrimenkul Ve Proje Geliştirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaz Yapı Gayrimenkul Ve Proje Geliştirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Fatih Alkan ve Mustafa Emre Bayram ortaklığında kuruldu.

Nege Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Nege Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de Atilla Mete Nacar ve Emre Güler ortaklığında kuruldu!

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planına itiraz!

Ataşehir ilçesi, 1/5000 ölçekli Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallesi, Nazım İmar Planı'na ilişkin 18.01.2022 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

Çevik Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Çevik Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Vahit Çevik ve Emre Çevik ortaklığında kuruldu.

Mustafa ve Emre Toner Haberi

Mustafa ve Emre Toner

Davete sanat, tasarım, iş ve cemiyet dünyasından çok sayıda tanınmış sima katıldı. Toner Mimarlık'ın kurucusu Mustafa Toner ve 2011 yılında ekibe katılan üçüncü kuşak Emre Toner'in favori Crate and Barrel ürünleri, 23 Nisana kadar Zorlu Center, Akasya Acıbadem ve İstiııyePark mağazalarında dekoras yon tutkunları ile buluşacak. "Picks by Pros" etiketleriyle yer alan ürünlerin satışından elde edilecek gelirin bir kısmı ise TOÇEV'e bağışlanacak. 



Bursa...