05 / 05 / 2024

mutlu akünün hisseleri

mutlu akünün hisseleri

Mutlu Holding hissedarları tüm paylarını Hollanda menşeili Metair International Holdings Cooperatief U.A'ya satıyor. Bu satışın bedeli Mutlu Akü'nün Tuzla ve Gebze'deki arsaları satılırsa 176 milyon dolar olacak...

Can Akın Çağlar: DASK'ın fon miktarı 2,9 milyar TL!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) Yönetim Kurulu Üyesi Can Akın Çağlar, DASK’ın fon miktarının 2,9 milyar TL olduğunu ve dünyanın en büyük sigorta havuzlarından biri haline geldiklerini söyledi.

Hamdi Akın: Atatürk Havalimanı'na 3'üncü pist için çok uğraştık!

Akfen Holding ve TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın," Bu 3'üncü havalimanının karşılığında, Atatürk Havalimanı'na 3'üncü pist yapılsın diye çok uğraştık '' dedi.

Hamdi Akın'dan 3.havalimanı eleştirisi!

Üçüncü havalimanının yavaş yavaş büyütülmesinin daha doğru olacağını belirten TAV Havalimanları Holding Başkanı Hamdi Akın, "Atatürk Havalimanı'na üçüncü bir pist yapılsın diye çok uğraştık" dedi.

Akfen'den Hamdi Akın'ın 3.havalimanı açıklamasına düzeltme!

Akfen Holding tarafından yapılan yazılı açıklamada "Akfen Holding ve TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın'ın konuşmasında '3. havalimanı yerine 3. pist olmalıydı' şeklinde bir ifadesi bulunmuyor" denildi...

Hamdi Akın 3.havalimanı hakkında konuştu!

BURSA’da konuşan Akfen Holding ve TAV Havalimanları Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, İstanbul’a 3’üncü havalimanı ile ilgili görüşlerini açıkladı...

Hamdi Akın'dan 3. havalimanı açıklaması!

Hamdi Akın'dan havalimanı açıklaması geldi. Bursa’da konuşan Akfen Holding ve TAV Havalimanları Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, İstanbul’a 3’üncü havalimanı ile ilgili görüşlerini açıkladı.

Cemal Akın: 2019'a kadar 52 proje gerçekleştireceğiz!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın yaptığı açıklamada, ''Halkımızın tüm ihtiyaçlarının karşılandığı, sorunsuz alt ve üst yapıya sahip, geleceğin Bartın’ı için projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz.'' dedi.

Cemal Akın, Bartın'da arıtma tesislerini inceledi!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın kentin su ihtiyacının 24 saat kesintisiz şekilde karşılanması için arıtma tesisleri ve su depolarını da sık sık ziyaret ediyor. Akın, personellerden bilgiler alıyor.

Selim Akın: Ankara'da en prestijli projeyi biz hayata geçirdik!

Başkent'in tanınan en genç ve başarılı iş adamı Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın, "Ankara'da en prestijli projeyi biz hayata geçirdik" dedi...

Thyateira antik kentine turist akını devam ediyor!

Hristiyanlığın ilk 7 kilisesinden biri olarak anılan Thyateira antik kentine turist akını artan bir hızla devam ediyor. Kısa bir süre önce. Akhisar Belediyesi hizmet binası önünde bekleyen onlarca otobüsten antik kente yürüyen turistler, şehrimize canlılı

Kar kalınlığının artması ile tatilciler Kartalkaya'ya akın etti!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya'da kar kalınlığının 20 santimetreye ulaşmasıyla sezon açılışı için geri sayım başladı. Kış sporlarını seven tatilciler otel rezervasyonları için tur firmalarına akın ediyor.

Adem Akın: İnşaat sektörünün geleceği parlak!

Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) Yönetim Kurulu Üyesi Adem Akın, güven ortamı sağlandığı sürece inşaat sektörünün geleceğinin parlak olduğunu söyledi. Akın, Başkent ekonomisinin hızlı büyüme trendini devam ettireceğini de kaydetti.

Akün ve Şinasi binasını isteyen satın alabilir!

Akün ve Şinasi sahnelerinin bulunduğu binayı satın alan şirketin ortaklarından Ahmet Meriç, süreçle ilgili konuşulanlardan rahatsız olduğunu belirterek, “Eğer biri aldığımızın üzerinde fiyat verirse binayı alıp, gidebilir” dedi.

mutlu akünün hisseleri Haberi

mutlu akünün hisseleri


Mutlu Akü'den yapılan açıklama şöyle:


Şirketimizden %74.7859 oranında pay sahibi olan "MUTLU HOLDİNG A.Ş."nin (Mutlu Holding) hissedarları Attila Türker, Ali Nuri Türker, Ayşe Bilgin, Timur İhsantürker, Aylin Furtun, Aliye Borlu, Yasemin İhsantürker, Dilek Türker, Nazlı Feryal Türker, Leyla Yasemin Türker ve Mahmut Kerem Bilgin (Satıcılar), Mutlu Holding'den sahibi bulundukları payların tamamının ve hissedarlarımızdan Attila Türker, Ali Nuri Türker, Timur İhsantürker, Aylin Furtun ve Yasemin İhsantürker'in Şirketimizden sahibi bulundukları toplamda %0.2141 oranındaki paylarının ve bunlara ek olarak Türker İzabe ve Rafine Sanayi A.Ş., Mutlu Plastik ve Ambalaj Sanayi A.Ş. ve Metropol Motorlu Taşıtlar Kiralama A.Ş. şirketlerindeki (Diğer Şirketler) paylarının Hollanda menşeili Metair International Holdings Cooperatief U.A (Alıcı Şirket)'ya satılması hususunda, Alıcı Şirket'le 9.10.2013 tarihinde Hisse Alım Sözleşmesi (Share Purchase Agreement) imzaladıklarını...