01 / 07 / 2024

Muzaffer Yağmahan

Muzaffer Yağmahan

Yağmahan İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, 11 Şubat 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Muzaffer Yağmahan tarafından kuruldu...

Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör İcra Kurulu Başkanı Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Ömer Muzaffer Baktır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ömer Muzaffer Baktır Ne iş yapar? Ömer Muzaffer Baktır  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

Manisa Turgutlu'ya yeni sağlık merkezi!

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, inşaatında sona gelinen Muzaffer Akan Toplum Sağlığı ve Reşat Akan Aile Sağlığı Merkezi’ni Turgutlu’ya kazandıran hayırsever işadamı Reşat Akan’ı ziyaret etti

34 Yapı Metal Kimya Plastik Malzemeleri ve Lojistik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

34 Yapı Metal Kimya Plastik Malzemeleri ve Lojistik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Yağmahan tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Ağustos'ta Beylikdüzü, Barış Mahallesi'nde kuruldu.

Yaşaroğulları Emlak Otomotiv Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşaroğulları Emlak Otomotiv Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muzaffer Acar tarafından 50 bin TL sermaye ile 20 Mayıs'ta Sultanbeyli, Hasanpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Muzaffer Kahraman: 2016'da iyi proje üreten kazanır!

Ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Kahraman, 2016 da doğru lokasyonda doğru proje üreten firmaların da iyi kazanacağını söyledi. Kahraman, dünyada gerileme yaşanırken Türkiye'nin performansının iyiye gittiğine dikkat çekti.

Çorum'a engelsiz yaşam merkezi inşa edilecek!

Aralık Dünya Engelliler Günü'nde Çorum Belediyesi Engelli Eğitim Merkezi tarafından hazırlanan program büyük beğeni topladı. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü program sonrasında engelsiz yaşam merkezi müjdesini verdi.

Muzaffer Kahraman: İnşaat sektöründe hareketlenme yaşanacak!

İnşaat sektörünün güven ve istikrar ortamından çok daha fazla etkilendiğini belirten Ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Kahraman, seçim sonuçlarının sektöre ciddi bir hareketlilik katacağını vurguladı.

Poliol Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poliol Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serenay Akyol ve Muzaffer Yaşar ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Avcılar, Üniversite Mahallesi, Sarıgül Sokak'ta kuruldu.

Muzaffer Akpınar: Gayrimenkulde yatırıma devam etmem!

Turkcell ’de 4.5 yıl boyunca genel müdür koltuğunda oturan ve bu ay iş yaşamında 30 yılı geride bırakan Muzaffer Akpınar, genç yöneticilere tavsiyeler verdi.

Kocaeli Arena bir yaşam merkezi olacak!

Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, 33 bin kişilik statla ilgili de açıklamalarda bulundu. Stadyumun yaşam merkezi haline getirilmesi için de çalışmalar devam ediyor.

TOKİ Kargı'ya konut yapacak!

Ak Parti Milletvekili Muzaffer Külcü Hacıhamza’da ve Kargı’da bazı ziyaretlerde bulundu. Geçtiğimiz Cumartesi günü ilk olarak Hacıhamza’ya geçen Milletvekili Külcü, Belediye Başkanı Hayati Bahçevan tarafından karşılandı

Muzaffer Kahraman: Mütekabiliyet yasasıyla emlak sektörü hareketlendi!

Ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Kahraman, gayrimenkul sektörü özellikle 2014 yılına çok hızlı başladıklarını söyledi. Kahraman, mütekabiliyet yasası ile başta emlak sektörü olmak üzere birçok sektör de hareketlenme yaşandığın söyledi.

Ferşan İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferşan İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Muzaffer Yağışan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Ocak 'ta Yağışan İşmerkezi 'nde kuruldu.

Muzaffer Yağmahan Haberi

Muzaffer Yağmahan

50 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Taşdelen Şile Otoban Üzeri Kirazlıdere Mahallesi Kışla Caddesi Havuz Sokak İlhan Plaza NO:20/8 adresinde faaliyete geçirildi. 11 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Muzaffer Yağmahan tarafından...