27 / 05 / 2024

Mustafakemalpaşa sosyal tesis

Mustafakemalpaşa sosyal tesis

Bursa Büyükşehir Belediyesi, sosyal tesis zincirine bir halka da Mustafakemalpaşa’da ekliyor. Sosyal tesisler, Kirmasti çayı ve ilçe merkezine hakim tepedeki panoramik manzarası ile Mustafakemalpaşalı’ların buluşma noktası olacak.

Tekirdağ'daki 78 adet iş yeri ile Edirne'deki sosyal tesis kiraya veriliyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 78 adet iş yeri ile Edirne Karaağaç'taki sosyal tesis alanı kiraya veriliyor. Peki iki ildeki kiralama ihaleleri ne zaman yapılacak? 

Büyükşehir Belediyesi akaryakıt, ticaret ve sosyal tesis alanı imarlı 4 arsa satacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum Palandöken ve Yakutiye'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar akaryakıt, ticaret ve sosyal tesis alanı imarlı olarak belirtildi.

TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa'da 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle! 12 soruda TOKİ Mustafakemalpaşa!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa 2022 ucuz konut projesi...

Tuzla Belediyesi yap işlet devret modeliyle sosyal tesis yaptıracak! İhalesi 2 Ağustos'ta!

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı, İstanbul Tuzla Aydıntepe Mahallesi'nde yap işlet devret modeliyle sosyal tesis inşa edecek. İşte detaylar...

Bursa Mustafakemalpaşa Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Bursa İli Mustafakemalpaşa ilçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Bursa Hasanağa'da emekli TOKİ sakinlerine sosyal tesis!

Bursa'da Hasanağa bölgesinde emekliler için yapılan toplu konutlarda yaşayan vatandaşların ihtiyacını karşılamak için 3 bin 500 kişinin yaşadığı bölgeye sosyal tesis inşa edilecek.

Bursa Mustafakemalpaşa'da Gençlik Merkezi için yer teslimi yapıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafakemalpaşa'da yapılan Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri’nin ikinci etap inşaatı için yüklenici firmaya yer teslimi yaptı. 

Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi için yer teslimi yapıldı!

Bursa Mustafakemalpaşa'da inşa edilen Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisi inşaatı için yüklenici firmaya teslim yapıldı.

Balıkesir'de vav ile hilali buluşturan sosyal tesis projesinde sona gelindi!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesince şehre hakim bir tepede inşa edilen, sosyal tesis projesinin inşaatı tamamlandı.

Kayseri Kocasinan'a yeni sosyal tesis!

Çalışmalarına hız kesmeden Kocasinan Belediyesi Yenişehir Mahallesi'ne sosyal tesis inşa etti.

Antalya Kaş'a çok amaçlı sosyal tesis!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş'a çok amaçlı sosyal tesis kazandırdı.

Kayseri Kocasinan'a yeni sosyal tesis inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden eden Kocasinan Belediyesi, ilçeye yeni bir sosyal tesis daha kazandırıyor.

Bursa Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yılların özlemi olan Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri'nin inşaat çalışmaları hızlandı.

Mustafakemalpaşa sosyal tesis Haberi

Mustafakemalpaşa sosyal tesis


Mevcut eski sosyal tesislerin halka açılmasının yanında kentin en nezih noktalarına yeni sosyal tesisler kazandıran Büyükşehir Belediyesi, merkeze yeni bağlanan ilçelere de sosyal tesisler kazandırmaya devam ediyor. Mustafakemalpaşa ilçesinde de altyapıdan ulaşıma, kırsal kalkınmadan tarihi mirasa kadar her alanda önemli yatırımları hızla sürdüren Büyükşehir Belediyesi, ilçe merkezine hakim bir tepeye de sosyal tesis kazandırmak için çalışmalara başladı. Proje çalışmaları Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından yapılan Kule Restoranın yapılacağını alanda beraberindeki Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ile birlikte incelemelerde bulunan Başkan Altepe, ihale aşamasında olan projeyi en kısa zamanda ilçeye kazandırmak istediklerini söyledi.


Panoramik manzara

Bursa kent merkezinde ne varsa aynı hizmetleri yeni bağlanan ilçelere de kazandırmakta kararlı olduklarının altını çizen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bu doğrultuda çalışmaları hız kesmeden sürdürdüklerini söyledi. Mustafakemalpaşa...