15 / 05 / 2024

müteahhitler listesi ENR

müteahhitler listesi ENR

Ant Yapı, 5 yıldır, yıllık 800 milyon-1 milyar dolar ciro ile dünyanın önde gelen müteahhitler listesi ENR'de dünyaca ünlü 250 firma arasında ilk 100'de yer aldı...

İnşaat demir fiyatlarına rekor zam geldi! Müteahhitler isyan bayrağını çekti! 6 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemelerinden olan demir fiyatlarına bugün rekor zam geldi. Gelen zamlarla birlikte müteahhitler isyan bayrağını çekti! Güncel demir fiyatları ne kadar oldu? 6 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük zam geldi! Müteahhitler çıldırdı! 24 Eylül 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemesi olan demir fiyatlarına bu hafta büyük zam geldi. Peş peşe zam gelen demir fiyatları yükseldi. Demir fiyatlarının gören müteahhitler çılgına döndü. Peki demir fiyatlarına ne kadar zam geldi? Demir fiyatları ne kadar oldu? İşte 24 Eylül 2022 demir fiyatları..

İnşaat sektörüne deprem etkisi! Müteahhitler ihale yasağı ile sarsıldı!

İnşaat sektöründe gündemde yer alan ihale yasağı deprem etkisi yarattı. Resmi Gazete'de yayımlanan Yasaklı firmalar listesi ile çok sayıda müteahhide ihale yasağı kararı geldi. Oysaki müteahhitler Tasfiye hakkı beklerken gelen haber ile sarsıldılar...

Türk müteahhitler dünya ikincisi oldu!

Dünyanın en büyük uluslararası müteahhitler listesi açıklandı. ABD’li Engineering News Record (ENR) verilerine göre Türkiye, geçtiğimiz yıllara oranla yine damga vuran ülkelerden biri oldu.

250 En İyi Uluslararası Müteahhitler Listesi yayınlandı!

Dünyaca ünlü uluslararası müteahhitlik dergisi Engineering Nevvs-Record (ENR), 250 En İyi Uluslararası Müteahhitler Listesi'ni yayınladı.

Süleyman Akbıyık: Müteahhitler borçlanarak inşaat yapıyor!

Müteahhitlerin son zamanlarda zorluklar yaşadığını ifade eden Kepez Müteahhitler Derneği (KEMDER) Başkanı Süleyman Akbıyık, inşaat sektöründeki olumsuzğun önce yabancılara konut satışların durmasıyla başladığını söyledi.

ANGIAD ve Müteahhitler Birliği inşaat sektörünün sorunlarını konuştu!

ANGIAD Başkanı Fatma Semiz, dernek üyeleriyle, Türkiye Müteahhitler Birliği'ni ziyaret etti. Toplantıda inşaat sektörünün yurt içinde ve yurt dışındaki sorunları ve çözüm yolları konuşuldu.

Konya Müteahhitler Birliği KONESOB'u ziyaret etti!

Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirci ve Yönetim Kumlu üyeleri, KONESOB'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Müteahhitler Adana'daki arsa sorununu çözdü!

İmarlı arsa bulunamadığı için Adana'da ev fiyatları, İstanbul'daki boğaz manzaralı evlerle aynı fiyata satılmaya başlarken, Adanalı müteahhitler için çözümünü buldu.

Müteahhitler fiyat farkı kararnamesi istiyor!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Karataş, metal, çimento ve enerji maliyetleri de dikkate alınarak müteahhitler için "fiyat farkı kararnamesi" çıkarılmasını istedi.

Müteahhitler fiyat farkı kararnamesi çıkarılmasını istiyor!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Karataş, metal, çimento ve enerji maliyetleri de dikkate alınarak müteahhitler için 'fiyat farkı kararnamesi' çıkarılmasını istedi.

Müteahhitler için fiyat farkı kararnamesi çıkarılacak mı?

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Karataş, metal, çimento ve enerji maliyetleri de dikkate alınarak müteahhitler için 'fiyat farkı kararnamesi' çıkarılmasını istedi.

Türk müteahhitler, Cezayir'de 17 proje ile ilk sırada!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Cezayir, müteahhitlerimizin proje üstlendikleri ülkeler arasında ön sıralarda yerini aldı ve inşaat sektörü açısından önemli pazarlardan biri olarak gündemdeki yerini korudu.

müteahhitler listesi ENR Haberi

müteahhitler listesi ENR

Deli para sağlam liman arıyor' New York Times Gazetesi'nde çıkan bir haberde Türkiye'de dev projelere kur riski uyarısı gelmesi ardından Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay "Yönetim Katı"nda konuğumdu. 5 yıldır, yıllık 800 milyon-1 milyar dolar ciro ile dünyanın önde gelen müteahhitler listesi ENR'de dünyaca ünlü 250 firma arasında ilk 100'de yer alan Ant Yapı, bu yıl gerek Moskova'da Capital City iş merkezinde inşa ettikleri Avrupa'nın en yüksek kulesi, gerek 2014 Soçi Olimpiyatları için inşa ettikleri olimpiyat köyüyle 94. sıraya yükselmiş. Uluslararası müteahhitler ligi ENR'de Türkiye olarak Çin'den sonra ikinciyiz. 


Okay'a TL'de yaşanan değer kaybı ve artan kur riski ile Türkiye'deki 3. havalimanı, 3. köprü ile AVM'ler gibi büyük çaplı inşaatların ve dev projelerin finansmanının zora girip girmediğini sordum....