02 / 05 / 2024

Myc Partnersın otellerini lux resorts mu işletecek

Myc Partnersın otellerini lux resorts mu işletecek

MYC PARTNERS; Avrupa'nın en prestijli ödülü A’design Awards Gümüş ödülü’ ne sahip olan Vitality Luxury Hotel Bodrum projesinin işletmesi için dünyaca ünlü otel zinciri LUX* RESORTS & HOTELS ile el sıkıştı.

Yabancıya konut satışında yeni öneri: Afet fonu kurulsun, 100 bin ya da 200 bin dolar bağış şartı getirilsin!

Yabancıya konut satışı ve vatandaşlık verilmesi ile ilgili yeni bir öneri gündeme geldi. Henley - Partners’ın Türkiye Direktörü Burak Demirel, Türkiye'nin afet fonuna ihtiyacı olduğunu belirtti ve yabancılara konut satışında bu fona 100 bin ya da 200 bin dolar bağış şartı getirilmesini önerdi.

Bsm Partners Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bsm Partners Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Barış Alimgil tarafından kuruldu.

Go Partners Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Go Partners Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Uygur Osmanoğlu tarafından kuruldu.

Dünyada kaç kişi kripto kullanıyor? Kripto milyarderlerinin sayısı kaç? Öğrenmek için hemen bakın!

Henley & Partners tarafından yayınlanan Kripto Varlık Raporu'na göre, dünya genelinde en az 1 milyar dolar değerinde kripto varlığı olan kişi sayısı 22. Detaylar için tıklayın.

Türk vatandaşların yatırım yoluyla göç başvuruları rekora koşuyor! En çok başvurulan programlar açıklandı!

Henley- Partners Grup Başkanı Dr. Christian H. Kaelin, Türk vatandaşların yatırım yoluyla göç başvurularının bu yıl rekora koştuğunun altını çizerek, konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Six Senses Rezidans'ta hemen teslim fırsatı!

Capital Partners'ın kurucu ortağı Burak Öymen, imzası ile hayata geçirilen Six Senses Rezidans projesinde hemen teslim fırsatı sunuluyor.

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Barış Türk ve Yusuf Tunç ortaklığında kuruldu.

Bitcoin 2023'te bu kadar olacak!

Mobius Capital Partners'ın kurucularından Mark Mobius, Bitcoin'in 2023'te göreceği seviyeyei açıkladı. İşte ayrıntılar...

Dd Partners İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dd Partners İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ilie Project Partners LLC tarafından kuruldu.

Red Partners Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Red Partners Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Selam Avcı tarafından kuruldu.

Anser Partners Mimarlık Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Anser Partners Mimarlık Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Beykoz'da Nilüfer Lafiş ve Anastasiia Sergici ortaklığında kuruldu.

Real Partners Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Real Partners Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Barış Şahin tarafından kuruldu.

Apex Capital Partners Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apex Capital Partners Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Sergay Smolın tarafından kuruldu.

Myc Partnersın otellerini lux resorts mu işletecek Haberi

Myc Partnersın otellerini lux resorts mu işletecek

İstanbul’da yapımını tamamladığı birçok hastane projesinden sonra turizm yatırımlarına hız veren MYC PARTNERS, Bodrum’da inşası devam eden 81.000 m² alanda konumlandırdığı lüx konut& otel projesinin işletmesi için tanınmış otel zincirlerinden biri olan LUX*RESORTS&HOTELS markasını da Türkiye’ye getirmiş oldu. Bu büyük işbirliği ile beraber projenin hedeflenen değeri ise 105.000.000 dolara yükseldi. 


Bodrum Havaalanı'na sadece 15 dakika uzaklıkta bulunan VitalityLuxuryHotel'deLUX* ayrıcalığı ile standartlar yeniden tanımlanıyor. Tümü deluxe standartlarda tasarlanmış 60 oda, balkonundaki eşsiz manzarasıyla sonsuz bir dinginlik sunuyor. 490m2 ‘lik SPA merkezi ve eşsiz sahil şeridi ile taçlandırılmış bir tatil deneyimi LUX* markası adı altında sizleri bekliyor. 122 yatak kapasiteli otel içerisinde a la carterestaurantı, barları, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, deck, çimen ve kumsal güneşlenme alanları ile eşsiz bir yarımadada tüm...