04 / 05 / 2024

Mustafakemalpaşa Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi

Mustafakemalpaşa Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi

Mustafakemalpaşa Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’nin yeni ek derslik binası 2’inci dönem hizmete giriyor. Mustafakemalpaşa Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ek binasının kaba inşaatı bitti.

Bursa Mustafakemalpaşa'da 65 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! 

Bursa Mustafakemalpaşa Belediyesi, Bursa ili, Mustafakemalpaşa ilçesinde yer alan 31 arsa ve avlulu kerpiç misafirhaneyi 65 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. 

TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa 683 konut ihalesi 1 Kasım'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Bursa Mustafakemalpaşa'da 683 yeni konut inşa edecek.

Bursa Mustafakemalpaşa'ya yeni termal otel geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa’nın termal turizm merkezi olan Tümbüldek Kaplıcalar Bölgesi’ne otel inşa edilmesi için düğmeye bastı. 

Aliağa Meslek Hastalıkları Hastanesi'nde inşaat hızlandı!

İzmir Aliağa'da inşaatına devam edilen mesleki ve çevresel hastalıklar hastanesi için çalışmalar hızla tamamlanıyor. Aliağa Meslek Hastalıkları Hastanesi'nin modern bir yapı olması planlanıyor. 

Bursa Mustafakemalpaşa Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Bursa İli Mustafakemalpaşa ilçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Bursa Mustafakemalpaşa'da Gençlik Merkezi için yer teslimi yapıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafakemalpaşa'da yapılan Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri’nin ikinci etap inşaatı için yüklenici firmaya yer teslimi yaptı. 

Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi için yer teslimi yapıldı!

Bursa Mustafakemalpaşa'da inşa edilen Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisi inşaatı için yüklenici firmaya teslim yapıldı.

Mustafakemalpaşa Belediyesi'nden 30.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanlığı mülkiyeti belediyeye ait olan Bursa ili, Mustafakemalpaşa ilçesi, Atariye ve Kavaklı mahallelerinde yer alan arsaları 30 milyon 733 bin 745 TL'ye satıyor...

TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi 2020!

TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi 2020 ve TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa kura sonuçları sorgulama detayları...

Bursa Mustafakemalpaşa'ya yeni yaşam merkezi!

Bursa'da Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, uzun zamandır sadece söz verilen ve kağıt üzerinde kalan tarihi bir projenin daha startını verdi. Başkan Kanar, ilçenin yaşam merkezi haline geleceğini söyledi.

TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa 2020 başvuru şartları ve fiyatları!

TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa 2020 başvuru şartları ve fiyatları haberimizde yer alıyor. TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa 2020 başvuru tarihleri ne zaman? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları...

Bursa Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yılların özlemi olan Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri'nin inşaat çalışmaları hızlandı.

Bursa Mustafakemalpaşa yaşam merkezine kavuşuyor!

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yıllardır yapılması beklenen Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri'nin bir an önce ilçeye kazandırılması için çalışmalara başlandı.

Mustafakemalpaşa Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Haberi

Mustafakemalpaşa Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi

Okul Müdürü Kasım Kurun, 36 dersliği yanına ilaveten ihtiyacı karşılamak için 16 derslik ek binanın inşaatının sonuna gelindiğini söyledi. Havaların güneşli olması kendileri adına güzel olduğunu ifade eden Kurun, "İnşaatına 8 Mayıs 2015’de başlanan 4 katlı ek binasında 16 derslik olacak. 2. dönemde hizmete gireceğini umuyoruz. Yardımcı olan temizlik ve ısı elemanı gönderen İş-Kur’a teşekkür ederiz"...