07 / 07 / 2024

müzelerin fiyatları ne kadar

müzelerin fiyatları ne kadar

Müze ve ören yerlerinin bilet satış noktalarını ihaleyle özelleştiren Kültür ve Turizm Bakanlığı, işletme süresinin dolmasına bir yıl kala tekrar ihaleye çıkmaya hazırlanıyor. Bakanlık, 2009 yılındaki ilk ihalede 55 satış noktasını özelleştirmişti.

Altında geri vites! Yarım altın ne kadar bugün? Gram altın fiyatı kaç lira oldu? 22 Haziran 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları haftayı yükselişle kapatırken yeni güne düşüşle başladı. Altın fiyatlarında dalgalı seyir devam ediyor. Peki  yarım altın ne kadar bugün? Gram altın fiyatı kaç lira oldu? 22 Haziran 2024 altın fiyatları.

Çeyrek altın fiyatı Kapalıçarşı'da ne kadar? Tam altın fiyatı kaç TL? Yarım altın ne kadar? Kapalıçarşı altın fiyatları

Kapalıçarşı altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Özellikle yatırımcılar ''Çeyrek altın fiyatı Kapalıçarşı'da ne kadar? Tam altın fiyatı kaç lira? Yarım altın ne kadar?'' sorularını merak ediyor. İşte Kapalıçarşı altın fiyatları 18 Haziran 2024...

Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne oldu?

Altın fiyatları düşüyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Son zamanlarda yatırımcılar yarım gram altın almaya başladı. Peki Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar?

Konut kredisi faizleri yüzde 0.99 olursa, ev fiyatları artar mı? Vatandaşlar ne diyor? 

Yeni ev alacaklar merakla düşük faizli konut kredisi kampanyasının ne zaman hayata geçirileceğini araştırıyor. Peki konut kredisi düşerse ev fiyatları artar mı? Vatandaşlar ne diyor? 

Ev almak için doğru zaman mı? Fiyatlar ne zaman artacak? Uzmanı açıkladı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut piyasasındaki talep düşerken fiyatlar düşmedi. Peki fiyatlar ne zaman artacak, gayrimenkul için alım dönemi mi, kiralar neden yazın artıyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...

ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak altın fiyatları

ABD'de piyasaların merakla beklediği enflasyon oranı dün açıklandı. Açıklanan oran sonrası altın fiyatlarında hareketlenmeler başladı. Peki ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak 2024 altın fiyatları.

Mini 3 Kapı’ya yine tek kuruş zam gelmedi! İşte Mini 3 Kapı Kasım 2023 fiyatları!

Mini'nin açıkladığı Kasım 2023 fiyatlarına göre, Mini 3 Kapı'ya geçtiğimiz aylarda olduğu gibi bu ay da zam gelmedi. Peki Mini 3 Kapı'nın Kasım 2023 fiyatları ne kadar oldu? İşte son dakika Mini 3 Kapı fiyat listesi...

Altın almak ve bozdurmak isteyenler dikkat! Yükseliyor! 3 Kasım Cuma altın fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları, haftanın son işlem gününde de yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Altın almak ve bozdurmak isteyenleri dikkatli olmaları konusunda uzmanlar uyarıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar? 3 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

Canlı altın fiyatları: Bugün altın bilezik fiyatları ne kadar? 1 Kasım Çarşamba 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Son dakika altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde altın alıp satmak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları bugün güne düşüşle başlamıştı. Peki bugün altın bilezik fiyatları ne kadar? 1 Kasım Çarşamba 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik alış satış fiyatı kaç TL?

Hurda fiyatlarına zam mı geldi? Güncel hurda fiyatları ne kadar? 27 Ekim bakır, demir ve alüminyum hurda fiyatları

Geri dönüşüm firmaları tarafından güncel hurda fiyat listesi açıklandı. Dolar kurunun yükselmesi ile Vatandaşlar 'Hurdaya zam mı geldi?'' sorusunu araştırıyor. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurdaya zam geldi mi? 27 Ekim Cuma hurda fiyat listesi.

Altında yükseliş hız kesmiyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 13 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Haftanın son işlem gününde de altın fiyatları hız kesmeden yukarı yönlü hareket ediyor. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 13 Ekim 2023 altın fiyatları.

Altın yükseliş için ilk adımı attı! Gram altın tekrar 1700 liranın üzerinde! 7 Ekim Cumartesi altın fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.  Altın bugün yükseliş için ilk adımı attı. Gram altın 1600'lü seviyelerden tekrar 1700 liranın üzerine çıktı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? 7 Ekim 2023 altın fiyatları kaç lira? 7 Ekim Cumartesi altın fiyatları ne kadar?

1 ton kömür ne kadar? 2023 kömür fiyatlarına zam geldi mi?

Kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte kömür fiyatları gündemde yerini aldı. Peki, kömüre zam geldi mi, 1 ton kömür ne kadar? 2023 kömür fiyatları kaç TL? İşte detaylar...

müzelerin fiyatları ne kadar Haberi

müzelerin fiyatları ne kadar

Altı yıl önce müze ve ören yerlerinin büet satış noktalarım ihaleyle özelleştiren Kültür ve Turizm Bakanlığı, işletme süresinin dolmasına bir yıl kala tekrar ihaleye çıkmaya hazırlanıyor. Bakanlık, 2009 yılındaki ilk ihalede 55 satış noktasını özelleştirmişti.


Şimdi ise yeni müzelerle birlikte sayısı 312’ye ulaşan satış noktalarının tamamınnı özelleştirilmesi planlanıyor.


Pek çok farklı medeniyetin beşiği olan Anadolu, sadece deniz, kum, güneşle değil kültür mirasıyla da tam anlamıyla bir turizm cenneti. Son yıllarda yapılan kazılar ve geliştirilen projelerle bu eserlerin ortaya çıkarılması hızlanırken, Türkiye’de müzecilik de bir değişim sürecinden geçiyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı, müzelerle ilgili projeler geliştirirken özel sektörü de sisteme dahil etmeye başladı. Bunun en önemli adımlarından biri 2009 yılında atılmıştı. O tarihte 55 müze ve ören yerinin bilet satış noktasının özelleştirilmesi...