04 / 05 / 2024

mutlu yatırım kartal fabrika

mutlu yatırım kartal fabrika

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme 20 Ocak 2015 tarihinde 1/5000 plan ile ilgili olarak yapılan özel durum açıklamasının güncellenmesi hakkında açıklama yaptı. Peki Mutlu Yatırım'ın Kartal'daki fabrikasının imar planı ne durumda?

Vnc Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vnc Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Venüs Neslihan Özkan Colamarino tarafından kuruldu.

K Kartal Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Kartal Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 7 milyon 560 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Mutlu Constructıon Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Constructıon Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aykut Mutlu tarafından kuruldu.

Trea Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Trea Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Yenibosna'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Kervancıoğlu, Mutlu Arslan ve Selim Emre Uzuner ortaklığında kuruldu.

Begüm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Begüm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Yenibosna'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Begün Kervancıoğlu, Mutlu Arslan ve Selim Emre Uzuner ortaklığında kuruldu.

Gülşen, Barselona'dan ev satın aldı: 500 bin dolarlık dev yatırım

Ozan Çolakoğlu'yla mutlu bir evlilik sürdüren Gülşen sahneden kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Güzel şarkıcının son olarak eşi Ozan Çolakoğlu ve oğlu Azur'la sık sık gittiği Barselona'dan ev aldığı konuşuluyor. İşte Gülşen'in 500 bin dolarlık yatırımı...

Btl Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Btl Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Dağdelen tarafından kuruldu.

2023 yılının en çok kazandıran yatırım aracı gümüş mü olacak? Altının pabucu dama atılıyor! Yatırımcılar hemen bakın!

Emtia uzmanı Haluk İzzet Mutlu 2023 yılının en çok kazandıran yatırım aracının gümüş olabileceğini belirtti. Altının pabucu dama mı atılıyor! Altın ve gümüş yatırımcıları baksın, iste son dakika gümüş yorumu...

Rizos İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rizos İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon 98 bin 175 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ertenler Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertenler Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Erten tarafından kuruldu.

Altınova Pamira Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Altınova Pamira Turizm Yatırım Anonim Şirketi bugün Kartal'da kuruldu.

Orbis Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Orbis Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kartal'da İbrahim Kalkışım tarafından kuruldu.

mutlu yatırım kartal fabrika Haberi

mutlu yatırım kartal fabrika

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme  20 Ocak 2015 tarihinde 1/5000 plan ile ilgili olarak yapılan özel durum açıklamasının güncellenmesi hakkında açıklama yaptı.


Açıklama:

20 Ocak 2015 tarihli Özel Durum Açıklamamız ile, Kartal'daki eski fabrika arazimizin de içerisinde bulunduğu 1/5000 ölçekli Kartal Merkez Nazım İmar  Planı çalışmalarının  tamamlandığını ve  İBB  Başkanı'nın onayına sunulmak üzere, 16.Ocak.2015  tarihinde İBB  Meclisi kararı alındığını, gerekli bürokratik hazırlıkların tamamlanması sonrasında da  1 aylık askı süreci başlayacağını açıklamıştık. 


Söz konusu süreçte herhangi bir gelişme olmamıştır. Bu süreçte gelişme olduğunda    kamuoyu ve yatırımcılar ile paylaşılacaktır.


Kamuoyu ve yatırımcıların bilgilerine...