05 / 05 / 2024

mutfağı geniş gösteren ürünler

mutfağı geniş gösteren ürünler

Yenilikçi yüzey üretiminde dünya lideri Cosentino Group, mükemmel parlaklık ve yüksek performans gösteren Dekton ve Silestone ürün serilerinin açık renkleriyle mutfakların hem dekoratif hem de geniş görünmesini sağlıyor.

Eviniz depreme dayanıklı mı? İşte bir evin depreme dayanıklı olup olmadığını gösteren 7 detay!

Eviniz depreme dayanıklı mı? Bir evin depreme dayanıklı olup olmadığı nasıl anlaşılır? İşte bir evin depreme dayanıklı olup olmadığını gösteren 7 detay...

İran'da kaçak faaliyet gösteren kripto para madenciliği çiftliği kapatıldı!

İran Tahran'da kaçak faaliyet gösteren kripto para madenciliği çiftliği kapatıldı...

Güven Güleşçe: İnşaat ve doğalgaz sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlerim var!

Fenerbahçe İş Adamları Derneği (FBİAD) Başkanı Güven Güleşçe, derneğe ilişkin ve kendisiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Güven Güleşçe, makine mühendisi olduğunu ancak inşaat, doğalgaz ve sektörlerinde faaliyet gösteren şirketleri olduğunu söyledi.

Kazakistan'da inşaat alanında faaliyet gösteren işletmelerin çalışmalarına izin verildi!

Kazakistan'da bugün itibarıyla ülkedeki ulaştırma, depolama, tarım, otomobil, inşaat ve finans alanında faaliyet gösteren işletmelerin sıhhi kurallara sıkı bir biçimde uyulması şartıyla çalışmasına izin verildi.

İşte binanızın yıkılma tehlikesi olup olmadığını gösteren cihaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından binanın yıkılma tehlikesi olup olmadığını gösteren bir cihaz tasarlandı. Elazığ’daki depremden sonra ekipler hem arama kurtarma hem de enkaz kaldırma çalışmalarında kullanıyor. Cihaz binalarda çökme riskinin olup olmadığını kontrol ediyor.

Tapuda satış bedelini düşük gösteren mükelleflere davet!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, satılan konutların tapudaki satış kaydı ile alınan banka kredilerini karşılaştırdı. Bakanlık, satış bedelini düşük gösteren mükellefleri vergi dairelerine çağırdı.

Cosentino Dekton ve Silestone ile mutfağınızı daha geniş gösterin!

Yenilikçi yüzey üretiminde dünya lideri Cosentino Group, mükemmel parlaklık ve yüksek performans gösteren Dekton ve Silestone ürün serilerinin açık renkleriyle mutfakların hem dekoratif hem de geniş görünmesini sağlıyor.

Tapuda konut bedelini düşük gösteren yandı!

Maliye ev, dükkân alım satımında tapu harcı ödemeleri ve düşük bedel göstermekten kaynaklı vergi kaybını önlemek için harekete geçti. Tapuda konut bedelini düşük gösteren ve konut kredisinde düşük ekspertiz yaptıranlara ceza yağdı.

Emlak beyan değerini gösteren belge kaç sene geçerli?

Tapuda yapılan satış işlemi için tapu müdürlüğüne bazı belgelerin teslim edilmesi ve tapu harcının ödenmesi gerekiyor. Peki, satış için belediyeden alınan emlak beyan değerini gösteren belge kaç sene geçerli?

Emlak beyan değerini gösteren belge nereden alınır?

Tapu devir işlemin tamamlanabilmesi için gerekli belgelerin temin edilmesi, tapu dairesinden randevu alınması ve tapu masraflarının da ödenmesi gerekiyor. Peki, gerekli olan emlak beyan değerini gösteren belge nereden alınır?

İşte İstanbul'un gayrimenkulde gelişim gösteren bölgeleri!

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'den Lisanslı-Kıdemli Değerleme Uzmanı Ece Kadıoğlu'nun yapmış olduğu İstanbul Avrupa ve Anadolu Yakasında Gelişim Gösteren Bölgeler araştırması şu şekilde...

Avrupa pazarında ofis yatırımında en yüksek artışı gösteren ülke: Türkiye!

Türkiye'de A sınıfı ofis arzı yılsonu itibariyle yüzde 30 artarak 4.2 milyon metrekareye ulaştı. Böylece Türkiye, Avrupa pazarında ofis yatırımlarında en yüksek artışı gösteren ülke oldu..

Turlara ilgi gösteren tatilcilerin tercihi kayak merkezleri oldu!

Yaza kadar uzun bir tatil fırsatının bulunmaması tüketicileri yılbaşı tatilini hafta sonu ile birleştirerek 5 güne çıkarmaya itti. Turlara yoğun ilgi gösteren tatilcilerin yurtiçindeki ilk tercihi kayak merkezleri oldu.

mutfağı geniş gösteren ürünler Haberi

mutfağı geniş gösteren ürünler

Genel anlamda dar ve küçük alanlarda çalışmak her zaman biraz daha zordur. Hem mekânın ferah olmaması hem de kısıtlı alan kullanımı çoğu zaman kişileri çalışmaktan alıkoyar. Küçük mekânları birkaç dekoratif dokunuşla daha ferah ve çalışabilir hale getirmek ise aslında sanıldığından daha kolay! Kuvars taşı üretiminde dünya lideri Cosentino Group, Dekton® ve Silestone® ürün serileriyle doğal taşın zarafetini ve işlevselliğini mutfaklarla buluşturuyor. 


Ultrakompakt yüzeyi ve çizilmeye karşı dayanıklı yapısı ile mimar ve tasarımcılara ilham kaynağı olan Dekton®, doğadan esinlenilen renk seçenekleri ile tüm küçük, modern mutfaklara dekoratif çözümler sunuyor. Özellikle parlak, pürüzsüz yüzeyi ile küçük mutfakların geniş görünmesini sağlıyor. Yenilikçi tasarımları ile hayal edilen mutfakları gerçeğe dönüştüren Dekton®, üstün kalitesi ve mimari uyumu ile vazgeçilmez ürünler arasında yer alıyor. 


60’dan fazla renkte,...