05 / 07 / 2024

Mustafa Zekai Yallagöz

Mustafa Zekai Yallagöz

Stork Baca Sistemlerive Enerji Teknolojileri Ticaret Anonim Şirketi 13 Mart 2015'te, 90 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de Murat Pamuk, Mustafa Zekai Yallagöz Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.

Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek!

Türkiye'nin köklü lezzetlerini ve geleneksel tatlarını dünyaya tanıtan Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek.

Sunart Enerji Ve Mühendislik Uygulamaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sunart Enerji Ve Mühendislik Uygulamaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Metin Akyüz tarafından kuruldu.

May Arazi Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

May Arazi Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Güleryüz tarafından kuruldu.

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Comfort Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Comfort Hotel İstanbul Şubesi 6 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yallagöz tarafından açıldı. 

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanıa Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanıa Hotel İstanbul Şubesi 6 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yallagöz tarafından açıldı.

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Romance Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Romance Hotel İstanbul Şubesi 6 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yallagöz tarafından açıldı. 

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Olımpıyat Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Olımpıyat Hotel İstanbul Şubesi 6 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yallagöz tarafından açıldı. 

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi The Soul Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi The Soul Hotel İstanbul Şubesi 6 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yallagöz tarafından açıldı.

My İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

My İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yıldız tarafından kuruldu.

Mustafa Hakan Özelmacıklı: Daha yeşil binaya ihtiyacımız var!

Dünya Habitat günü ile ilgili önemli açıklamalar yapan Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı konuyla ilgili olarak "Daha çok yeşil binaya ihtiyacımız var" dedi.

Öznur Kız Öğrenci Yurdu Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öznur Kız Öğrenci Yurdu Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli  ile M.Mustafa Kaykısız  ve Ebru Yurdanur Kaykısız tarafından kuruldu.

Mustafa Kulu ve Mehmet Ballıbaba, Kiler GYO bağımsız yönetim kurulu üyesi oldu!

Kiler GYO'nun bağımsızlık beyanları bulunan Mustafa Kulu ve Mehmet Ballıbaba'nın bağımsız yönetim kurulu üye adayları şeklinde belirlenmesine karar verildi.

Bornova'da riskli yapılar ortadan kaldırılıyor!

İzmir Bornova Belediyesi, ilçe genelinde depreme karşı yıkılma riski olan binaların yıkımına devam ediyor. Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, söz konusu yıkımlarla ilgili açıklamada bulundu. 

Mustafa Zekai Yallagöz Haberi

Mustafa Zekai Yallagöz

Stork Baca Sistemlerive Enerji Teknolojileri Ticaret Anonim Şirketi 90 bin TL sermaye bedeli ile 13 Mart 2015'te Murat Pamuk, Mustafa Zekai Yallagöz Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.


Stork Baca Sistemlerive Enerji Teknolojileri Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;Şirket, seramik,hafif beton, her türlü paslanmaz çelik, alüminyum, kurşun, bakır, DKP siyah sac, galvaniz sac ve metal ve benzeri malzemeleri işleyerek ve bu malzemeleri kullanmak suretiyle yapılacak  baca ve  havalandırma ve duvar sistemlerinin tasarımı, projelendirilmesi, imalatı, montajı , bakım ve kontrollerinin yapılması konularında uzman kuruluş olma amacı ile kurulmuştur. Şirket bu amacını gerçekleştirmek üzere aşağıda ki konularda faaliyette bulunacaktır. 1-)Şirketin ana uğraşma konusu endüstriyel tesislerde, ısıtma sistemlerinde, jeneratör ve ya birleşik ısı güç sistemlerinde, içten yanmalı sistemlerle enerji dönüştüren ve diğer tüm duman, baca gazı,...