15 / 05 / 2024

mutlu akü mutlu yatırım

mutlu akü mutlu yatırım

Mutlu Akü' nün yeni kurulan şirketi Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş' ye Sermaye Piyasası Kurulu tarafından halka açık ortaklık statüsü tanındı...

Mutlu Dna Turizm İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

​​​​​​​Mutlu Dna Turizm İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Hatice Sarıakçalı tarafından kuruldu.

Emine Erdoğan: Akıllı, mutlu ve kültürlü şehirler inşa edilmeli!

Kartepe'de bir otelde "Şehircilik ve Mutlu Şehir" temasıyla düzenlenen Kartepe Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Akıllı, mutlu ve kültürlü şehirler inşa edilmeli" dedi.

Uşak kentsel dönüşümünde mutlu son!

Kentsel Dönüşüm Projesi tamamlandı, kuralar çekildi. 450 milyon TL'lik projede bin 51 konut, 923 işyeri mevcut. Uşak Belediye Başkanı Cahan, 10 yıldır süren bir çalışmada mutlu sona gelindiğini belirtti.

Manisa Mutlu Mahallesi'ndeki dönüşüm ne zaman tamamlanacak?

Manisa'nın en eski yerleşim yerlerinden olan Spil Dağı eteklerindeki Mutlu Mahallesinde kentsel dönüşüm nedeniyle derin çukurlar oluştu. Sokakta aydınlatma olmaması nedeniyle vatandaşlar özellikle akşam saatlerinde evlerinden çıkamaz hale geldi.

Zeynep Mutlu Eğitim Vakfı'nın Kemerburgaz'daki okul planı onaylandı!

İBB 7 yıl önce kaçak olduğu gerekçesiyle yıktığı Zeynep Mutlu Eğitim Vakfı’na ait özel okulun yeni planlarını onayladı. Yeni okul binaları, Kemerburgaz’da bulunan eski okulun yaklaşık 600 metre güneyinde yeniden yapılacak.

Mutlu Yatırım Proje Geliştirme'de görev dağılımı yapıldı!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme AŞ., Yönetim kurulu görev dağılımını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. 23 Mart 2015 tarihinde toplanan yönetim kurulunda görev dağılımı şöyle...

Mutlu Yatırım genel kurulda onaylanan bilgilendirme politikasını yayınladı!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme 22 Mart 2015 tarihli olağan genel kurul toplantısında onaylanan bilgilendirme politikasını yayınladı.

Mutlu Yatırım'ın Kartal imar planı ne durumda?

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme 20 Ocak 2015 tarihinde 1/5000 plan ile ilgili olarak yapılan özel durum açıklamasının güncellenmesi hakkında açıklama yaptı. Peki Mutlu Yatırım'ın Kartal'daki fabrikasının imar planı ne durumda?

Mutlu Yatırım Proje kar dağıtımı yapmayacak!

Mutlu Yatırım Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme A. Ş tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platfromu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Mutlu Yatırım Proje kar dağıtımı yapmayacak.

Mutlu Yatırım esas sözleşmenin tadili için izin aldı!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş., esas sözleşmenin 2. maddesinin tadili ile ilgili olarak T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'ndan izin aldı

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul 2014 yılı faaliyet raporu!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş., 01/01/2014 - 31/12/2014 döneminine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu aracılığıyla paylaştı. İşte şirketin açıkladığı faaliyet raporu...

Regnum Sky Tower ilk mutlu ofis konsepti özelliğine sahip!

Başkent'te "Mutlu Ofis" konseptinin ilk örneği olarak hayata geçirilen Regnum Sky Tower, çalışanlar arasında efsane haline gelen Google'un California'daki yerleşkesini aratmayacak sosyal donatılara sahip olacak.

Mutlu Yatırım Proje bağımsız denetim firmasını seçecek!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme, bağımsız denetim firma seçiminin olağan genel kurul toplantısında ortakların onayına sunulması hakkında KAP'a açıklama yaptı.

mutlu akü mutlu yatırım Haberi

mutlu akü mutlu yatırım


Mutlu Akü ve Malzemeleri Sanayi A.Ş'nden yapılan açıklama şu şekildedir:


Sermaye Piyasası Kurulu'na yapmış olduğumuz kısmi bölünme talebimize kurul tarafından 26.04.2013 tarih ve  4509 sayılı yazıları ile izin verilmiş ve buna bağlı olarak Genel Kurul onayından sonra tescil işlemleri tamamlanarak kurul ücreti ödenmiştir.


Sermaye Piyasası Kurulu'nun 19.04.2013 tarih ve 14/484 sayılı toplantısında alınan kararın 2 numaralı maddesi uyarınca Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş'ye 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 16(1). Maddesi uyarınca " halka açık ortaklık " statüsü tanındığı, bu suretle şirket kuruluşunun tescilinden itibaren 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu ve Sermaye Piyasası Mevzuatı hükümlerine tabi hale geldiği ile ilgili olarak, 18.07.2013 tarihli ve 7696 sayılı Kurul yazısı şirketimize iletilmiş olup ek'tedir.


Kamuoyu ve yatırımcıların bilgilerine sunulur.


Saygılarımızla,


Kurul yazısı için