14 / 05 / 2024

Müzeyyen Hanım Apartmanı

Müzeyyen Hanım Apartmanı

Seyhan Belediyesi Yeni Baraj Mahallesi'nde bir inşaatı iki kez mühürledi. Bunu takmayan firma, mührü kırıp çalışmayı sürdürdü.

Beyoğlu ve Kadıköy'de 33.5 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Darülaceze Başkanlığı, Beyoğlu'nadaki işhanı ve apartman, Kadıköy'deki 5 katlı işyeri ile ahşap köşk ihale ile satıyor. İhaşe 3 Mayıs'ta yapılacak..

Sultangazi Zübeyde Hanım Mahallesi plan tadilatı askıda!

İBB tarafından bugün Sultangazi İlçesi, Zübeyde Hanım Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı. 

Aykaç Apartmanı İnşaat Kentsel Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Aykaç Apartmanı İnşaat Kentsel Dönüşüm Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Nusret Çelebioğlu tarafından kuruldu.

Apartman ortak kullanım alanları yönetmeliği!

Apartman bağımsız bölümleri dışında kalıp, korunma ve ortaklaşa kullanma veya faydalanmaya yarıyan yerleri ortak yerler oluyor. İşte apartman ortak kullanım alanları yönetmeliği..

Eskişehir Han'a 150 konutluk TOKİ müjdesi!

Eskişehir Han Belediyesi ve TOKİ tarafından inşaat edilecek 150 konut için müracaatlar başladı. Başvurular 15 Eylül 2017 tarihine kadar alınacak.

Vişne Han Kapalı Çarşısı ile ticaretin kalbi Yıldırım'da atacak!

Yıldırım Belediyesi'nin Vişne Caddesinde yapacağı ve 128 bin 292 metrekare kullanım alanına sahip olacak Vişne Han Kapalı Çarşısı'nın bünyesinde ticari alanlar, kongre salonu, çok amaçlı salonlar ve kapalı otopark bulunacak.

Ankara Nallıhan Çayırhan nazım imar planı değişikliği askıda!

Ankara Nallıhan ilçesi Çayırhan Mahallesi 3822, 3823 (eski 2284), 3182 parsellere ait 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği askıda...

Başhan Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başhan Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Turan Kayalı tarafından kuruldu.

Han Boğaziçi Proje Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Han Boğaziçi Proje Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Mücteba Eymen Akçay tarafından kuruldu.

8 soruda apartman ortak alanlarının kullanımı!

Apartmanlardaki ortak alanların kullanımının usulü, yönetim şekli gibi hususlar kat malikleri arasında zaman zaman sorun yaratabiliyor. Peki, apartman ortak alanlarının kullanımı nasıl olmalıdır?

Malatya Hanımın Çiftliği Dönüşüm Projesi gün sayıyor!

Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi’ni TOKİ ile birlikte hayata geçiren Malatya Büyükşehir Belediyesi, yine sağlıksız yapılaşmanın olduğu Taştepe-Hanımın Çiftliği bölgesinde yeni bir dönüşüm projesi hayata geçiriyor.

Ataşehir Zübeyde Hanım Kültür Evi 19 Mayıs'ta açılacak!

Ataşehir Belediyesi Küçükbakkalköy Mahallesi'nde Ataşehir Zübeyde Hanım Eğitim ve Kültür Evi'ni inşa etti. Merkez, Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla 19 Mayıs'ta hizmete açılacak.

Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları'nın yeni okulu Bornova'da!

Ali Deniz'in kurduğu Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları yeni okulunu Bornova'da inşa edecek.

Müzeyyen Hanım Apartmanı Haberi

Müzeyyen Hanım Apartmanı

Adanalı müteahhitlere, "Çalışma arkadaşlarıma yapılan iş yasal değilse 'kırılacak, yıkılacak' diye talimatımı verdim. Arkadaşım da olsa affetmem, yıkarım. Sizler de işlerinizi projesine uygun yapın yoksa sonucuna katlanırsınız" şeklinde gözdağı veren Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı verdiği inşaatın yükselmesini bir türlü durduramıyor. Belediyenin iki kez mühürlediği inşaat tüm hızıyla devam ederken, apartman sakinleri Seyhan Belediyesi görevlileri hakkında "görevi kötüye kullandıkları" gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulunuldu. Yeni Baraj Mahallesi'nde müteahhitlerin adeta Seyhan Belediyesi'ne kafa tutuğu imar skandalının temelleri Azim Öztürk'ün başkanlığı döneminde atıldı. Yenibaraj Mahallesi'ne yönelik yapılan imar uygulamasından sonra bahçesinden yaklaşık 70 metrekarelik alanın komşu parseldeki inşaatın konut yoğunluğun arttırılması için gasp edildiğini ileri süren Müzeyyen Hanım Apartmanı sakinleri, sorunun çözümü için mahkemeye başvurdu. Adana 2'nci...