04 / 05 / 2024

mutlu inşaat çakmak projesi

mutlu inşaat çakmak projesi

Mutlu İnşaat, Mes Turkuaz, Miltaş ve Uzman İnşaat'ın ortak girişimi ile İstanbul Ümraniye Çakmak Köprüsü'nde kentsel dönüşüm kapsamında karma bir proje geliyor. Çakmak Köprüsü projesinin 2014 Haziran ayında satışa çıkarılması hedefleniyor...

Düzce Millet Bahçesi 1. Etap inşaatında mutlu son!

Düzce Belediyesi ve TOKİ iş birliği ile yapımına başlanan millet bahçesi projesinin 1. etap inşaatında sona yaklaşıldı. Projede millet bahçesi 2. etap çalışmaları da tamamlanıyor.

Yunusemre kültür merkezinde inşaat sürüyor!

Yunusemre Belediyesi’nin Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi’nde hayata geçirdiği kültür ve taziye evinde inşaat çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor. 

Konut satışlarındaki rekor inşaatçıları neden mutlu etmiyor?

Türkiye'de konut satışları trendini sürdürüyor. Peki, konut satışlarındaki rekor inşaatçıları neden mutlu etmiyor?

Pendik Fevzi Çakmak'ta kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Pendik Belediye Başkanlığı, İstanbul Pendik İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesi'nde 28 milyon 837 bin 593 TL bedelle kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Mutlu İnşaat Rami 1056 ödeme planı!

Mutlu İnşaat'ın projesi Rami 1056 Evleri'nde fiyatlar 330 bin liradan başlıyor. Rami 1056 projesi Eylül 2017'de teslim edilecek...

Maltepe Kaymakamlığı yeni binasının inşaatı tamamlandı!

Maltepe Kaymakamı Necip Çakmak inşaatı tamamlanan Türkiye Cumhuriyeti Maltepe Kaymakamlığı'nda gazetecilerle bir araya geldi. İstanbul İl Özel İdaresi tarafından yapılan yeni hizmet binası Maltepe halkının hizmetine sunuldu.

Ankaralı inşaat firmaları rotasını İran'a çevirdi!

İran’a yönelik ambargonun kaldırılması diğer sektörlerde olduğu gibi inşaat sektöründe de heyecan yarattı. GGYD Yönetim Kurulu Üyesi Ferhat Çakmak, Başkentli inşaat firmalarının İran pazarına girmek için kolları sıvadığını söyledi.

Tek parti iktidarıyla inşaat şahlanır!

Sandıktan tek parti iktidarının çıkması, ekonominin lokomotiflerinden inşaat sektörünü de mutlu etti. Sektörün ortak görüşü, sonuçların ciddi bir canlanma ve hareket getireceği yönünde. İşte görüşler...

Baytaş İnşaat ailesinin mutlu günü!

Gemlik'in önde gelen inşaat firmalarından Baytaş inşaatın sahiplerinden olan Osman ve Emine Bektaş'ın oğulları Yakup Bektaş ile, Gemlik devlet hastanesi Doktorlarından DR.Hasan Ereselli ve Aysel Ereselli çiftinin kızları Zehra Ereselli dünya evine girdi.

Des Mutlu İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Des Mutlu İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Dinçer Mutlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Mayıs'ta Küçükçekmece, Fatih Mahallesi, Yağcıoğlu İş Hanı'nda kuruldu.

Botanica İstanbul Mutlu İnşaat fiyat listesi!

Botanica İstanbul Mutlu İnşaat fiyat listesine göre daireler 266 bin TL'den başlıyor. Toplam 28 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede toplam 522 adet daire bulunuyor.

Hilmi Uytun: Yarışma inşaat sektörünü motive edecek!

Sign of the City'nin Mutlu Mekânlar Sponsoru Hâfele'nin Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, yarışmanın inşaat sektörünü motive edeceğini ifade etti. Uytun, yarışa ilk yılında yoğun talep gelmesine de dikkat çekti.

İdris Güllüce'den inşaat sektörüne uyarı!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Mahallesi, 774. Sokakta başlatılan 1. Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temel atma törenine katıldı. İdris Güllüce'den inşaat sektörüne uyarı geldi.

mutlu inşaat çakmak projesi Haberi

mutlu inşaat çakmak projesi


Mutlu İnşaat, Mes Turkuaz, Miltaş ve Uzman İnşaat İstanbul'un Anadolu yakasında Ümraniye'de yer alan Çakmak Köprüsü'nde yeni bir projeye hazırlanıyor. Karma konseptte tasarlanan projede rezidans, ofis ve ticari birimler bulunuyor.



Çakmak Köprüsü projesinde ticari birimler cadde üzerinde yer alacak. Çakmak Köprüsü kentsel dönüşüm projesi 15 dönüm alan üzerinde hayata geçiriliyor. Çakmak Köprüsü projesinde yaklaşık 300 civarında konutun yer alması planlanıyor.



Telefon      : 0212 442 00 11

Web adresi : www.mutluinsaat.com.tr

Gülcihan...