21 / 05 / 2024

müzik köşesi

müzik köşesi

1984 yılında Yıldız Parkı'nda müzik köşesi açılmış. Malta Köşkü üzerinde yüksek ağaçlar altında açılan müzik köşesinde yapılacak müzik şölenleri gençlere yönelik olacakmış. Turing Kurumu, müzik köşesi için 1 milyon lira harcamış.

Sarıyer Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı İle 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Yıkım ruhsatı dilekçesi örneği 2021!

Bir arsa üzerinde bulunan mevcut yapıların yıkılması için ruhsat alınması gerekiyor. Peki yıkım ruhsatı dilekçesi örneği nasıl hazırlanıyor? İşte yıkım ruhsatı dilekçesi örneği 2021... 

Yıkım ruhsatı dilekçesi örneği 2020!

Bir arsa üzerinde yer alan mevcut yapıların yıkılması için ruhsat alınıyor. Ruhsat için dilekçe hazırlanması gerekiyor. İşte yıkım ruhsatı dilekçesi örneği 2020...

Kadıköy Ağaçev Eğlence Hizmetleri ve Müzik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Ağaçev Eğlence Hizmetleri ve Müzik Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Sezer ve Yücel Eroğlu ortaklığıyla kuruldu...

Sarıyer Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi imar planı askıda!

İstanbul Sarıyer İlçesi, Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi, 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1. Etap 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Şile Kömürlük mezarlık alanına ilişkin imar planı askıda!

Şile İlçesi, Kömürlük Mezarlık Alanına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Hilti Radyo-Şarj Cihazı ile şantiyelerden müzik sesleri yükselecek!

Hilti'den yeni bir ürün daha. Artık şantiyelerden müzik sesleri yükselecek. Hilti, yeni ürünü olan Radyo-Şarj Cihazı’nı sektör profesyonelleriyle buluşturuyor.

Yıkım ruhsatı dilekçesi örneği 2017!

Bir arsa üzerindeki mevcut yapıların yıkımı için ruhsat alınması gerekiyor. Bu ruhsat bir dilekçe ile alınıyor. İşte yıkım ruhsatı dilekçesi örneği 2017..

Antalya Büyükşehir'in yatırım bütçesi iki katına çıkacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, başarılı finans yönetimi ile Antalya’da yatırım rekoru kırdıklarını belirterek, bu yıl 1 milyar liraya yakın olan yatırım bütçesini 2017’de iki katına çıkaracaklarını söyledi.

Yıkım ruhsatı dilekçesi örneği 2016!

Bir arsa üzerindeki binanın yıkılabilmesi için yasal izninin alınmış olması gerekiyor. Bu yasal izin ise belediyeden alınacak yıkım ruhsatı olarak karşımıza çıkıyor. İşte yıkım ruhsatı dilekçesi örneği 2016..

Almanya'da müzik çalan bina inşa edildi!

Almanya'da dünyanın ilk kez müzik çalan binası inşa edildi. Yağmur yağdığında orkestraya dönüşen bina görenleri şaşkına uğrattı. Sanat eseri yüklü bu bina Annette Paul, Christoph Rossner ve André Tempel tarafından yapıldı.

Bodrum Gümüşlük'teki taş ocağı için ÇED gerekli mi?

MUĞLA`nın Bodrum İlçesi`ne bağlı Gümüşlük Mahallesi`nde faaliyet gösteren ve vatandaşların tepki gösterip kapatılması için Muğla İdare Mahkemesi`nde dava açtığı taş ocağında mahkeme heyeti keşif yaptı.

Altın-Gümüş Açık Ocak Madenciliği projesi için Halkın Katılımı Toplantısı yapılacak!

Koza Altın İşletmeleri A.Ş tarafından Busa İli, Orhaneli İlçesi'nde yapılacak olan Altın-Gümüş Açık Ocak Madenciliği projesi için 23 Temmuz'da halkın katılımı toplantısı yapılacak.

müzik köşesi Haberi

müzik köşesi



Yıldız Parkı'nda bir de ''müzik köşesi'' açıldı


Turing Kurumu'nun Yıldız Parkı'nda yaptırdığı müzik köşesi açıldı. Malta Köşkü yolu üzerinde yüksek ağaçlar altında, çevresi yeşillendirilen bir alana oturtulan tarihi görünümlü kameriyede yapılacak müzik şölenleri gençlere yönelik olacak. Kurum Genel Müdürü Çelik Gülersoy, ''Müzik köşesinin iki amacı olduğunu belirterek şöyle dedi: ''Amacın birincisi gençlerimizin klasik batı müziği alanında eriştikleri düzeyi tanıtmak, nice yetenekli gençlerde müzik hevesi uyandırmak, ikincisi de aynı alanda yapılan olumsuz müdahalelere, Yıldız'ın özelliğini bozan örneklere doğruyu göstermektir.'' 

  

Yaklaşık 1.5 ayda tamamlanan ve 1 milyon liraya mal olan ''Müzik Köşkü'nde ilk konserlerini veren Cihat Aşkın, Hakan Şensoy ve Zeynep Yılmaz'dan...