01 / 05 / 2024

müteahhit metin atılan

müteahhit metin atılan

Las Vegas'ta ev hapsindeyken koluna takılan elektronik kelepçeyi keserek kaçtığı öne sürülen Adanalı işadamı 51 yaşındaki Metin Atılan, çorbacıda yakalandı

Müteahhit Metin Atılan serbest bırakıldı!

FBI ajanına rüşvet vermek suçlamasıyla Las Vegas'ta ev hapsindeyken koluna takılan elektronik kelepçeyi keserek kaçtığı öne sürülen Adanalı işadamı 51 yaşındaki Metin Atılan, bir gün sonra serbest bırakıldı

Çankırı'da parasını alamayan inşaat işçileri eylem yaptı: Müteahhit paramızı ödesin!

Çankırı'da 7 katlı inşaatın çatısına çıkan inşaat işçileri vinç üzerine çıkarak 'müteahhit paramızı ödesin' eylemi yaptı. 

Bugüne kadar atılan en büyük dolar adımı! Dengeler tamamen değişebilir

Rusya Ukrayna savaşı nedeniyle dünya üzerindeki ekonomik dengelerin yeni baştan tesis edilmesi için çalışmalar sürerken ABD'den dev dolar adımı geldi. Karar, Senato’da yapılan oylama ile 86’ya karşı 11 oyla onay aldı. Şimdiye kadar atılan en büyük adım olarak tarihe geçti.

Yalova Belediyesi davasında başkan yardımcısı ve müteahhit tahliye edildi!

Yalova Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'nde çalışan Reşat E.'nin zimmetine para geçirdiği iddiasına ilişkin 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki 5. duruşmada tutuklu yargılanan belediye başkan yardımcısı Halit Güleç ve müteahhit Bekir Bilgi'nin tahliyesine karar verildi.

Kastamonu sel felaketinde bir müteahhit için gözaltı kararı! 

Kastamonu'nun Bozkurt  ilçesinde meydana gelen ve çok sayıda insanın hayatına kaybettiği sel felaketi için soruşturma başlatıldı. Yapılan soruşturmada bir müteahhit için gözaltı kararı alındı. 

İnşaatta elektrik akımına kapılan müteahhit hayatını kaybetti!

Tokat'ın Erbaa ilçesinde bir inşaatta beton dökülmesi esnasında kopan elektrik kablosu sebebiyle elektrik akımına kapılan müteahhit yaşamını yitirdi. 

İzmir'de müteahhit operasyonu!

İzmir'de saat 14.58'de 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bu arada deprem sonrasında flaş gelişme yaşandı. İzmir'deki depremde yıkılan binaların müteahhit ve fenni mesullerin de aralarında bulunduğu 11 kişiden 9'u gözaltına alındı.

Pamukkale'de müteahhit inşaatı devam eden okulu bırakıp kaçtı!

Depreme dayanıksız olduğu nedeniyle yıkılan Adil Mustafa Musaoğlu İlkokulu’nun yeniden yapılması için çalışmalara başlayan müteahhit, inşaatı yarım bırakıp kaçtı.

Müteahhit Ahmet Sakızoğlu'nun yargılandığı davada yeni gelişme!

Antalya'da maket proje üzerinden aynı daireleri 176 kez  satarak "nitelikli dolandırıcılık" yaptığı gerekçesiyle 528 yıl hapis cezasına çarptırılan "Ferrarili müteahhit" Ahmet Sakızoğlu'nun yargılandığı davada yeni gelişme yaşandı.

Üsküdar Kirazlıtepe dönüşüm projesinde imzalar atıldı!

Üsküdar Kirazlıtepe’de yeni yapılan Çamlıca Camii çevresindeki Örnek Dönüşüm için düğmeye basıldı. Üsküdar Kirazlıtepe dönüşüm projesinde imzalar atıldı.

Bakırköy'de temeli atılan 4 proje tamamlanmayı bekliyor!

Bakırköy'de temeli 7 ay önce atılan 4 proje için çalışmalara hala başlanmadı. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, 9 ay ile 2 yıl içinde tüm projelerin tamamlanacağını açıkladı.

Bilecik'te çatıdan düşen müteahhit Ahmet Şahin ağır yaralandı!

Bilecik Beşiktaş Mahallesi Dilaver Sokak üzerinde kaba inşaatı bitmiş 4 katlı bir binanın çatısındaki yapımı devam eden çalışmaları inceleyen müteahhit Ahmet Şahin (1982), bilinmeyen bir sebepten dolayı aşağı düştü.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, temeli atılan kentsel dönüşüm projesinin Türkiye’ye örnek olacağını vurgulayarak, “Kocasinan, kentsel dönüşüm projesi tamamlandığında yeşil alanları, oyun parkları ve sosyal çevresi ile Kayseri’nin yeni yüzü olacak.” dedi.

Kayseri Kocasinan'daki dönüşüm projesinin temeli atıldı!

Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşüm alanında Türkiye’ye örnek olacak dev projenin temelini attı. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, temeli atılan projenin yakın bir zamanda tanıtım töreni düzenlenerek, kamuoyuna tanıtılacağını duyurdu.

müteahhit metin atılan Haberi

müteahhit metin atılan

Atılanın Irakta Amerikalı subaylara rüşvet verip, milyon dolarlık ihaleler aldığı iddia ve üç yıl önce FBI ajanına rüşvet vermek iddia edilmişti.

Uluslararası polis teşkilatı Interpolün En çok arananlar listesinde yer alan Metin Atılan, iddiaya göre Adanadaki İncirlik Üssünde uzun yıllar restoran işlettikten sonra ABDye gidip Las Vegasta müteahhitlik yapmaya başladı. FBI ajanlarınca takibe alınan Metin Atılanın milyon dolarlarla ifade edilen yüksek meblağlardaki ihaleleri rüşvet vererek aldığı iddia edildi. İşadamının eşi A.A. da Türkiyedeki bir banka hesabından yapılan bir iş karşılığında ABDli satın almadan sorumlu askeri kontrat subayına 4 bin 966 dolar rüşvet havale etti.

ELEKTRONİK KELEPÇEYİ KESİP KAÇTI


Metin Atılan, iddiaya göre FBI ajanı Eric J. Millere de rüşvet teklif etti. 5 Şubat 2008de FBI ajanları, kendilerini ABDli kontrat subayı gibi...