16 / 05 / 2024

Mutlu Boz Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Mutlu Boz Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Mutlu Boz Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mutlu Boz tarafından 240 bin TL sermaye ile 16 Şubat'ta Küçükçekmece, Fevzi Çakmak Mahallesi, İkizdere Sokak'ta kuruldu.

Boz Çevre Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boz Çevre Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Avni Boz, Hasan Boz ve Okan Boz ortaklığında kuruldu.

Mutlu Yaşam Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Yaşam Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Bilal Çetin ve Sevdin Aytekin ortaklığında kuruldu.

Mutlu Dönüşüm Plastik Metal Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Dönüşüm Plastik Metal Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Erdinç Zıplı tarafından kuruldu.

Zafer Mutlu: Depreme karşı kentsel dönüşüm hazırlığı yapılmalı!

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu basın toplantısı düzenledi. Toplantıda, Mutlu, ''İmar Barışı’nın bütçe açığını düşürmek için gelir amaçlı yapıldığı görülüyor'' diye konuştu.

Bozüyük'te yapımı devam eden hızlı tren hattı mecliste!

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde yapımı devam eden hızlı tren hattında gerçekleşen kaza ve inşaattaki eksikliklere dair iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zekeriya Mutlu: Kira artışları TÜFE'ye göre yapılacak!

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu, kamu ve özel mülklerin kiralarındaki artışların artık tüketici enflasyonunun 12 aylık ortalamasına göre yapılacağını söyledi.

Bilecik Bozüyük Devlet Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Sağlık Bakanlığı tarafından Bilecik'in Bozüyük İlçesi'ne 250 yataklı devlet hastanesi yapılacak. İhalesi yapılan projenin inşaat çalışmalarına yakın bir zamanda başlanacak. 

Bozçelik Yapı İnşaat Ticaret Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Bozçelik Yapı İnşaat Ticaret Taahhüt Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Sevil Tığbaş tarafından kuruldu. 

Sur Yapı Avrupa Yakası konut projeleri: Mutlu Evler Türkiye!

Sur Yapı, "Mutlu Evler Türkiye" kampanyası başlattı. Avrupa Yakası'ndaki 4 projesinde faizleri sıfıra indiren firma, düşük taksitlerle ev sahibi yapıyor...

Muhit Sancaktepe Sur Yapı Mutlu Evler ödemesi!

Muhit Sancaktepe projesinde uygulanan Mutlu Evleri Türkiye kampanyasına göre konutların liste fiyatları üzerinden yüzde 10 indirim yapılıyor. Muhit Sancaktepe projesinde fiyatlar 279 bin TL'den başlıyor...

Sur Yapı Mutlu Evler Türkiye Topkapı Evleri fiyat listesi!

Kasım 2019 tarihinde teslimlerin yapılması planlanan Topkapı Evleri  224 konut ve 29 ticari üniteden oluşuyor. Sur Yapı Mutlu Evler Türkiye Topkapı Evleri fiyat listesi 457 bin TL'den başlıyor. 

Sur Yapı Mutlu Evler Türkiye Excellence Koşuyolu fiyat listesi!

Sur Yapı imzasıyla hayata geçirilen Excellence Koşuyolu projesi Haziran 2019 tarihinde teslim edilmeye hazırlanıyor. İşte Sur Yapı Mutlu Evler Türkiye Excellence Koşuyolu fiyat listesi...

Sur Yapı Mutlu Evler Türkiye Muhit Sancaktepe fiyat listesi!

Teslime kadar 1.500 TL'den başlayan fiyatlarla daire sahibi olunabilen Muhit Sancaktepe Evleri 217 daire ve 12 ticari üniteden meydana geliyor.  Sur Yapı Mutlu Evler Türkiye Muhit Sancaktepe fiyat listesi 279 bin TL'den başlıyor.

Mutlu Boz Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Mutlu Boz Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Mutlu Boz Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mutlu Boz tarafından 240 bin TL sermaye ile 16 Şubat'ta Küçükçekmece, Fevzi Çakmak Mahallesi, İkizdere Sokak'ta kuruldu.


Mutlu Boz Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. B-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. C-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...