07 / 05 / 2024

Muzaffer Akpınar kimdir

Muzaffer Akpınar kimdir

Turkcell ’de 4.5 yıl boyunca genel müdür koltuğunda oturan ve bu ay iş yaşamında 30 yılı geride bırakan Muzaffer Akpınar, genç yöneticilere tavsiyeler verdi.

Malatya Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Malatya'nın Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi verdi.

H. Cahit Çınar Kimdir? H. Cahit Çınar ne iş yapar?

H. Cahit Çınar Kimdir?, H. Cahit Çınar eğitim durumu nedir? H. Cahit Çınar 'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? H. Cahit Çınar Kimdir? H. Cahit Çınar'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. H. Cahit Çınar'ın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Sancaktepe Akpınar Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sancaktepe ilçesi, Akpınar Mahallesi, 8931 ada, 2 parselin bir kısmı ile kadastral yol niteliğinde olan bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Lütfullah Akpınar Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Lütfullah Akpınar Mimarlık Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Lütfullah Akpınar tarafından kuruldu.

Ersan Akpınar kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Ersan Akpınar kimdir? Kaç yaşında? Ersan Akpınar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ersan Akpınar'ın eğitim hayatı nasıldı?

Murat Akpınar Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Akpınar Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akpınar tarafından kuruldu.

Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör İcra Kurulu Başkanı Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Ömer Muzaffer Baktır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ömer Muzaffer Baktır Ne iş yapar? Ömer Muzaffer Baktır  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

Muzaffer Hafriyat Nakliyat İnşaat Tekstil Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muzaffer Hafriyat Nakliyat İnşaat Tekstil Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Akpınar tarafından kuruldu.

TOKİ Kırşehir Akpınar’da 100 ucuz sosyal konut!

Merakla beklenen 2022 TOKİ Sosyal Konut Projesinin detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz gün konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Kırşehir Akpınar Sosyal Konut Projesi detayları nedir? İşte TOKİ 2022 Sosyal Konut projesi detayları…

Sancaktepe Akpınar Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Akpınar Mahallesi 8274 Ada 2, 3, 4, 5 ve 6 nolu Parsellere İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Akpınar Yatırım Gayrimenkul Pazarlama Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akpınar Yatırım Gayrimenkul Pazarlama Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Fırat Çelik tarafından kuruldu.

Akpınar 2022 İnşaat Hırdavat Reklam Kozmetik Ve Orman Ürünleri Kimyevi Maddeler Lojistik Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Akpınar 2022 İnşaat Hırdavat Reklam Kozmetik Ve Orman Ürünleri Kimyevi Maddeler Lojistik Ticaret Ltd.Şti. Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Suat Akpınar tarafından kuruldu.

Akpınarlar Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akpınarlar Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar’da  50 bin  TL sermaye bedeli ile İsmet Akpınar tarafından kuruldu.

Muzaffer Akpınar kimdir Haberi

Muzaffer Akpınar kimdir

“Heyecan olmadan başarı olmuyor” diyen Akpınar, “Liderlik takım kurmadadır. İyi insan yöneten lider olur” dedi. MUZAFFER Akpınar bu ay iş yaşamındaki 30’uncu yılını doldurdu. Onu çoğumuz Turkcell’in Ceo’su olarak tanıdık. 4.5 yıl oturduğu Turkcell Genel Müdürüğü koltuğunda daha çok getirdiği ‘yönetim biçimi’ ile fark yarattı.


Akpınar Turkcell’den ayrıldıktan sonra büyük bir şirkete girip ‘icracı’ bir görev üstlenmedi. Kendi adına “artık yeter” dedi. Başka bir hayat yaşamaya karar verdi. Emekli de olmadı. Aksine çok iş yapmaya devam ediyor. Yaptığı işleri sayarsak; KVK’da Yönetim Kurulu’nda, THY’nin Yönetim Kurulu’nda, Dost Enerji’nin ortaklarından, aile işleriyle ilgileniyor, Turkcell’den istifa ettikten sonra gayrimenkul alanında yatırımlar yaptı, Yönetim Kurullarına daha çok kadın gelmesi için çalışıyor, aynı zamanda melek yatırımcı...



Akpınar Turkcell’den ayrıldıktan sonra hayat biçimini de değiştirdi. Her...