02 / 05 / 2024

mwh global şirketi

mwh global şirketi

Türkiye!de 1 yıl önce ofis açan MWH Global şirketi, Kanal İstanbul projesine talip oldu...

Global Arc Desıng Group Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Anonim Şirketi kuruldu!

Global Arc Desıng Group Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nazurı Awale  tarafından kuruldu. 

Papatya Global Gayrimenkul Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Papatya Global Gayrimenkul Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Maaz Dabul tarafından kuruldu. 

Apro Global Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Apro Global Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahlam Hamed tarafından kuruldu.

Global Estates Gayrimenkul Hizmetleri Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Estates Gayrimenkul Hizmetleri Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Hasan ve Oğuz Şahin ortaklığında kuruldu. 

Alomari Global Group Emlak Reklam Araç Kiralama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alomari Global Group Emlak Reklam Araç Kiralama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mo`Ath Khalaf  Ahmad Alomarı tarafından kuruldu. 

Jahrıch Global İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jahrıch Global İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Augustıne P.A Muoma tarafından kuruldu. 

Lamıya Travel Global Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Lamıya Travel Global Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Reza Noroozı ve Vahıd Alı Babaeı ortaklığında kuruldu. 

Msy Global Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Msy Global Turizm Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Yeşilyurt tarafından kuruldu. 

Vısco Global Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vısco Global Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kıarash    Hamıdı ve Seyed Ghasem Ahoo Ghalandar ortaklığında kuruldu. 

Global Teknik Makina Sanayi Mümessillik ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Teknik Makina Sanayi Mümessillik ve Dış Ticaret Limited Şirketi  bugün Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman İlker Sınar, Alaettin Levent Danışman ve Ali Rıza Bekem ortaklığında kuruldu.

Hm Global İnşaat Mühendislik Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hm Global İnşaat Mühendislik Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamdullah Sakınç tarafından kuruldu.

Global Sphere Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Sphere Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Saleh Ahmed Y. Alı Alsayegh ve Ahmed A.Ahmed Mullahuwash ortaklığında kuruldu.

Maestro Global Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maestro Global Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Demirkan ve Cemalettin Akgül ortaklığında kuruldu.

mwh global şirketi Haberi

mwh global şirketi
Kanal İstanbul projesine Amerikalı MWH Global şirketi talip oldu. Panama Kanalı'nın yapılcısı olan şirketin yetkilileri hükümet çevreleriyle görüştü. Şirket Türkiye'de 1 yıl öcne ofis açmıştı. Kanal İstanbul projesi tamamlandığında Boğaz'ın tüm ağırlığını üzerine...