04 / 05 / 2024

mutlu holding tuzla arsası

mutlu holding tuzla arsası

Mutlu Holding hissedarları tüm paylarını Hollanda menşeili Metair International Holdings Cooperatief U.A'ya satıyor. Bu satışın bedeli Mutlu Akü'nün Tuzla ve Gebze'deki arsaları satılırsa 176 milyon dolar olacak...

8 yıl sonra mutlu son! Tuzla Birlik Sitesi için dev anlaşma!

Tuzla ilçesi Postane Mahallesi’ndeki Yeni Birlik Site’sinde, Yeni Birlik Yapı Kooperatifi ile yapılan görüşmelerin sonucunda anlaşma sağlanıp mutlu sona  gelindi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Birlik Sitesi sakinleri ile bu zamana kadar yaklaşık 17 toplantı gerçekleştirdik'' dedi.

Küçükoğlu Holding’in hedefi mutlu çalışanlar!

Otomotiv, perakende ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren Küçükoğlu Holding'in hedefi mutlu çalışanlar...

Alarko Holding'den imar planı değişikliği açıklaması!

Alarko Holding, bağlı ortaklığı Alarko Konut Projeleri Geliştirme A.Ş'de kayıtlı Tuzla İlçesi Orhanlı Mahallesinde bulunan sekiz adet parselin imar planı değişikliği hakkında açıklama yaptı...

Alarko Holding'in Tuzla'daki arazisinin imar planı değişti!

Alarko Holding'in bilanço aktifinde bulunan Tuzla'daki arazisine ilişkin imar planı değişikliği Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı.

Tuzla’ya 25 milyon dolarlık diş hastanesi!

Okan Holding 25 milyon dolar yatırımla Tuzla'ya tam teşekküllü diş hastanesi açtı. Okan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan, "Türkiye'nin en büyük diş hastanesini açtık. Özellikle yurtdışından hasta getirmek için çalışma yapacağız" dedi.

Kibar Holding Tuzla'da karma proje yapacak!

2016 yılını 25 milyar TL ciro ile kapatan Kibar Holding,Tuzla'daki 400 dönümlük fabrika arazisi için planlamalara başladı.

Tuzla Lokum Residence'ta fiyatlar 177 bin TL'den başlıyor!

İBRAHİM Dumankaya Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdüren DKY inşaat ile Metropolist Yapı tarafından istanbul Tuzla'da hayata geçirilen Lokum Evler Projesi'nde daireler 177 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta..

Metin Mutlu: Ömerli'de villalarımız bitmeden satışa çıkarmayacağız!

Mutluhan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Metin Mutlu, Ömerli’de yaptıkları 40 villayı, sosyal tesis ve peyzaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından satışa çıkaracaklarını açıkladı. Mutlu, “Maketten satış yapmak tarzımız değil'' dedi.

Metin Mutlu: İnşaat bitmeden satışa çıkmak yok!

Mutluhan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Metin Mutlu, Ömerli'de 40 dönüm arazi üzerinde yaptıkları 40 villayı, sosyal tesis ve peyzaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından satışa çıkaracaklarını açıkladı.

Mutlu Türker Holding'in ismi Türker Yatırım Holding olarak değişti!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Mutlu Türker Holding'in ismi Türker Yatırım Holding olarak değişti.

Şahinler Holding Mutlu İnşaat West Side İstanbul fiyat listesi!

Şahinler Holding Mutlu İnşaat West Side İstanbul fiyat listesi haberimizde bulunuyor. Proje, West Side İstanbul, Şahinler Holding, Mutlu İnşaat, Beyaz İnşaat, Mes İnşaat ve Uzman İnşaat ortaklığıyla Beylikdüzü'nde yükseliyor.

Mutlu Akü Tuzla Tepeören'deki arsasını sattı!

Mutlu Akü ve Malzemeleri Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Mutlu Akü Tuzla Tepeören' deki arsasını sat tı...

Mutlu Akü iki arsasını 15,9 milyon TL'ye sattı!

Mutlu Akü ve Malzemeleri Sanayi A.Ş, Gebkim Organize Sanayi Bölgesi'ndeki ve Tuzla, Tepeören'deki arsalarını 15 milyon 845 bin 340 TL'ye Ali Nuri TÜRKER ve Mahmut Kerem BİLGİN adlı şahıslara sattı...

mutlu holding tuzla arsası Haberi

mutlu holding tuzla arsası


Mutlu Akü'den yapılan açıklama şöyle:


Şirketimizden %74.7859 oranında pay sahibi olan "MUTLU HOLDİNG A.Ş."nin (Mutlu Holding) hissedarları Attila Türker, Ali Nuri Türker, Ayşe Bilgin, Timur İhsantürker, Aylin Furtun, Aliye Borlu, Yasemin İhsantürker, Dilek Türker, Nazlı Feryal Türker, Leyla Yasemin Türker ve Mahmut Kerem Bilgin (Satıcılar), Mutlu Holding'den sahibi bulundukları payların tamamının ve hissedarlarımızdan Attila Türker, Ali Nuri Türker, Timur İhsantürker, Aylin Furtun ve Yasemin İhsantürker'in Şirketimizden sahibi bulundukları toplamda %0.2141 oranındaki paylarının ve bunlara ek olarak Türker İzabe ve Rafine Sanayi A.Ş., Mutlu Plastik ve Ambalaj Sanayi A.Ş. ve Metropol Motorlu Taşıtlar Kiralama A.Ş. şirketlerindeki (Diğer Şirketler) paylarının Hollanda menşeili Metair International Holdings Cooperatief U.A (Alıcı Şirket)'ya satılması hususunda, Alıcı Şirket'le 9.10.2013 tarihinde Hisse Alım Sözleşmesi (Share Purchase Agreement) imzaladıklarını...