12 / 05 / 2024

Mutlu Pashadora Bayrampaşa ödeme planı

Mutlu Pashadora Bayrampaşa ödeme planı

Pashadora Bayrampaşa adres bilgileri detaylı bir şekilde haberimizin içinde yer alıyor...

Des Mutlu İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Des Mutlu İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Dinçer Mutlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Mayıs'ta Küçükçekmece, Fatih Mahallesi, Yağcıoğlu İş Hanı'nda kuruldu.

Mutlu Yatırım finansal raporlarını açıkladı!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş., 3 aylık finansal raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte 1 Ocak -31 Mart 2015 dönemine ait tablolar...

Mutlu Yaşam Konut Kooperatifi ile emeklilere ev fırsatı!

Türkiye Tüm Emekliler Derneği Bayraklı Şubesi tarafından kurulan Mutlu Yaşam Konut Kooperatifi sayesinde uygun fiyatlı ev sahibi olunabileceği ifade edildi.

Ankara Mutlu Mahallesi'nde göçük paniği!

Ankara Mamak Mutlu Mahallesi'nde bir binanın beton perdesi çöktü. Çatlaklar oluşan 6 katlı binada yaşayanlar tahliye edildi. Bina sakinleri bir an önce önlem alınmasını istiyor.

Hanifi Mutlu kimdir?

Türk seramik sektöründeki her türlü seramik kaplama malzemeleri üreten kuruluşları aynı çatı altında toplayan Seramik Kaplama Malzemeleri Üreticileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hanifi Mutlu oldu. Peki, Hanifi Mutlu kimdir?

Botanica İstanbul Mutlu İnşaat fiyat listesi!

Botanica İstanbul Mutlu İnşaat fiyat listesine göre daireler 266 bin TL'den başlıyor. Toplam 28 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede toplam 522 adet daire bulunuyor.

Hüseyin Mutlu Akpınar: Karşıyaka'yı dünya kenti yapacağız!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, hem doğum gününde hem de yerel seçimlerin yıl dönümünde proje ve hizmetlerini anlattı. Akpınar “Beş yıllık görev süremiz sonunda Karşıyaka’yı dünya kenti yapacağız” dedi.

Mutlu Yatırım Proje Geliştirme'de komiteler belirlendi!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş., oluşturulan yeni yönetim kurulu komitelerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. İşte oluşturulan yönetim komiteleri ve atanan isimler...

Mutlu Yatırım Proje Geliştirme'de görev dağılımı yapıldı!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme AŞ., Yönetim kurulu görev dağılımını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. 23 Mart 2015 tarihinde toplanan yönetim kurulunda görev dağılımı şöyle...

Mutlu Yatırım genel kurulda onaylanan bilgilendirme politikasını yayınladı!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme 22 Mart 2015 tarihli olağan genel kurul toplantısında onaylanan bilgilendirme politikasını yayınladı.

Mutlu Yatırım'ın Kartal imar planı ne durumda?

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme 20 Ocak 2015 tarihinde 1/5000 plan ile ilgili olarak yapılan özel durum açıklamasının güncellenmesi hakkında açıklama yaptı. Peki Mutlu Yatırım'ın Kartal'daki fabrikasının imar planı ne durumda?

Mutlu Yatırım Proje kar dağıtımı yapmayacak!

Mutlu Yatırım Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme A. Ş tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platfromu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Mutlu Yatırım Proje kar dağıtımı yapmayacak.

Mutlu Yatırım esas sözleşmenin tadili için izin aldı!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş., esas sözleşmenin 2. maddesinin tadili ile ilgili olarak T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'ndan izin aldı

Mutlu Pashadora Bayrampaşa ödeme planı Haberi

Mutlu Pashadora Bayrampaşa ödeme planı

Mutlu İnşaat tarafından Bayrampaşa içerisinde hayata geçirilen Pashador projesi kapsamında 200 konut ile 50 dükkan bulunuyor. Pashadora Bayrampaşa adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. 


50 bin metrekarelik inşaat alanından meydana gelen Pashadora Bayrampaşa satılık konut tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+2 şeklinde tasarlandı. Mutlu İnşaat Pashadora Bayrampaşa satılık daire fiyatları 226 bin TL'den başlıyor. 




Pashadora Bayrampaşa Evleri fiyat listesi!

1 oda 1 salon daire tiplerinin fiyatları 226 bin TL ile 273 bin TL,

2 oda 1 salon daire tiplerinin fiyatları 300 bin TL ile 604 bin TL,

3 oda 1 salon daire tiplerinin fiyatları 515 bin TL ile 747 bin TL, 

4 oda 1...