04 / 05 / 2024

müzeler bayramda açık mı

müzeler bayramda açık mı

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre İstanbul'da üç müze bayramda açık olacak. Yerebatan Sarnıcı, Panorama 1453 Tarih Müzesi ve de Miniatürk Ramazan Bayramı'nda da kapılarını ziyaretçilerine açık tutacak.

Kandilli Rasathanesi Müdürü açık açık söyledi! 7'nin üzerinde bir deprem yaşanacak!

Kandilli Rasathanesi Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, Marmara Denizi içerisinde bir sismik boşluk olduğunu söyleyerek açık açık 7'nin üzerinde bir depremin meydana geleceğini açıkladı. 

Borsa İstanbul yarın açık mı? Yatırımcılar dikkat! Borsa bayramda açık olacak mı? Şimdi bu tarihlere bakın!

'Borsa 9 gün kapalı mı olacak?' sorusunun yanıtı araştırılıyor. Peki Borsa İstanbul yarın açık mı? Borsa bayramda açık olacak mı? İşte ayrıntılar...

26 Haziran Tapu Müdürlüğü açık mı? Noter, vergi dairesi, belediye, Nüfus Müdürlüğü yarın açık mı?

26 Haziran tapu açık mı? Tapu dairesi bayram tatili kaç gün 2023, bayramda tapu daireleri açık mı, Arefe günü tapu dairesi çalışacak mı, pazartesi tapu daireleri açık mı? İşte ayrıntılar...

Bayramda müzeler, saraylar açık mı? Ramazan Bayramı’nda hangi müzeler açık? Ramazan Bayramı’nda müzeler bedava mı?

Ramazan Bayramı’nda müzelerin çalışma durumu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte müzeler ve sarayların çalışma günleri ve saatleri!

Gümüş piyasasında 237,7 milyonluk rekor açık!

Güçlü talep ve arzın değişmemesi ile geçen yıl küresel gümüş piyasasındaki açık 237,7 milyon onsla rekor kırdı.

''Yapmayan herkes çok pişman olacak'' diyen İslam Memiş, gümüş için açık net konuştu! Herkesin ağzı açık kaldı

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, düşüşe geçen gümüş için bu sefer açık net ifadeler kullandı. ''Yapmayan herkes çok pişman olacak'' diyen Memiş, yatırımcıları uyardı. 

Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı? Bugün AVM'ler kaçta açılacak 2022? Kurban Bayramı AVM çalışma saatleri 2022!

Kurban Bayramı'nın ilk gününde alışveriş yapmak ve AVM'ye gitmek isteyen vatandaşlar, AVM çalışma saatlerini araştırıyor. Peki, bayramın ilk günü AVM'ler açıkmı? Bugün AVM'ler açık mı 2022? AVM'ler bayramda açık mı? Bayramdan sonra AVM'ler açık mı? İşte detaylar..

AVM'ler Kurban Bayramı'nda açık mı 2022? Alışveriş merkezleri bayramda açık mı? Dikkat! Kapıda kalabilirsiniz!

Kurban Bayramı'nda alışveriş merkezlerinin açık olup olmadığı yüz binlerce kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki AVM'ler Kurban Bayramı 2022'de açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda açık mı? AVM'ler bayramda kaçta açılıyor? Gelelim bu soruların yanıtlarına...

Merkez Bankası uluslararası yatırım pozisyonunda dev açık

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından açıklanan verilere göre, Türkiye’nin yurt dışı varlıkları ile yurt dışına olan yükümlülüklerinin farkı olarak tanımlanan “net uluslararası yatırım pozisyonu”, nisan sonunda 236,8 milyar dolar açık verdi.

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Şubesi açıldı!

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Şubesi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Temel tarafından açıldı.

Alışveriş merkezleri bayramda açık mı 2021?

Alışveriş merkezleri bayramda açık mı 2021 sorusunun yanıtı AVM'lere gitmek isteyen vatandaşlar araştırılıyor. Peki Alışveriş merkezleri bayramda açık mı 2021? Alışveriş merkezleri Kurban Bayramı'nda açık mı 2021? İşte Alışveriş merkezleri bayramda açık mı 2021 sorusunun yanıtı..

AVM'ler Kurban Bayramı'nda açık mı 2021?

AVM'ler Kurban Bayramı'nda açık mı 2021 vatandaşların en çok merak ettiği ve en çok araştırdığı konular arasında yer alıyor. Peki AVM'ler Kurban Bayramı'nda açık mı 2021, alışveriş merkezleri bayramda açık oluyor mu 2021? İşte AVM'ler Kurban Bayramı'nda açık mı 2021 sorusunun yanıtı...

AVM'ler bayramda açık olacak mı Mayıs 2021?

Kovid-19 salgını önlemleri kapsamında 29 Nisan tarihinde başlatılan tam kapanma süreci 17 Mayıs tarihinde sona erecek. Peki AVM'ler bayramda açık olacak mı? İşte detaylar...

müzeler bayramda açık mı Haberi

müzeler bayramda açık mı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından işletilen Yerebatan Sarnıcı, Panorama 1453 Tarih Müzesi ve Miniatürk Ramazan Bayramı'nda da kapılarını ziyaretçilerine açık tutacak.


Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, sadece tarihi özellikler taşıyan birer müze olarak değil, çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapan kültürel mekanlar olarak da yerli ve yabancı turistlerin en çok tercih ettiği müzeler arasında yer alan Yerebatan Sarnıcı, Panorama 1453 Tarih Müzesi ve Miniatürk, Ramazan Bayramı'nda da gezilebilecek.


Müzelere girişte 7 yaşından küçük çocuklardan ücret alınmıyor.


- Yerebatan Sarnıcı


Tarihi Yarımada'nın ortasında bulunan Yerebatan Sarnıcı, 542 yılında Bizans İmparatoru I. Justinianus tarafından Büyük Saray'ın su ihtiyacını karşılamak üzere yaptırıldı. Suyun içinden yükselen mermer sütunlar arasındaki ihtişamından dolayı halk tarafından "Yerebatan Sarayı" olarak da anılıyor.


- Panorama 1453 Tarih Müzesi


Dünyadaki 30 kadar panoramik müze içerisinde...