21 / 05 / 2024

Muzaffer Demirkol

Muzaffer Demirkol

Modart Modern Yapılar Tasarım ve Uygulama Anonim Şirketi, Muzaffer Demirkol, Tümer Özefe tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Ağustos 2013 tarihinde Üsküdar'da kuruldu

Modis Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modis Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muzaffer Demirkol ve Tümer Özefe ortaklığında kuruldu.

Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör İcra Kurulu Başkanı Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Ömer Muzaffer Baktır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ömer Muzaffer Baktır Ne iş yapar? Ömer Muzaffer Baktır  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

Muzaffer Hafriyat Nakliyat İnşaat Tekstil Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muzaffer Hafriyat Nakliyat İnşaat Tekstil Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Akpınar tarafından kuruldu.

Yüksek İnşaat Mühendisi Muzaffer Yazıcı vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi 1973 Mezunu, Yüksek İnşaat Mühendisi Muzaffer Yazıcı hayatını kaybetti.

Ünlü futbolcu Muzaffer Badalıoğlu’nun annesi komşusuna evini kaptırdı!

Trafik kazası sonucunda vefat eden Samsunsporlu milli futbolcu Muzaffer Badalıoğlu’nun annesi İzmir’deki 3 katlı evini sahte imzayla dolandırıcılara kaptırdı.

Muzaffer Yıldırım kimdir?

The Stay Otelleri'nin sahibi ve kurucusu Muzaffer Yıldırım kimdir? Muzaffer Yıldırım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Muzaffer Yıldırım'ın biyografisi...

The Stay Otelleri'nin sahibi Muzaffer Yıldırım'dan yeni yatırımlar geliyor!

Mars Entertainment Group'un ortaklarından, The Stay Otelleri'nin sahibi, yapımcı Muzaffer Yıldırım, iş hayatında yeni yatırımlar için harekete geçti. Yıldırım, Mayıs ayı itibariyle yeni mekanlarının açılışını yapacak...

Muzaffer Tağıl İzmir Atlas Oteli'ni kiraladı!

Çeşme Altınyunus’ta temizlik işçisi olarak otelcilik kariyerine başlayan ve son yirmi yıldır Türkiye’nin en ünlü otellerinde genel müdürlük yapan Muzaffer Tağıl, Atlas Oteli’ni kiraladı.

Demirkol İş Makinaları İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Lojistik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Demirkol İş Makinaları İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Lojistik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Güven tarafından kuruldu.

Demirkol İş Makinaları İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirkol İş Makinaları İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 500 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Güven tarafından kuruldu.

Demirkol Group İnşaat Oto Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirkol Group İnşaat Oto Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Demirkol tarafından kuruldu.

Muzaffer Kaptan vefat etti!

Havadanemlak.com ve havadanemlakvideo.com'un uçuşlarını gerçekleştiren Muzaffer Atıcı kaptan Korona'dan dün akşam vefat etti.

Modart Modüller Yapı Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Modart Modüller Yapı Sistemleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Demirkol ve Tümer Özefe tarafından kuruldu.

Muzaffer Demirkol Haberi

Muzaffer Demirkol

Modart Modern Yapılar Tasarım ve Uygulama Anonim Şirketi, Muzaffer Demirkol, Tümer Özefe tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ağustos'ta kuruldu. Modart Modern Yapılar Tasarım ve Uygulama Anonim Şirketi'nde Muzaffer Demirkol ve Tümer Özefe Yönetim Kurulu Üyesi olarak belirlendi. 


Modart Modern Yapılar Tasarım ve Uygulama Anonim Şirketi iş konusu; Şirket her türlü şehircilik,mimarlık,dekorasyon,inşaat mühendisliği,makine ve elektrik mühendislikleri ile her türlü proje yapımı ve gayrimenkul konusunda sigorta eksperliği ile enerji kimlik belgesi(EKB) hazırlanması ve danışmanlık,bilirkişi hizmetleri yapar ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Modart Modern Yapılar Tasarım ve Uygulama Anonim Şirketi adres: Üsküdar, Altunizade Mahallesi, Bayramağa Sokak, No:11/1....