17 / 05 / 2024

My Lıfe Travel Turizm Gıda İnşaat iletişim

My Lıfe Travel Turizm Gıda İnşaat iletişim

My Lıfe Travel Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Selami Çaylak tarafından kuruldu.

Eylül 2023 enflasyon rakamları resmen açıklandı! İşte son dakika TEFE TÜFE Eylül 2023 rakamları!

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan TEFE TÜFE Eylül 2023 rakamları az önce Türkiye İstatistik Kurumu tarafından resmen duyuruldu. İşte son dakika TEFE TÜFE Eylül 2023 rakamları...

Hyundai Eylül 2023 fiyat listesi: Hyundai i10, i20, Kona, Bayon, Elantra, Tucson, Santa Fe fiyatları peş peşe açıklandı

Hyundai marka otomobil almak isteyen otomobilseverler Eylül ayında açıklanan fiyatları mercek altına aldı. Bu kapsamda Hyundai araçlarının fiyatlarını tek tek açıkladı. Peki, Hyundai i10, i20, Bayon, Kona, Elantra, Tucson ve Santa Fe ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

My Cab Travel Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Cab Travel Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aşkın Özkan tarafından kuruldu.

My Saılıng Denizcilik Limited Şirketi Kuruldu!

My Saılıng Denizcilik Limited Şirketi Kadıköy’de 100.000,00 TL sermaye ile Yusuf Demir tarafından kuruldu.

Green Life My Garden 2'de son parseller! Eylül'de teslim!

Green Life My Garden 2 projesinde son parsellerin satışı devam ediyor. Projenin teslimlerinin Eylül ayında yapılması planlanıyor...

Eylül 2022 enflasyon rakamları belli oldu! TEFE TÜFE oranları şaşırttı! 

Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen TEFE TÜFE Eylül 2022 rakamları resmen açıklandı. Peki Eylül ayı enflasyon rakamları ne oldu? İşte Eylül 2022 TEFE TÜFE oranları...

Bu fiyata kendi sitesinde bile yok! Şok indirimli fiyatıyla SAMSUNG Galaxy S21 FE 4 Eylül 2022 Fiyat listesi..

Şimdiye kadarki en akıcı ekrana sahip olan Galaxy ile tanışın. Samsung Galaxy S21 FE sizi efsane renklerin dünyasına davet ediyor. Media Markt’a özel fiyatlarıyla Samsung Galaxy S21 FE haberimizde sizi bekliyor. İşte 4 Eylül 2022 Fiyat listesi..

Smn Lıfe İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smn Lıfe İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Songül Kara tarafından kuruldu.

Pars Lıfe Real Estate Internatıonal Emlak İnşaat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pars Lıfe Real Estate Internatıonal Emlak İnşaat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Alı Sarkheıl tarafından kuruldu.

Happy Lıfe Luxury Turizm Seyahat Acentası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Happy Lıfe Luxury Turizm Seyahat Acentası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kırk tarafından kuruldu.

Goodlıfe Travel Turizm Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Goodlıfe Travel Turizm Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Goodlıfe Travel Turizm Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi’nin merkez nakli Kadıköy’de yapıldı.

Luxe Lıfe Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Luxe Lıfe Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Veysel Erörs ve Vedat Demir tarafından kuruldu.

Perfetto Travel Turizm Ve Havacılık Limited Şirketi kuruldu!

Perfetto Travel Turizm Ve Havacılık Limited Şirketi  Kağıthane’de  50  bin TL sermaye bedeli  ile Mert Öz kuruldu.

My Lıfe Travel Turizm Gıda İnşaat iletişim Haberi

My Lıfe Travel Turizm Gıda İnşaat iletişim

My Lıfe Travel Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Selami Çaylak tarafından kuruldu.

My Lıfe Travel Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç...