03 / 05 / 2024

müteahitlerin döv

müteahitlerin döv

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, Türkiye'nin ekonomisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Tellioğlu, müteahitlerin ellerindeki dövizleri bozdurması gerektiğini söyledi.

Sawqlı For Turizm Emlak Yatırımı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sawqlı For Turizm Emlak Yatırımı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Rabe Nurih Abuzarıba tarafından kuruldu.

Suriye'deki imar yasası mültecilerin dönüşünü engelleyebilir!

Suriye'nin yeniden inşası kapsamında, savaşta zarar gören mülkler imara açılacak. Genel Sekreter Antonio Guterres ve Güvenlik Konseyi'ne gelen mektupta Suriye'deki imar yasasının mültecilerin dönüşünü erteleyebileceği ifade edildi.

Wazan İnşaat Ve Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wazan İnşaat Ve Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Al Abıdo ve Ahmed Haj Taha ortaklığında kuruldu. 

Kentsel dönüşümü, yerinde dönüşüm şeklinde yapacağız!

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Kağıthane'de halkla buluştu. İnce, kentsel dönüşümü, yerinde dönüşüm şeklinde yapacaklarını söyledi...

Tetra Group İnşaat Mühendislik Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tetra Group İnşaat Mühendislik Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Myrat Amangeldıyev ve Serkan Zorel ortaklığında kuruldu. 

Bursa'nın kentsel dönüşümünde düğüm çözüldü!

Bursa kentsel dönüşüme hızlı başladı. Yerinde dönüşümün neredeyse zorunlu hale geldiği kentte yenilenmenin kentsel dönüşümle gerçekleşmesi benimsendi. Bursa'nın kentsel dönüşümünde düğüm çözüldü.

Alsultan Yapı Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsultan Yapı Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdulraheem Al Abdwaıs tarafından kuruldu.

Hayati çözüm kentsel dönüşüm!

Kandilli Rasathanesinden son yapılan deprem uyarıları da dikkate alındığında İstanbul için hayati çözüm; Kentsel dönüşüm…

Yıldırım Beyazıd Gençlik Merkezi’nin inşaatı başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, şimdi de Yıldırım Beyazıd Gençlik Merkezi’ni hayata geçiriyor.

Yıldırım Beyazıd Gençlik Merkezi inşaatı başlıyor!

Yıldırım Belediyesi’nin vizyon projelerinden birisi daha hayat buluyor. Gençlerin bütün ihtiyaçlarına cevap verecek Yıldırım Beyazıd Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmaları başlıyor. 

Oktay Öz: Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüm değildir!

Bosch 6. İnşaat ve Konut Konferansı dün Ataşehir Marriott Hotel Asia’da yapıldı. Konferansta konuşan By Oktayöz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Öz, ''Demir ve beton fiyatları çok arttı. Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüm değildir'' dedi.

Alotti Group Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alotti Group Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi Tamer A. M. Alottı ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu!

İZODER İzmir'de Tüm Yönleriyle Yalıtım Semineri düzenliyor!

Yalıtım sektörünün çatı örgütü olarak bilinen İZODER İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü işbirliğiyle İzmir’de ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Semineri’ düzenliyor. 

müteahitlerin döv Haberi

müteahitlerin döv

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, Türkiye ekonomisini değerlendirdi. Son, Türkiye'nin, güçlü ve dinamik ekonomisi ve milli duruşu ile kendisine yönelik saldırıların üstesinden geleceğini belirtti. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Tellioğlu, "Ülkemiz ve geleceğimiz dolardan değerlidir. Müteahhitlerimizden ellerindeki dövizlerini bozdurmalarını, ülkelerine ve geleceklerine sahip çıkmalarını önemle bekliyoruz" açıklamalarında bulundu.

Yazılı açıklama yapan Tellioğlu, ABD Başkanı Donald Trump'ın Türkiye'ye ilişkin yaptırım kararlarının döviz kurlarında yarattığı hareketliliğin geçici ekonomik spekülasyonlara sebep olduğunu, milli duruşunun ekonomik saldırıların üstesinden geleceğini söyledi.

Tellioğlu, "Üyelerimize çağrı yapıyoruz. Ülkemiz ve geleceğimiz dolardan değerlidir. Müteahhitlerimizden ellerindeki dövizlerini bozdurmalarını, ülkelerine ve geleceklerine sahip çıkmalarını önemle bekliyoruz" açıklamasında...