10 / 05 / 2024

Mutlu Kauçuk İnşaat adresi

Mutlu Kauçuk İnşaat adresi

Mutlu Kauçuk İnşaat Yapı Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Mutlu tarafından 200 bin TL sermaye ile 8 Aralık'ta Esenyurt, Orhan Gazi Mahallesi, 1659 Sokak'ta kuruldu.

Mat34 İnşaat Sarf Malzeme Kauçuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mat34 İnşaat Sarf Malzeme Kauçuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Mat tarafından kuruldu.

Demka Ambalaj Kauçuk Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demka Ambalaj Kauçuk Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Damkaç tarafından kuruldu.

Dmrci İnşaat Elektrik Hırdavat Kauçuk Plastik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmrci İnşaat Elektrik Hırdavat Kauçuk Plastik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 700 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Demircioğlu tarafından kuruldu. 

Angay Kauçuk Kimya İnşaat Mobilya Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Angay Kauçuk Kimya İnşaat Mobilya Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Devrim Anagay tarafından kuruldu.

Öncü 34 İnşaat Nakliye Metal Kauçuk Ve Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Öncü 34 İnşaat Nakliye Metal Kauçuk Ve Elektrik Limited Şirketi Esenyurt'ta Yüksel Yamaner tarafından kuruldu.

Ofton İnşaat’ın mutlu günü! Salih Şimşek ve Gamze Sezgin evleniyor!

Ofton İnşaat'ın ortaklarından Yusuf Şimşek’in oğlu Salih Şimşek, Gamze Sezgin ile evleniyor. Çiftin nikah töremi 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Mutlu Dna Turizm İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

​​​​​​​Mutlu Dna Turizm İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Hatice Sarıakçalı tarafından kuruldu.

Esra Mutlu, GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat, SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri uyarınca 18 Ağustos 2021 tarihi itibarıyla Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğine Esra Mutlu'nun atanmasına karar verildi. 

İnşaat Yüksek Mühendisi Selçuk Anık vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Selçuk Anık vefat etti. İTÜ İnşaat 1958 sınıf arkadaşları, taziye ilanı yayınladı. 

İnşaat Yüksek Mühendisi Selçuk Anık vefat etti!

İTÜ mezunu, İnşaat Yüksek Mühendisi, ASKİ Eski Genel Müdürü, Antalya Eski 13. Bölge Müdürü Selçuk Anık vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Zehra Zümrüt Selçuk: İnşaat sektörü büyümeye önemli katkı sağlıyor!

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "İnşaat sektörü önemli çünkü ekonomide lokomotif sektörlerden birisi. İnşaat sektörünün büyümeye önemli katkı sağladığını görüyoruz" dedi.

Ukrayna'daki Yeni Kremençük Köprüsü'nün ihalesini Doğuş İnşaat aldı!

UKRAYNA’DA YENİ KREMENÇUK KÖPRÜ PROJESİNİ DOĞUŞ İNŞAAT YAPACAK

N Home İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N Home İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Memiş tarafından kuruldu.

Mutlu Kauçuk İnşaat adresi Haberi

Mutlu Kauçuk İnşaat adresi

Mutlu Kauçuk İnşaat Yapı Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Mutlu tarafından 200 bin TL sermaye ile 8 Aralık'ta Esenyurt, Orhan Gazi Mahallesi, 1659 Sokak'ta kuruldu. 


Mutlu Kauçuk İnşaat Yapı Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1Lastik, kauçuk ve plastik profil ve profille ilgili her türlü mamul ve malzemenin imalatı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2.Plastik hammaddeleri alım satımını yapmak.  3.Plastik kalıpların ve makinelerin imalat ve satışını yapmak. 4.Toz, granül veya levha plastikten mamul tabak, çatal, kaşık, bardak, ayran ve yoğurt kapları, su kapları, gıda maddesi ve meşrubat kapları, şişe, kapak ve benzeri plastik kapların, leğen, kova, bidon gibi plastik mutfak eşyalarının imalatını, ithalatını, ihracatını yapmak. 5.Plastikten mamul hortum, örtü, branda, boru, vana, eklem parçaları, sulama...