02 / 05 / 2024

My Via fiyat

My Via fiyat

Yalnızca 40 daire ile sınırlı olan bu kampanya ile Buca’da yer alan MyVia Yıldız ve Bornova’nın merkezinde yer alan MyVia 414 projelerinde dilediğiniz daireye 0,69 faiz oranı, 60 ay vade ile üstelik peşinatı teslimatta ödeyerek sahip olabilirsiniz.

My Hill Garden 2 fiyat listesi 2023!

Kain İnşaat imzasıyla hayata geçen My Hill Garden villa projesinin tüm ayrıntıları belli oldu. Peki, My Hill Garden villa fiyatları ne kadar? My Hill Garden konut özellikleri neler? İşte detaylar...

Çay tiryakilerine özel Tefal BJ201F My Tea çay makinesi satışta! İşte özellikleri ve fiyatı...

Zaman ve mekân fark etmeden sürekli çay içmek isteyen ve çay içmeden kendine gelemeyen tiryakiler için Tefal güvencesiyle yeni bir çay makinesi satışa sunuldu. Bu kapsamda, Tefal BJ201F My Tea çay makinesinin en uygun nerede satıldığı ve hangi özelliklerinin bulunduğu merak konusu oldu.

Özdilek'ten Anneler Günü'ne özel hediye! Özdilek For My Mother Nevresim Takımı kaç TL?

Yılın en özel, en kıymetli günlerinden biri olan Anneler Günü’ne birkaç gün kala Özdilek Ev Tekstili, annelerini güzel bir hediye ile mutlu etmek isteyenlere yeni koleksiyonu Özdilek For My Mother Nevresim Takımı’nı sundu. Peki Özdilek For My Mother Nevresim Takımı kaç TL? İşte fiyatı...

2022'nin son fırsatı! Casper VIA F30 Plus tablet kapış kapış gidiyor... 30 Aralık fiyat listesi

Casper'dan mükemmel bir yılsonu fırsatı, Casper VIA F30 Plus, tabletler uygun fiyata bayilerinde sartılmaktadır. Peki Casper VIA F30 Plus tablet fiyatı nedir?

Casper VIA E30 ne kadar? İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Uygun fiyatlı yeni bir akıllı telefon almak isteyenler tüm fiyat performans ürünlerini araştırıyorlar. Bu kapsamda gelişmiş teknolojisi ve şık tasarımıyla Casper VIA E30 dikkat çekiyor. Peki, Casper VIA E30 ne kadar? İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Teknosa'dan CASPER VIA E4 cep telefonuna 480 TL indirim! İşte 16 Nisan 2022 fiyat listesi...

Teknosa, Casper VIA E4 cep telefonuna 480 TL indirim yaptı. Peki, Teknosa'da Casper VIA E4 fiyatları ne kadar? İşte 16 Nisan 2022 fiyat ve ürün bilgisi...

Ağaoğlu My Home Maslak güncel fiyat!

Ağaoğlu My Home Maslak güncel fiyat listesi 662 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler hemen yapılıyor...

Via GYO halka arz fiyatının değerlendirme raporunu yayınladı!

VİA Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Via GYO halka arz fiyatının değerlendirme raporunu yayınladı.

Ağaoğlu My Newwork Ofis teslim tarihi!

Ağaoğlu My Newwork projesinde ofislerin metrekare birim satış fiyatı 6 bin 40 dolardan başlıyor. Projede 200 ofis yer alıyor...

Via GYO halka arz fiyatı değerlendirme raporu!

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada halka arz fiyatı değerlendirme raporu yayınlandı.

My Newwork Ağaoğlu projesinde metrekare birim fiyatı 6 bin 40 dolara!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Ataşehir'de yükseliyor. Teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanan My Newwork projesi lokasyon olarak My Prestige ile Fenerbahçe Ülker Sports Arena projelerine yakın bir alanda yer alıyor.

My Newwork Ataşehir'de metrekaresi 6 bin 40 dolara!

Ataşehir'de hayata geçirilen Ağaoğlu My Newwork projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı KDV dahil 6 bin 40 dolardan başlıyor. Proje Ülker Sports Arena'ya yakın konumda yükseliyor.

Ataşehir My Newwork'te teslimler 2017'de!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen My Newwork'te teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanıyor. Projede ofislerin metrekare fiyatı 6 bin 40 dolardan başlangıç gösteriyor.

My Via fiyat Haberi

My Via fiyat

Özgün mimarisi ve göz alıcı konseptiyle İzmir’de farklı bir yaşam alanı oluşturan MyVia 414 ve MyVia Yıldız projelerinde fırsat kampanyası 15 Ağustosa kadar devam ediyor!  

Yalnızca 40 daire ile sınırlı olan bu kampanya ile Buca’da yer alan MyVia Yıldız ve Bornova’nın merkezinde yer alan MyVia 414 projelerinde dilediğiniz daireye 0,69 faiz oranı, 60 ay vade ile üstelik peşinatı teslimatta ödeyerek sahip olabilirsiniz.

İzmir’in geleceğini bugünden yaşama imkanı sunan MyVia 414, şehrin ilk “all-in one” konseptiyle Bornova’ya yeni bir soluk getiriyor. 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 rezidans dairelerin yanı sıra, proje içerisinde bulunan 120 oda kapasiteli oteli, alışveriş merkezi, fitness&spa&güzellik salonları, teknoloji mağazaları, kafeleri ve restoranlarıyla sosyal hayatı çevrenize taşırken aynı zamanda kapalı otoparkı ve 24 saat aktif güvenlik hizmetiyle huzurlu...