14 / 05 / 2024

Muzaffer Ayanoğlu

Muzaffer Ayanoğlu

Mem Yapı İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Özcan, Erol Yağcı, Muzaffer Ayanoğlu tarafından 12 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Emin Can Ayanoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emin Can Ayanoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Can Ayanoğlu tarafından kuruldu.

Ünlü futbolcu Muzaffer Badalıoğlu’nun annesi komşusuna evini kaptırdı!

Trafik kazası sonucunda vefat eden Samsunsporlu milli futbolcu Muzaffer Badalıoğlu’nun annesi İzmir’deki 3 katlı evini sahte imzayla dolandırıcılara kaptırdı.

Üsküdar Şehit Onur Ensar Ayanoğlu Cami açıldı!

Üsküdar Belediyesi tarafından restorasyon çalışmaları tamamlanan Şehit Onur Ensar Ayanoğlu Cami ibadete açıldı.

Turizmdeki canlanma emlak sektörüne yansıyacak!

Yabancılara satılan konut sayısı artmaya devam ediyor. Bir toplantıda konu hakkında  açıklama yapan  ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Ayanoğlu, "İlk 3 ayda yabancıya konut satışı yüzde 44 arttı" dedi. 

Naiboğlu Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Naiboğlu Yapı İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Naiboğlu ve Muzaffer Memişoğlu tarafından kuruldu. 

İsis Organizasyon Turizm Gıda Kozmetik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsis Organizasyon Turizm Gıda Kozmetik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rukiye  Ayanoğlu tarafından kuruldu. 

Smartıes Technology Bilişim Tasarım Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smartıes Technology Bilişim Tasarım Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 120 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Gümülcineli, Etem Yaman ve Mert Ayanoğlu ortaklığında kuruldu.

Mustafa Ayanoğlu: Pazarda gayrimenkul satılmaz!

ATSO'dan Mustafa Ayanoğlu, semt pazarlarında stant kurularak gayrimenkul satışı yapıldığını açıkladı. Ayanoğlu, emlakçılığın değersizleştirildiğini belirterek, yetkilileri göreve çağırdı.

Kepez Ayanoğlu'na çift şeritli cadde!

Kepez Belediyesi, Ayanoğlu Mahallesi’ndeki Tansu Çiller Caddesi’ni, genişliğini 8 metreden 20 metreye çıkararak çift şeritli bir yol haline getirdi.

Kepez Ayanoğlu'na çift şeritli cadde!

Kepez Belediyesi, Ayanoğlu Mahallesindeki Tansu Çiller Caddesi'ni, genişliğini 8 metreden 20 metreye çıkararak çift şeritli bir yol haline getirdi.

Kepez'de beş ayrı mahallede spor sahaları yükseliyor!

Kepez Belediyesi tarafından semt spor sahaları, 5 ayrı mahallede yükseliyor. Kepez Belediyesi hizmet sınırları içerisinde yer alan Ayanoğlu, Gazi, Fatih, Kızıllı ile Odabaşı Mahallelerindeki semt spor sahaları hizmet vermek için gün sayıyor.

Kanberoğlu Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kanberoğlu Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muzaffer Taşdemir tarafından 50 bin TL sermaye ile 8 Aralık'ta Esenyurt, Akşemseddin Mahallesi 'nde kuruldu.

Kepez Ayanoğlu'na 8 dönümlük semt spor sahası inşa ediliyor!

Kepez Belediyesi, 5 bin 500 metre uzunluğundaki yolu asfaltladığı Ayanoğlu Mahallesi’nde semt spor sahası inşaatını sürdürüyor.

Muzaffer Ayanoğlu Haberi

Muzaffer Ayanoğlu

Mem Yapı İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Özcan, Erol Yağcı, Muzaffer Ayanoğlu tarafından 12 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta kuruldu. 


Mem Yapı İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A- İnşaat ile ilgili: a- Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrika, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c- Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak yaptırmak ve bunları...