04 / 05 / 2024

Mutlu Ofis sloganı

Mutlu Ofis sloganı

İş yaşamında tüm geleneksel alışkanlıkları değiştiren ve yerleşik kalıpları yıkan Y kuşağı, inşaat şirketleri bu talepleri dikkate alarak 'Mutlu Ofis' sloganıyla büyük projeler hazırlıyor.

Mutlu bir ofis yaratmanın püf noktaları!

EDDA Mimarlık Kurucusu Eda Tahmaz, son günlerde çok konuşulan yeni nesil ofis tasarımlarında farklı dekorasyon uygulamaları ile çalışanlar için nasıl mutlu ofisler yaratılabileceğinin püf noktalarını aktardı...

Deluxia Park Business ofis fiyatları ne kadar?

Toplam 400 adet ofisten meydana gelen Deluxia Park Business projesinde satışlara başladı. Proje "İş hayatına bir tık önde başlayın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peki Deluxia Park Business ofis fiyatları ne kadar?

İstanbul Kuzey Yakası ofis fiyatları!

"İstanbul'un en yeşil yakası" sloganıyla basına tanıtılan İstanbul Kuzey Yakası ofis fiyatları 349 bin TL'den başlıyor. Proje Emlak Konut güvencesiyle hayata geçiriliyor.

Mutlu Evler Türkiye kampanyası 300 konutu kapsıyor!

Sur Yapı Mutlu Evler Türkiye kampanyası ’Mutlu Evler Türkiye’’ sloganıyla konut alıcısını bekliyor. Kampanyaya 11 proje toplam 300 konut katılıyor. Peki Sur Yapı Mutlu Evler Türkiye kampanyası hangi projelerde geçerli?

Tuna Ofis Hollanda’da showroom açtı!

’Bugünün ofis yaşamı, bugünün tasarımı’ sloganıyla hizmet veren Tuna Ofis, uluslararası pazarlarda büyüme hedefi doğrultusunda, Hollanda’nın Rotterdam şehrinde yeni showroomunu açtı.

İdeal Ofis Yücesoy ofis fiyatları!

Toplam 102 adet ofise yer verilen İdeal Ofis Yücesoy ofis fiyatları 399 bin TL'den başlıyor. Proje "Balkonu olan ideal ofis" sloganıyla tanıtılıyor.

Çukurambar Kale Ofis Ankara fiyat bilgisi!

"Ankara'nın yeni kalesi" sloganıyla basına tanıtılan Kale Ofis projesinde toplam 123 adet ofis bulunuyor.

İdeal Ofis İzmir ofis fiyatları ne kadar?

"Balkonu olan ideal ofis" sloganıyla basına tanıtılan İdeal Ofis İzmir projesi toplam 102 adet ofisten meydana geliyor. Peki İdeal Ofis İzmir ofis fiyatları ne kadar?

Yücesoy Mühendislik İdeal Ofis İzmir fiyatları!

"Balkonu olan ideal ofis" sloganıyla basına tanıtılan Yücesoy İdeal Ofis İzmir projesi 102 adet ofisten meydana geliyor. Yücesoy Mühendislik İdeal Ofis İzmir fiyatları 399 bin TL'den başlıyor.

İzmir İdeal Ofis ne zaman teslim?

İzmir'de Yücesoy Mühendislik tarafından hayata geçirilen İdeal Ofis projesinde toplam 102 ofise yer veriliyor. Proje "Balkonu olan ideal ofis" sloganıyla yükseliyor...

Yücesoy İzmir İdeal Ofis fiyatları 2017!

"Balkonu olan ideal ofis" sloganıyla basına tanıtılan İdeal Ofis Yücesoy projesi 102 adet ofisten meydana geliyor. İşte Yücesoy İzmir İdeal Ofis fiyatları 2017...

Kale Ofis Ankara'nın yeni kalesi!

Kale Ofis Ankara'nın yeni kalesi sloganıyla basına tanıtılıyor. Ankara Çukurambar'a bağlı Mevlana Bulvarı üzerinde hayata geçirilen Kale Ofis projesi 123 ofisten meydana geliyor.

Çukurambar Kale Ofis fiyat!

"Ankara'nın yeni kalesi" sloganıyla basına tanıtılan Çukurambar Kale Ofis fiyat listesi 494 bin TL'den başlıyor. Projede 123 adet ofis yer alıyor.

Mutlu Ofis sloganı Haberi

Mutlu Ofis sloganı

İş yaşamında tüm geleneksel alışkanlıkları değiştiren ve yerleşik kalıpları yıkan Y kuşağı, 'özgür ve esnek' ofislerde işi, sosyal hayatı ve sporu bir arada yürütmek istiyor. İnşaat şirketleri bu talepleri dikkate alarak 'Mutlu Ofis' sloganıyla büyük projeler hazırlıyor. 


Mutlu Ofis konseptini Regnum Sky Tower'da uygulayan Canpa Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Murat özcan, çalışanların performansını ve iş verimini artırmanın yolunun, özgür ve eğlenceli ofislerden geçtiğini söyledi. 


Öncelikle sizi tanıyalım. Murat Özcan kimdir? 

1982 yılında doğdum. TED Ankara Koleji'nden sonra Bilgisayar Mühendisliği için İstanbul'a gittim. Sonra İspanya'da ekonomi mastırı yaptım. îlk işime Londra'da başladım, iki yıl orada kaldım. Daha sonra aile şirketine döndüm. 2007 yılından beri de aile şirketimiz olan Canpa'da çeşitli pozisyonlarda görev alıyorum. 


Genç biri olarak iş dünyasında farklı alanlarda yer almak sizi...