02 / 05 / 2024

Mutlu Altuğ

Mutlu Altuğ

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Karşıyaka'ya yapılacak 15 bin kişilik yeni stadın ihale sözleşmesinin feshedilmesi ardından Divan Kurulu Başkanı Cihan Büyükoral ve Mutlu Altuğ, yeni ihaleyi beklediklerini söyledi.

Göztepe ve Karşıyaka statlarının ihalelerinde maliyet farkı!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Mutlu Altuğ,İzmir Milletvekili Hamza Dağ'la bir araya geldi. Altuğ, Göztepe ve Karşıyaka statları için düzenlenen yeni ihalelerdeki maliyet farkına dikkat çekti.

Karşıyaka Stadı yeni ihaleyi bekliyor!

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Karşıyaka'ya yapılacak 15 bin kişilik yeni stadın ihale sözleşmesinin feshedilmesi ardından Divan Kurulu Başkanı Cihan Büyükoral ve Mutlu Altuğ, yeni ihaleyi beklediklerini söyledi.

Pınar Altuğ'un 11 yıldır bitmeyen villa davası!

Pınar Altuğ ile eski eşi Umut Elçioğlu, evli oldukları dönemde satın aldıkları bir villa yüzünden tam 11 yıldır mahkemelik. Davayı kaybeden Altuğ temyize gidince, mahkeme süreci yeniden başladı...

Jean-Michel Wilmotte: Mutlu şehirler için saygılı ve sağduyulu bir mimari!

"Türk-Fransız Sürdürülebilir Şehircilik Sempozyumu / VIVAPOLIS" öncesi DÜNYA'ya konuşan Fransız mimar Jean-Michel Wilmotte “Mutlu şehirler yaratmak için iki temel ilkeyi izlemek gerekiyor: Saygı ve sağduyu” diyor.

İstanbul Beşiktaş Mutlu Sitesi'nde 3 milyon 500 bin TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İl Beşiktaş İlçesi Mutlu Sitesi'nde yer alan 9,080,00 metrekare yüzölçümlü gayrimenkul İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından 21 Ekim 2014 günü saat 10:00 ile 10:10 arası ihale ediliyor.

Hüseyin Avni Mutlu merkez valiliğine atandı!

16 Eylül 2014 tarihinde 29121 sayılı Resmi Gazete 'de yayımlanan 2014 / 6780 sayılı Atama Kararına göre, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, merkez valiliğine atandı...

Mutlu İnşaat Botanica İstanbul Beylikdüzü projesine hazırlanıyor!

Mutlu İnşaat, West Side İstanbul projesinden sonra Beylikdüzü'nde Botanica İstanbul projesine hazırlanıyor. Marmara Park AVM'ye yakın konumda yükselecek olan Botanica İstanbul projesi 500 - 600 konutluk bir proje olarak tasarlandı...

Altuğ Akbaş: Binaların en önemli deprem kalkanı su yalıtımı!

Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Korozyon nedeniyle yapılarımız depreme karşı dayanıksız hale geliyor. Oysa su yalıtımı yapılmış bir bina, hem korozyona karşı senelerce direniyor hem de depremin yıkıcı etkilerine karşı korunmuş oluyor” dedi.

Yenimahalle Belediyesi’nin başlattığı kentsel dönüşüm projesinde mutlu son!

Yenimahalle Belediyesi’nin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde başlattığı bin 502 konutluk dev kentsel dönüşüm projesinde, mutlu sona gelindi. Mart ayında gerçekleşen kura töreninde evlerini belirleyen hak sahipleri ile sözleşme imzalanmaya başlandı.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun yağmur keyfi!

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul'u etkisi altına alan yağmur altında Sultanahmet'ten Bâb-ı Âli'ye yürürken çekilen fotoğraflarını sosyal paylaşım sitesi Twitter'da paylaştı. İşte Vali Mutlu'nun yağmur keyfinden kareler...

Eski İmar ve İskan Bakanı'nın eşi Dürnev Altuğ Babüroğlu vefat etti!

Kontenjan Senatörü ve eski İmar ve İskan Bakanı Selahaddin Babüroğlu'nun eşi Dürnev Altuğ Babüroğlu vefat etti. 03 Ağustos 2014 Pazar günü Kocatepe Camiinde öğle namazı kılınacak.

Hüseyin Mutlu Akpınar'dan stada yeşil ışık!

Bayramda aile geleneklerini sürdürdüklerini söyleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Yalı'da stat projesi için de, " Arazilerimiz kamulaştırılacak ve binalar boşaltılacaksa buyursunlar " dedi.

Hüseyin Mutlu Akpınar: Karşıyaka'yı uçuracak projelere imza atacağız!

Karşıyaka Belediyesi, 2014 - 2019 Stratejik Planı çalışmalarına hız verdi. Çalışmalar kapsamında Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, "Türkiye'ye örnek olacağız. Karşıyakamızı uçuracak projelere imza atacağız" dedi.

Mutlu Altuğ Haberi

Mutlu Altuğ

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Karşıyaka'ya yapılacak 15 bin kişilik yeni stadın ihale sözleşmesinin feshedilmesi ardından Divan Kurulu Başkanı Cihan Büyükoral ve Mutlu Altuğ, yeni ihaleyi beklediklerini söyledi. Telaşa kapılacak bir durum olmadığını belirten Büyükoral, "Stadın olmayacağı konusunda durumu kaşıyanlar var. 'AVM mi spor salonu mu olacak?' soruları geliyor. Ancak, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve milletvekilleriyle görüştük. Stat ihalesi için 2 hafta içinde yeni dosyanın ikmal edilip ardından 15 gün içinde ihaleye çıkacağının sözünü aldık" dedi.


Büyükoral, stadın ilk ihalesinin Ocak 2014'te yapıldığını, aradan geçen süreç ardından proje için fiyat iyileştirme çalışmaları yapıldığını söyledi. Büyükoral, şöyle dedi:


"Geçen ay Ankara'daki görüşmemizde Başbakan Binali Yıldırım, konuyla başından bu yana ilgilenen milletvekilleri Hamza Dağ ve Kerem Ali Sürekli'yi özel olarak görevlendirdi....