12 / 05 / 2024

Müya İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Hafriyat Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Müya İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Hafriyat Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Müya İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Hafriyat Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mücahid Yaşar imzasıyla kuruldu.

Dönüşüm Kentsel Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm Kentsel Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kurtoğlu tarafından kuruldu.

Gümüş Asfalt Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüş Asfalt Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli Ethem Gümüş tarafından kuruldu.

Nijma Mühendislik Mimarlık Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nijma Mühendislik Mimarlık Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Samsun ve Eser Samsun ortaklığında kuruldu.

Nivelman Mühendislik İnşaat Taahhüt Yapı Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nivelman Mühendislik İnşaat Taahhüt Yapı Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Akgün ve Veysi Serihan tarafından kuruldu.

Yeterler Group Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yeterler Group Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

DN Mühendislik İnşaat Taahhüt Hizmetleri Ticaret Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DN Mühendislik İnşaat Taahhüt Hizmetleri Ticaret Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 50 TL sermaye bedeli ile Emre Alp tarafından kuruldu. 

Tede Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tede Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Derya Ceyhanlılar tarafından kuruldu.

Kent Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Kent Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Şişli'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Can Yavuz tarafından kuruldu. 

Y H Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Y H Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Haydaroğlu tarafından kuruldu. 

Erhan Ilıcalı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Erhan Ilıcalı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Ilıcalı tarafından kuruldu. 

Tekemir Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekemir Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Faik Tamer Tekin tarafından kuruldu. 

Canören Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Canören Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 245 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çakmaz tarafından kuruldu.

Ayalp Çatı Çelik Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ayalp Çatı Çelik Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakim Aykutalp tarafından kuruldu. 

Müya İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Hafriyat Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Müya İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Hafriyat Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi


Müya İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Hafriyat Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mücahid Yaşar imzasıyla kuruldu.


Müya İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Hafriyat Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Her türlü altyapı faaliyetleri yapımı kapsamında, Su, Atıksu, Yağmur suyu,...