30 / 04 / 2024

Müzeyyen Eren

Müzeyyen Eren

Göçay İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Müzeyyen Eren vefat etti

Mağdur ev sahibinden tepki: 1500 TL 1 kg baklava fiyatına kiralar var!

Ev sahipleri, kiracılı evlerinden gerçek bedelleri alamıyor olmalarından şikayetçi. Mağdur ev sahiplerinden biri olan Müzeyyen Mağdur ev sahibi,  "1500 TL 1 kg baklava fiyatına kiralar var" dedi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Dev projelere Türk müteahhit imzası! 

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı M. Erdal Eren, “Suudi Arabistan’ın “Vizyon 2030” ve Irak’ın “Kalkınma Yolu” projelerinde önümüzdeki dönemde üyelerin kilit rol oynayacağına ve büyük işlere imza atacaklarını belirtti.

True Site Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

True Site Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Müzeyyen Tel ve Suna Uz tarafından kuruldu.

İnşaat sektörü fiyat farkı ve süre uzatımı düzenlemesi bekliyor!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan 2023 yılı üçüncü çeyrek büyüme rakamları ile ilgili önemli değerlendirmeler yapan Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı M. Erdal Eren, “TMB olarak her fırsatta dile getirmiş olduğumuz fiyat farkı, süre uzatımı ve tasfiye talepleri devam etmektedir.

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

İnşaat sektörü, deprem bölgesinin yaralarını sararak büyüyor!

TÜİK’in açıkladığı 2023 yılı ikinci çeyrek büyüme rakamları ile ilgili önemli açıklamalar yapan Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı M. Erdal Eren deprem bölgesinde başlayan yaraları sarma ve yeniden inşa sürecinin inşaat sektörüne  büyüme olarak yansıdığını söyledi.

Eren Holding’ten Bitlis’e 200 milyon dolarlık dev yatırım!

Doğu Anadolu’nun en büyük sanayi yatırımı Eren Holding tarafından Bitlis’te gerçekleştirildi. Temelleri 2 yıl önce atılan ve bin kişiye istihdam sağlayacak iplik fabrikasının açılışına Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı.

Türk müteahhitlerden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teminat mektubu çağrısı: Teminat mektupları doğrudan kabul görmeli!

TMB Başkanı M. Erdal Eren, Türk bankaları tarafından verilen teminat mektuplarının faaliyet gösterilen ülkelerde doğrudan kabul görmesi konusuna ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan destek talep etti. İşte ayrıntılar...

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden 'Kentsel dönüşüm afet odaklı yapılsın' çağrısı! 

TMB Başkanı M. Erdal Eren, Marmara Depremi’nin 24. yıldönümü için yaptığı açıklamasında kentsel dönüşüme işaret ederek, yapılaşmada ‘doğru planlama, doğru proje, ehil müteahhitlik ve sıkı denetim’ hususlarına dikkat çekti. 

Bakan Kurum açıkladı: Yarısı Bizden kampanyasına 210 bin başvuru yapıldı!

İstanbul’da iş insanları ve işçilerle bir araya gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Yarısı Bizden projemsine şu ana kadar 860 bin bağımsız bölümü içeren 210 bin başvuru yapıldığını duyurdu.

Xiaomi, güncelleme desteği sona eren cihazlar listesini güncelledi: Hangi modeller artık yazılım desteği almayacak?

Xiaomi, güncelleme desteği sona eren modellerin listesini güncelledi. Artık hangi modellerin yazılım desteği almayacağı belli oldu.

Cumhurbaşkanı'ndan çiftçilere 10 yeni müjde! Tek tek açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Nurdağı'nda yapımı sona eren köy evlerinin anahtar teslim töreninde konuştu ve özellikle çiftçilerimiz önemli müjdeler verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, çiftçilere 10 yeni müjde açıkladı. İşte Cumhurbaşkanı'nın o açıklamaları...

İnşaat sektörü 5 çeyrektir üst üste daralıyor!

TÜİK tarafından açıklanan 2022 yılı üçüncü çeyrek büyüme rakamlarını değerlendiren Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı M. Erdal Eren artan girdi maliyetleri inşaat sektörünü zorlamaya devam ettiğini söyledi.

Müzeyyen Eren Haberi

Müzeyyen Eren
Göçay İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Müzeyyen Eren vefat etti. 5 Nisan günü Ankara Kocatepe Camii'nde kılınacak ikindi namazından sonra 6 Nisan Cumartesi günü Bitlis Gayda Köyü'nde toprağa...