01 / 05 / 2024

mutlu akü satıldı

mutlu akü satıldı

Mutlu Holding'in yüzde 100 'ü Güney Afrikalı Metair'e satılıyor. Böylece Mutlu Akü'nün yüzde 75' i ile Mutlu Plastik'in yüzde 45' i alıcı şirkete geçmiş olacak...

Markalı konutlarda en çok hangi tip konut satıldı? Yabancılar akın etti!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Ocak 2022 sonuçlarına göre; 2 oda 1 salon daireler yabancı yatırımcının radarında yer alıyor. Yabancı yatırımcılar en çok 2+1'leri tercih etti. Peki markalı konutlarda stok erime oranı kaç oldu? Ocak 2022'de en çok hangi tip konut satıldı? İşte ayrıntılar...

Başakşehir Ziya Gökalp Aile Sağlığı Merkezi'nin arsası 659 bin TL'ye satıldı!

İstanbul Başakşehir'de üzerinde Ziya Gökalp Aile Sağlığı Merkezi'nin bulunduğu arsa, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) şirketlerinden KİPTAŞ tarafından 659 bin TL'ye satıldı. Satışla ilgili KİPTAŞ ve İBB'den açıklama geldi.

Seferihisar'da belediye arazileri değerinin altında satıldı iddiası!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer'in Seferihisar Belediye Başkanı olduğu dönemde belediyeye ait yerlerin değerinin altında satıldığını iddia etti.

Uşak'ta 322 dükkan 132 milyon liraya satıldı!

Uşak’ta kentsel yenileme projesinin müzayedesinde 322 dükkan 132 milyon liraya satıldı. Müzayedeye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

TOKİ Kayabaşı 4. Etap'taki 77 iş yerinin tamamı satıldı!

Turyap TOKİ'nin Başakşehir Kayabaşı 4. Etap'ta yer alan 77 iş yerini sattı, taşınmazlar yüzde yüz artışla 43 milyon 160 Bin TL’ye satıldı.

Başakşehir Tual Bahçekent Evleri'nin yüzde 30'u satıldı!

Tual Bahçekent, Dağ Mühendislik tarafından Emlak Konut güvencesiyle Başakşehir Bahçekent'te yükseliyor. Tual Bahçekent Evleri'nin şimdiden yüzde 30'u satıldı. Projenin 2018 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Nidapark Başakşehir'in yüzde 80'i satıldı!

Tahincioğlu'nun alışveriş caddesi, sosyal alanları ve parklarıyla dikkat çeken projesi Nidapark Başakşehir'in yüzde 80'i satıldı. 374 dairenin bulunduğu proje, aile sıcaklığında şehir yaşamı sunuyor.

Vadişehir'in yüzde 60'ı satıldı!

Başakşehir'de iki etap halinde yükselen Vadişehir projesinin 250 konuttan oluşan ikinci etabında satışlar başladı. Vadişehir projesinin ilk etabında yer alan 400 dairenin yüzde 60'ı satıldı.

Başakşehir Vadişehir'in yüzde 60'ı satıldı!

Vadişehir projesinin 250 konuttan oluşan ikinci etabında satışlar başladı. 650 konut ve 60 ticari üniteden oluşan Vadişehir projesinin ilk etabında yer alan 400 dairenin yüzde 60'ı satıldı.

Başakşehir Vadiyaka'nın yüzde 30'u ön talep sürecinde satıldı!

Başakşehir'de markalı projelere imza atan Fuzul Yapı, son projesi Vadiyaka'yı satışa sundu. Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, projenin ön talep sürecinde yüzde 30'unun satıldığını söylüyor.

Bulvar Rezidans'ta 1 saatte yüzde 90'ı satıldı!

Başakşehir'deki lüks konut projesi Bulvar İstanbul'un yeni etabı Bulvar Rezidans'taki 165 dairenin yüzde 90'ı 1 saatte satıldı. Bulvar Rezidans'ta dairelerin fiyatları 600 bin liradan satışa çıkacak.

Başakşehir Bulvar Rezidans satışa çıktığı gün satıldı!

Markalı konut liginde ilk projesi Bulvar İstanbul ile kendine yer edinen Özülke İnşaat, projenin yüzde 90'ını sattı. Yeni etap olan Bulvar Rezidans'm neredeyse tamamı satıldı.

Bulvar İstanbul projesinde, 5 ayda 1050 konut satıldı!

EMLAK Konut projeleri arasında dört ay üst üste satış ve hasılat birinciliği ile elde eden Emlak Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından Başakşehir bölgesinde hayata geçirilen Bulvar İstanbul konut projesinde, 5 ayda 1050 konut satıldı...

mutlu akü satıldı Haberi

mutlu akü satıldı

Yüzde 40'ın üzerinde payla Türkiye akü pazarının en büyük oyuncusu olan Mutlu Akü, Güney Afrikalı Metair'e satılıyor. 2012'yi 438 milyon lira ciro, 41 milyon lire net karla kapatan Mutlu Akü'nün tamamı için belirlenen değer arsalarla birlikte 224 milyon dolar. 

Alıcı şirket Mutlu Akü'nün Türker Ailesi'ne ait olan yüzde 75'i için 175 milyon dolar ödeyecek. Şirketin kalan yüzde 25'i halka açık. Metai^in, Mutlu Akü'nün yüzde 75'i yanında Mutlu Plastik'in de yüzde 45'ini temsil eden Mutlu Holding'in tamamı için ne kadar ödeyeceği ise açıklanmadı. 

Güney Afrika'da Toyota'nın tedarikçisi olarak sektöre giren Metair Investments, geçen yıl da Romanya'da bir akü fabrikası almıştı. Mutlu Holdingi satan Türker Ailesi'nin gayrimenkul sektöründe yoğunlaşması bekleniyor. Bursa ve İstanbul'da arazileri bulunan Mutlu Holding, 3 ay önce Mutlu Yatırım Proje...