02 / 05 / 2024

Mutlucan Tuz Madencilik İnşaat hisse fiyatı

Mutlucan Tuz Madencilik İnşaat hisse fiyatı

Mutlucan Tuz Madencilik İnşaat Şirketi, 13-15 Mayıs 2014 tarihleri arasında satışa sunduğu hisselerinin Soma'da yaşanan facia sebebiyle beklenen ilgiyi görmemesinden dolayı yeniden halka arz edileceğini açıkladı...

Elbistan Şeker Fabrikası, Mutlucan Tuz Madencilik İnşaat'ın oldu!

Elbistan Şeker Fabrikası 297 milyon lirayla Mutlucan Tuz Madencilik İnşaat Turizm Otomotiv Petrol Nakliye Sanayi ve Ticaret AŞ'nin oldu...

Kaya Tuz Mağarası turizme kazandırılacak!

Çankırı'da yerin 150 metre altındaki Kaya Tuz Mağarası'nın, içine kafe, restoran, spor aktivite alanı, yürüyüş yolları ve tuz terapi odaları yapılarak turizme kazandırılması için çalışmalar sürüyor.

Çankırı Kaya Tuz Mağarası turizme kazandırılıyor!

Çankırı'da yerin 150 metre altındaki Kaya Tuz Mağarası'nın, içine kafe, restoran, spor aktivite alanı, yürüyüş yolları ve tuz terapi odaları yapılarak turizme kazandırılması için çalışmalar sürüyor.

FCA İnşaat Taahhüt Turizm Madencilik ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

FCA İnşaat Taahhüt Turizm Madencilik ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Cüneyt Akkaya Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL'lik sermaye ile 9 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Hun Madencilik ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hun Madencilik ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Güngör tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık'ta Güngören, Haznedar Mahallesi, Cami Sokak'ta kuruldu.

İnşar Yapı Müteahhitlik Mühendislik Madencilik Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy İstanbul Şubesi açıldı!

İnşar Yapı Müteahhitlik Mühendislik Madencilik Enerji Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy İstanbul Şubesi, Cuma Ali Ayyıldız Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Akbak Tuz Otel açıldı!

Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde 10 ton tuz kullanılarak dekore edilen otel, törenle açıldı. D-100 karayolu kenarındaki dinlenme tesisinde inşa edilen Akbak Tuz Otel'in açılış töreninde Vahdettin Özcan konuştu.

LCN İnşaat Madencilik Limited Şirketi kuruldu!

LCN İnşaat Madencilik Limited Şirketi, İsmail Hakkı Laçin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım'da Şile, Üvezli Köyü, Şile Cami Mahallesi, Üvezli Caddesi'nde kuruldu.

Adaköy İnşaat Madencilik Kimya Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adaköy İnşaat Madencilik Kimya Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emre Büyükboz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Kasım'da Ümraniye, Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Endeks Gayrimenkul ve Madencilik Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt İstanbul Şubesi kuruldu!

Endeks Gayrimenkul ve Madencilik Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt İstanbul Şubesi, Mehmed Nureddin Çevik Şube Müdürlüğü'nde 25 milyon 725 bin 490 TL sermaye ile kuruldu.

Detaş Konut İmar İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Detaş Konut İmar İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Melih Karabacak Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Kasım'da kuruldu.

Taha Buğra İnşaat Turizm Madencilik Enerji İhracat İthalat Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Taha Buğra İnşaat Turizm Madencilik Enerji İhracat İthalat Pazarlama Anonim Şirketi, Hüseyin Yazıcı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 2 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 11 Kasım'da kuruldu.

Tuz terapi odasına sahip otel büyük ilgi görüyor!

Çankırı Ilgaz'da bulunan dinlenme tesisindeki otel, 10 ton tuzla inşa edilen 2 terapi odasıyla ilgi çekiyor. Uluslararası yol güzergahındaki otel Türkiye'de tuz temalı "ilk otel"

Mutlucan Tuz Madencilik İnşaat hisse fiyatı Haberi

Mutlucan Tuz Madencilik İnşaat hisse fiyatı


Mutlucan Tuz Madencilik İnşaat tarafından yapılan açıklama şöyle:


Mutlucan Tuz Madencilik İnşaat Turizm Otomotiv Petrol Nakliye Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin çıkarılmış sermayesinin 53.000.000 TL'den 60.950.000 TL'ye çıkarılması nedeniyle artırılacak 7.950.000 TL ve mevcut ortaklardan Birol Mutlu'nun sahip olduğu 13.250.000 TL olmak üzere toplam 21.200.000 TL nominal değerli paylarının halka arzına ilişkin olarak, 06 Mayıs 2014 tarihinde alınan Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayı sonrası halka arz edilecek paylar 13-15 Mayıs 2014 tarihleri arasında 3 iş günü süreyle satışa sunulmuştur.


Halka arzda yurt dışında yerleşik kurumsal yatırımcıların talebinin yeterli olmasına karşın, Şirket ve faaliyetleriyle doğrudan herhangi bir ilgisi olmamakla birlikte talep toplama tarihleri esnasında Soma Kömür İşletmeleri A.Ş.'de yaşanan ve Ülkemizi derin yasa boğan elim olay, Ülkemiz yatırımcılarının beklentilerini olumsuz yönde etkilemiş,...