16 / 05 / 2024

My Way Turizm Taşımacılık Gıda İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

My Way Turizm Taşımacılık Gıda İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

My Way Turizm Taşımacılık Gıda İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Sadin Karaköse tarafından 100 bin TL sermaye ile 8 Haziran'da Fatih'te kuruldu.

My Food Gıda Turizm Ve Jeotermal Sondaj Enerji Limited Şirketi kuruldu!

My Food Gıda Turizm Ve Jeotermal Sondaj Enerji Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Örüç tarafından kuruldu.

My Skyvista Mimarlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Skyvista Mimarlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Atakan Yücel tarafından kuruldu.

My Cab Travel Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Cab Travel Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aşkın Özkan tarafından kuruldu.

My Can İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Can İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Can tarafından kuruldu.

My Cihangir İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Cihangir İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da Murat Şahbaz ve Yaşar Turan ortaklığında kuruldu.

Easy Way Group Turizm Otomotiv İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Easy Way Group Turizm Otomotiv İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Bahçelievler'de Khalık E.I.O., Mohamed A.A.G., Mohammed S.A.E. ve Rady M.I.K ortaklığında kuruldu.

My Reset Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

My Reset Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da Murat Şarkbay ve Güler Aydın ortaklığında kuruldu.

My Palace Rooms Turizm Limited Şirketi kuruldu!

My Palace Rooms Turizm Limited Şirketi Pendik’te  500 bin TL sermaye bedeli İle Ebru Uzunöz ve Ataman Group Teknoloji Tarım Hayvancılık A.Ş tarafından kuruldu.

Myçet İnşaat Turizm Ve Lojistik Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myçet İnşaat Turizm Ve Lojistik Sanayi Dış Ticaret Limited Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çetin Bilgiş tarafından kuruldu.

Harbiye Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harbiye Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlmettin Aytekin ve Keıvan Modtagımy ortaklığında kuruldu.

Start Way Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Start Way Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Barq M.A. Alkhaılanı ve Hussam Hassan ortaklığında kuruldu.

My Lıfe Travel Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Lıfe Travel Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Selami Çaylak tarafından kuruldu.

My Kıng Suit Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

My Kıng Suit Turizm Otelcilik Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Kurt tarafından kuruldu.

My Way Turizm Taşımacılık Gıda İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

My Way Turizm Taşımacılık Gıda İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

My Way Turizm Taşımacılık Gıda İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Sadin Karaköse tarafından 100 bin TL sermaye ile 8 Haziran'da Fatih'te kuruldu.


My Way Turizm Taşımacılık Gıda İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü turistik tesisler kurar, işletir. 2- Turistik seyahetler ve turlar düzenleyebilir. Araç kiralayabilir. 3- Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama,sehayat, taşıma ve rehberlik      hizmetlerini yürütür Ayrıca; danışmanlık ve aracılık hizmetleri de verir. 4- Her sınıf, cins ve kategorideki otel, motel ve pansiyon gibi turistik yatırımlarda bulunur.     işletir, kirayalayabilir ve kiraya verebilir. 5- Seyahat acenteleri kurmak ve seyahat acenteliğinin gerektirdiği her türlü işleri ifa etmek. 6- Yurt içinde ve dışında turistik...